Kan du tjene penge med print on demand

Følgende artikel hjælper dig med: Kan du tjene penge med print on demand

Kan du tjene penge med print on demand

Er du interesseret i at starte en online virksomhed, men er du i tvivl om, hvad du skal starte?

Print on Demand (PoD) kunne være præcis den online virksomhed, du leder efter!

At starte en Print on Demand-virksomhed kan startes fra dit eget hjem. Derudover er omkostningerne ved at starte en Print on Demand-virksomhed minimale.

Det store spørgsmål er, kan du tjene penge med Print on Demand?

Kort sagt, ja, du kan tjene penge med Print on Demand! Jeg er her for at fortælle dig hvordan og alt andet du har brug for at vide!

Hvad er Print on Demand?

Print on Demand giver dig mulighed for at sælge et stort udvalg af produkter med dine episke designs trykt på dem.

Den interessante del er, at du ikke behøver at opbevare noget inventar!

Du samarbejder med et trykkeri og reklamerer for dit unikke design. Kunderne afgiver en ordre, og trykkeriet står for print og forsendelse. Du kan læne dig tilbage og samle dine penge!

Hvilke produkter kunne du sælge? Stort set alt, der kan have et design trykt på det, inklusive:

At starte din egen PoD-side giver dig friheden til at være din egen chef. Det er også en vidunderlig måde at opbygge en passiv indkomst på!

Sådan fungerer det trin for trin:

  • Du skaber dine fantastiske designs
  • Kunden afgiver en ordre via din Print on Demand-butik
  • Ordrer går direkte til din Print on Demand-leverandør
  • Printpartner varetager opfyldelsen af ​​ordren
  • Du beholder overskuddet!

Alle disse processer kan automatiseres, hvilket gør virksomheden nem at køre! Du skal bare bruge tiden i begyndelsen for at få dit Print on Demand-site etableret.

Anbefalede: 67+ geniale ting at sælge i skolen for at tjene penge

Kan du tjene penge med print on demand?

Ja! Du kan tjene penge online ved at sælge Print on Demand-produkter.

Hvor meget du tjener afhænger af det arbejde, du er villig til at lægge i. At skabe populære designs og promovere dem vil tage tid og kræfter.

Nogle PoD-virksomheder er ekstremt profitable, andre tjener en beskeden indkomst.

Printify er en stor Print on Demand-platform. Du kan endda vælge at samarbejde med dem selv. Ifølge Printify tjente en sælger $700.000 i sit første år!

Selvom de fleste ikke vil tjene i nærheden af ​​det beløb, er der ingen grund til, at du ikke kan tjene en anstændig indkomst, da dit PoD-produkt vokser i popularitet. At sælge specialfremstillede produkter med en god avance kan føre til en langsigtet passiv indkomst, der giver dig et overskud i de kommende år!

Husk, at hvis du kan skabe et populært design, der sælger i høj volumen, vil du grine hele vejen til banken!

Få 30 dages GRATIS Printify Premium-adgang

Det er lykkedes mig at forhandle en sød aftale til mine læsere! Hvis du bruger kuponkoden LifeUpswing – Du får 30 dages Printify Premium GRATIS.

4 trin til at skabe en vellykket Print on Demand-virksomhed

Der er mange ting, du skal gøre for at opbygge et vellykket Print on Demand-websted. At følge disse 4 trin vil give det solide grundlag, du har brug for for at tjene penge på at sælge Print on Demand-produkter. Få disse rigtige, og alt falder på plads!

1. Opret originale designs

At skabe design betyder at lave lidt research først. Hvis dit mål er at tjene penge, skal du sælge det, der er populært i stedet for det, du ønsker. Til at begynde med skal du koncentrere dig om at lave designs, der vil sælge og få pengene til at rulle ind.

Når du har bygget din virksomhed op, kan du begynde at sælge designs, som du brænder for.

Undersøg bedst sælgende designs for at finde en niche, som du er fortrolig med og kan lave dine egne designs til.

🔥 Anbefalede:  En komplet liste over standardvariabler brugt i Magento 2 e-mailskabeloner

Hvordan kan du finde ud af, hvilke designs der er populære?

Amazon merch giver masser af fantastiske data. Du kan også sælge dine produkter på denne platform! For at finde salgsdata skal du kigge efter et Print on Demand-produkt med mange anmeldelser eller sælgere med høje BSR (Best Sellers Rank)-score. Det er de designs, der sælger godt, du kan nu se, hvilken niche du måske kan skabe design til.

En e-handelsbutik som Etsy er en anden måde at få værdifulde PoD-data på. Søg efter en kombination af dit nichesøgeord og dit produkt for at se fortegnelser for lignende varer. Du kan f.eks. søge efter søgeordet “Marvel” og produktet “T-shirt”. Du kan nu se lister for disse varer. To bits vigtige data, du kan se på Etsy, er anmeldelser og ordrer. Brug disse oplysninger til at skræddersy din PoD-tjeneste til at imødekomme potentielle kunders behov.

