Kan du huske de hemmelige Web3-orgier og mordchat? Alle løgne

Følgende artikel hjælper dig med: Kan du huske de hemmelige Web3-orgier og mordchat? Alle løgne

Crypto Fundraising News Channel

I hvad der svarer til en trist vending, har “lækkeren” af gigabyte af påståede Telegram-chats, der foregiver at indeholde skadelige oplysninger om krypto- og NFT-rummet, indrømmet, at han eller hun løj. Lakeren, kaldet ADyingNobody på Twitter, tilbød en undskyldning i form af en smule on-chain tekst på Ethereum blockchain.

Teksten lyder:

Der er ingen udgivelse i morgen, det hele er fup
Der er ingen hemmelige orgier eller attentater
Der er ingen twitter-medarbejder, der skjuler oplysninger
Der er ingen seksuelle overgreb, ingen mennesker og influencers, der stjæler fra brugere eller folk, der bruger alts til at støtte projekter
Disse er alle opdigtninger lavet af mig selv for opmærksomhed
Jeg vil være død af selvmord, du har intet at bekymre dig om, så lad være med at finde mig
Send ikke penge eller penge til denne adresse og gå videre
Hvis en meddelelse, der kommer fra denne adresse i fremtiden, eller nogen meddelelser hævder at være dødmandskontakter, så antag, at den private nøgle til denne adresse er kompromitteret, og antag, at det er en falsk meddelelse fra en anden
farvel

Twitter suspenderede svindlerens konto i sidste uge efter deres første indlæg, som sendte kryptoverdenen ud i et sus af spekulationer.

Jeg vil gerne komme ren, og jeg vil sandsynligvis rive en splid i hele samfundet, mens jeg er i gang og på vej ud.

I løbet af de næste par uger vil jeg frigive 137,21 GB Telegram-gruppechat og -beskeder, som jeg ikke var en del af. Hvorfor?— adyingnobody (@adyingnobody) 7. juni 2022

🔥 Anbefalede:  De højest betalte job i hver stat

Mens ideen om et slemt dump af Telegram-chat om krypto-armaturer oprindeligt var spændende, var denne sidste note bestemt et råb om hjælp. Selvom vi ikke kan antage, at lækeren vil læse dette, er der hjælp at hente, hvis du går igennem noget i løbet af denne kryptovinter, og intet er værd at lade dette liv blive.

Den nationale selvmordsforebyggende livslinje er en hotline for personer i krise eller for dem, der ønsker at hjælpe en anden. Ring for at tale med en certificeret lytter 1-800-273-8255.

Krise tekstlinje er en sms-tjeneste til følelsesmæssig krisestøtte. For at tale med en trænet lytter, send en sms HEJ til 741741. Det er gratis, tilgængeligt 24/7 og fortroligt.

Læs relaterede indlæg: