Karakterens opgradering i Blizzards Diablo Immortal kan koste op til $110.000

Følgende artikel hjælper dig med: Karakterens opgradering i Blizzards Diablo Immortal kan koste op til $110.000

Kilde: Diablo Immortal

Den amerikanske videospilsudvikler Blizzards seneste udgivelse, Diablo Immortal, kunne sætte spillere tilbage hele $110.000 for fuldt ud at udvikle deres karakter sammen med spillet. RPG multiplayer-spillet blev introduceret i 2018, men lanceret den 2. juni i år, overraskende før den officielle udgivelsesdato.

Diablo Immortal er Blizzards første spil tilgængeligt på mobile enheder, inklusive iPhone, iPad og Android. Spillet er gratis at downloade og kan blive virksomhedens mest ambitiøse Diablo-projekt, selvom størstedelen af ​​dets indhold kun er tilgængeligt gennem pay-to-win mikrotransaktioner.

Ifølge en YouTube-video af Bellular News kan det koste helt op til $110.000 at udvikle en Diablo Immortal-karakters fulde potentiale med alle de genstande og ædelstene, som spillet tilbyder.

Mange spillere er utilfredse, fordi spillet er mærket F2P (gratis at spille), men har en aggressiv indtægtsgenereringsstrategi. For første gang i Blizzards spilhistorie skal spillere betale en masse penge for at opnå det maksimale antal opgraderinger.

RE Diablo Immortal indtægtsgenerering.

Blizzard burde skamme sig fuldstændig. Det er ulækkert og bør ikke bære firmanavnet.

— Michael (@BellularGaming) 2. juni 2022

I spillet vil der være tre niveauer af fremskridt – XP-niveau, holdniveau og legendariske perler. De to første er velkendte i Diablo Sagaen, men ædelstenene er sjældne og svære at få fat i. Hvis brugerne ikke køber dem, kan de ikke afhente dem.

Loot boxes er også et højdepunkt i spillet. De uddeler spilmønter, som giver spillerne mulighed for at øge deres ædelstene med op til ti point pr. karakter. Diablo Immortal blev forbudt i lande som Belgien og Holland på grund af loot boxes, som går imod landenes gambling restriktioner og loot box love.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Squarespace Testimonial Slider: 3 nemme trin til at tilføje dine anmeldelser