At tjekke online søgetendenser kan være en topkilde til potentielle bedst sælgende designideer. Den gode nyhed er, at du kan finde en Google Trend gratis! Regelmæssig kontrol af, hvad der søges mest efter, er en fantastisk måde at forblive relevant og skabe produkter, der vil sælge.

2. Vælg en Print on Demand-partner

Nu har du dine fantastiske designs, du har brug for en PoD-servicepartner. Tre af de mest kendte er Printify, Fine Art America og Printful. Disse websteder giver dig mulighed for nemt at sælge dine designs ved hjælp af produkter af høj kvalitet.

Få 30 dages GRATIS Printify Premium-adgang

Det er lykkedes mig at forhandle en sød aftale til mine læsere! Hvis du bruger kuponkoden LifeUpswing – Du får 30 dages Printify Premium GRATIS.

En Print on Demand-servicepartner vil klare det hårde arbejde for dig. Fremstilling, pakning og forsendelse varetages af printeren.

Det giver dig frihed til at koncentrere dig om at skabe og sælge!

Det eneste andet du skal tage dig af er kundeservice. Hvis der er forespørgsler at håndtere, så er det normalt dit ansvar. Nogle PoD-virksomheder tilbyder muligvis også at håndtere kundeservice. Hvis kundeservice er op til dig, så sørg for at yde enestående service hver gang!

3. Vælg hvilken platform du vil sælge på

Ok, du har dine episke designs klar, og en Print on Demand-partner står i kø. Dernæst er det tid til at begynde at sælge! Men hvordan?

Din egen hjemmeside

At sælge via din egen hjemmeside betyder, at du beholder mere af overskuddet!

Du kan nemt oprette en online butik ved hjælp af platforme som f.eks Shopify eller WordPress. Det kan være nemmere at starte med at bygge en Shopify-butik, da alle de værktøjer, du har brug for til at drive en succesfuld onlinebutik, er tilgængelige. Du kan endda downloade Shopify-appen for at køre din butik hvor som helst!

Den sværeste del vil være at få trafik. I første omgang skal du muligvis betale for Facebook-annoncer for at promovere dit websted.

Vil du lære at Eksploder din organiske søgetrafik med SEO?

Det Dumme simpel SEO kursus af Mike Pearson har hjulpet mig med at vokse min organiske søgning mere end 100 % på blot et par korte måneder – og det kan også hjælpe dig med at eksplodere din trafik.

Når dit websted begynder at rangere på Google, vil det være meget nemmere at få trafik til dit websted. Glem ikke at bruge Google Analytics til at spore din hjemmesides fremskridt. Trafik, salgsdata og mere kan overvåges ved hjælp af dette gratis værktøj. På den måde kan du foretage ændringer, når noget ikke fungerer.

Brug e-handelsplatforme

I stedet for at bygge din egen hjemmeside, kan du sælge på eksisterende e-handelsplatforme.

EtsyeBay og Amazon er nogle af de store spillere på dette område.

🔥 Anbefalede:  Kan du stole på din browser med kreditkortoplysninger?

En god grund til at bruge disse platforme er, at alt er sat op til dig. Du skal blot oprette din gratis konto og begynde at sælge!

Ulempen er, at du skal betale gebyrer for at sælge på disse websteder. Det betyder mindre overskud for dig.

For at tjene ekstra penge kan du deltage i et affiliate program. At sætte affilierede links på dit websted betyder, at selvom dit produkt ikke sælger, kan du stadig tjene, hvis kunden foretager andre køb.

4. Markedsfør dine designs

Dine designs kan være utrolige. Unik, fængende og smukt tegnet. Men intet af det betyder noget, hvis ingen ser dem!

At promovere dine designs er det vigtigste og sværeste skridt. I sidste ende er dit bedste print det, der sælger.

Du skal bygge en salgs- og marketingplan, der vil drive din virksomhed til succes. At sælge på platforme som Etsy gør tingene lettere, da disse websteder vil fremme sælgere.

Skab et digitalt Etsy-imperium!

Lær præcis, hvordan du designer digitale produkter (uden Photoshop), liste produkter på Etsy, få trafik til din Etsy-butik, og få en ægte indtægtsskabende forretning

Brug af sociale medier, Facebook-annoncer, e-mail-marketing og andre metoder kan alle indgå i en succesfuld marketingstrategi, når du sælger et digitalt produkt.

Hvor mange penge kan du tjene på print on demand?

Hvor mange penge du kan tjene afhænger af to ting. Din niche og den indsats, du lægger i at promovere dine designs.

Nicher med store mængder fans vil være mere rentable.

At køre en marketingkampagne vil betyde mere salg.

Hvor meget kunne du tjene?

Lad os sige, at du tjener $5 pr. t-shirt. Hvis du sælger en om dagen, har du tjent 150 USD om måneden. Det er $1800 om året bare fra et salg om dagen!

En populær niche og god markedsføring kan betyde 5-10 salg om dagen. Nu kan du tjene over $1500 om måneden!

Når først disse salg begynder at rulle ind, kan du tjene tusindvis af dollars. Ikke alene kan du tjene stort, men det meste af det vil være passiv indkomst. Det betyder, at du ikke længere skal udføre så meget Print on Demand-arbejde. Hvis du vil, kan du blot vedligeholde dine websteder for at holde dem opdateret.

Men hvis du vil tage din PoD-virksomhed ind i stratosfæren, fortsæt med at skabe flere og flere fantastiske designs!

Tips til at tjene flere penge på Print on Demand

Prøv disse nyttige tips for at tjene flere penge på Print on Demand.

Skab kvalitetsdesign

Jo bedre design, jo mere vil det sælge. Hvis dine færdigheder i grafisk design ikke er i top, kan du bruge websteder som Fiverr til at betale en grafisk designer for at skabe brugerdefinerede designs til dig.

Sælg stedsegrønne designs

Stedsegrønne designs er designs, der aldrig går af mode. Print on Demand-design omkring ferier er eksempler på design, der sælges hvert år.

Disse designs kan sælges regelmæssigt, så du kan opbygge en passiv indkomst.

Opret flere salgskanaler

Salg på én Print on Demand-markedsplads er begrænsende. Opret i stedet din egen hjemmeside, butiksfacader på alle e-handelsplatforme og meget mere. På den måde når du ud til flest mulige kunder!

Invester i markedsføring

Betalte annoncer kan være dyre. Men hvis du har råd, er de det værd. Især når du starter en ny Print on Demand-virksomhed. At købe disse annoncer i de tidlige dage vil betyde, at virksomheden vokser hurtigere!

Annoncer ved hjælp af mock-ups

At vise dine designs på selve produkterne er en ideel måde at markedsføre dem på.

Annoncering på sociale medier er afhængig af billeder af god kvalitet. Et billede af dit design er måske ikke nok. At vise, hvordan dit design vil se ud, når det er på produktet, vil generere mere interesse.

🔥 Anbefalede:  Hvordan kan handlende maksimere deres fortjeneste ved at vælge den rigtige handelssoftware?

Prissætning

At sætte priserne for lavt eller for højt vil betyde færre salg.

Tjek konkurrenterne for at få en idé om priser for din niche. Husk at sørge for at sætte en pris, der efterlader et overskud efter gebyrer er fratrukket.

Fordele ved Print on Demand

Print on Demand er en billig onlinevirksomhed, som alle kan starte.

Ingen grund til at købe eller opbevare inventar

Da Print on Demand-virksomheden håndterer fremstilling og forsendelse, betyder det, at du ikke behøver det!

Du kan fokusere på at skabe og sælge dine fantastiske designs.

Lave omkostninger for at komme i gang

Det er billigt at starte en Print on Demand-virksomhed. Hvis du bruger gratis designværktøjer, så kan det ikke koste dig noget at komme i gang!

Efterhånden som din virksomhed vokser, vil du måske betale for markedsføring eller abonnementer på designværktøjer med flere funktioner. Den gode nyhed er, at du ikke skal betale for noget for at komme i gang!

Tryk to gange for at indlæse, og åbn derefter Video…

For eksempel kan Canva bruges gratis til at skabe utrolige designs. Det er fantastisk at starte med. Når din virksomhed vokser, kan du blot opgradere til Canva Pro for at låse op for flere funktioner.

Skalerbar

Der er ingen grænser for, hvor mange designs du kan lave og sælge. Du kan også sælge dine designs på så mange platforme, som du vil!

Hvis du ønsker en skalerbar virksomhed, så passer Print on Demand regningen.

Lav risiko

Da du ikke behøver at købe aktier eller tilmelde dig dyre designprogrammer, er risikoen lav.

I sidste ende, hvis dine designs ikke sælger, har du kun mistet den tid, du brugte på dem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er de bedste Print on Demand-websteder?

Der er mange at vælge imellem, men de mest kendte er Printify, Printiful og Fine Art America.

Kan det samme design sælges på forskellige platforme?

De fleste platforme kræver ikke eksklusivitet. Det betyder, at du kan skabe ét design og sælge det på alle platforme!

Undtagelsen er, når et design er lavet som en del af et officielt licenseret program. Så kan det kun sælges på den platform, som du har sagt ja til at lave designet til.

Hvordan fungerer copyright?

ophavsret er et enormt komplekst emne. Den gode nyhed er, at der er et enkelt svar. Hvis du opretter et originalt design, ejer du automatisk ophavsretten.

Selvom du kan registrere dit design hos copyright-kontoret, behøver du det ikke. Hvis du ikke registrerer dig, forhindrer du dig ikke i at sagsøge nogen, der kopierer dit design.

Anbefalede: Sådan tjener du penge på memes: Ultimativ guide

Kan du tjene penge med print on demand