Kan Canvas Detektere ChatGPT?

Følgende artikel hjælper dig med: Kan Canvas Detektere ChatGPT?

På grund af fremskridt inden for teknologi har universiteter og skoler taget nye e-læringsplatforme som Canvas til at undervise eleverne. Ligeledes lokker opfindelsen af ​​nye AI-værktøjer som ChatGPT elever til at indsende AI-genererede opgaver og projekter.

AI-værktøjer hjælper eleverne med at fuldføre opgaven og forbedre deres resultater med det samme. Dette begrænser dog de studerendes fremskridt og påvirker i sidste ende deres karriere. Så flere skoler og universiteter implementerer strategier til at opdage AI-indhold eller begrænse AI-brug blandt studerende.

Canvas er et læringsstyringsværktøj, som de fleste skoler bruger til at forhindre AI-brug og opdage plagiat. Værktøjet er i stand til at opdage forskellige ulovlige aktiviteter, der forekommer på dets platform. Men da ChatGPT er et nyt AI-værktøj, spekulerer mange på, om Canvas kan opdage ChatGPT.

I denne guide kommer vi ind på detaljerne om, hvordan Canvas fungerer og registrerer ChatGPT.

Hvad er Canvas?

Canvas er et læringsstyringsværktøj, der giver lærere mulighed for at oprette kursusoversigter, kurser, quizzer og opgaver. Det tilbyder også en eksamenssektion, hvor eleverne kan tage eksamener og vurdere deres fremskridt. Ved hjælp af tredjepartsapps kan værktøjet opdage plagiat, snyd eller kopieret indhold.

Studerende kan give eksamen på denne platform og modtage deres score efter at have fået eksamen vurderet af deres instruktører. Canvas understøtter forskellige spørgsmål, herunder multiple choice-spørgsmål, sand/falsk, udfyld de tomme felter osv. For at forhindre snyd under eksamen, sporer Canvas alle brugeraktiviteter, herunder museklik, skift til nye faner osv.

Kort sagt er Canvas den foretrukne mulighed for universiteter til at undervise studerende og gennemføre onlineeksamener.

🔥 Anbefalede:  Sådan tjener du 400 dollars hurtigt på 20 bedste måder

Kan Canvas Detektere ChatGPT?

Mens Canvas kan ikke præcist registrere, om ChatGPT bliver brugt på en testvil den bemærke uregelmæssigheder og muligvis markere steder, hvor en elev kan være utro.

Canvas er designet til at registrere AI-genereret indhold. Så det kan registrere opgaver og svar genereret ved hjælp af ChatGPT. Det tilbyder også forskellige funktioner til at forhindre studerende i at bruge ChatGPT til at besvare spørgsmål.

For eksempel kan lærere oprette en adgangskode, der kun tillader bekræftede elever at tage testen. Lærere kan også opsætte tidsfrister og generere tilfældige spørgsmål. Dette forhindrer elever i at bruge ChatGPT eller lignende platforme til at besvare spørgsmål.

Husk, Canvas kan ikke direkte registrere ChatGPT-genereret indhold. Men det kan registrere ChatGPT ved hjælp af tredjepartsværktøjer integreret i sin platform.

Hvordan opdager Canvas snyd?

De fleste skoler og universiteter er afhængige af platforme som Canvas for at forhindre uredelighed eller snyd under eksamener eller under læring. Platformen opdager snyd ved hjælp af forskellige metoder:

Registrering af elevaktiviteter

Canvas registrerer alle de aktiviteter, en elev udfører, mens han afgiver en eksamen. Den registrerer museklik, tastetryk, tid brugt på hvert spørgsmål osv., og sender det til instruktøren. Instruktører kan gennemgå disse oplysninger for at se, om eleven snyder.

Mønster genkendelse

Canvas kan kontrollere svarene for at identificere lignende mønstre eller sprog. ChatGPT producerer typisk svar i et lignende mønster. Ved at verificere mønsteret kan instruktører afgøre, om en elev har brugt ChatGPT.

Responstid

Canvas noterer den tid, det tager en elev at besvare et spørgsmål. Hvis den bemærker noget usædvanligt, har den mistanke om, at eleven snyder. For eksempel, hvis en studerende hurtigt svarer på spørgsmål, bruger han sandsynligvis et AI-værktøj som ChatGPT, fordi mennesker er længere tid om at svare på spørgsmål end AI-værktøjer.

🔥 Anbefalede:  GPU-priserne kan være ved at styrte til utrolige nye lavpunkter

Tredjeparts plagiatkontrol

Canvas tillader integration af tredjepartsværktøjer som Turnitin osv. i sin platform. Instruktører kan bruge disse værktøjer til at opdage indhold mod plagiat. De kan også bruge Open AI GPT-2 Output Detector Demo-værktøjet til at opdage plagiat. Dette værktøj kan dog ikke integreres i Canvas. Lærere skal kopiere og indsætte indhold for at opdage kunstig intelligens eller plagiat.

Proctorerede eksamener

En af de bedste måder at opdage snyd via Canvas er ved at udføre proctored eksamener. Lærere kan bede eleverne om at give online eksamener og overvåge deres præstationer live ved hjælp af deres webcams. Denne metode er mulig, når eksamen er vigtig, og elevernes score betyder noget.

Begræns andre browsere

Canvas kan forhindre snyd under online eksamener ved at forhindre studerende i at få adgang til andre browsere. Det vil låse andre browsere, indtil eleverne afleverer eksamen. Efter afslutning af eksamen kan eleverne skifte til andre browsere.

Kan lærred registrere AI-skrivning?

Canvas kan ikke direkte registrere AI-skrivning. Men det tillader tredjepartsværktøjsintegration til sin hjemmeside. Så brugere kan integrere AI-detektionsværktøjer, såsom Copyleaks, Turnitin osv., i Canvas til AI-indholdsdetektering. Uden sådanne værktøjer kan Canvas ikke registrere AI-indhold.

Kan lærred registrere kopi og indsæt?

Canvas kan registrere copy-pasted indhold gennem tredjeparts plagiatdetektorværktøjer integreret i platformen. Du kan dog løse dette problem ved at omskrive dit indhold, før du indsender det på Canvas. Parafrasering vil forhindre, at indholdet fra plagiatdetektorer og få det godkendt af instruktørerne.

Desuden kan Canvas registrere copy-pasted indhold, når eksamen er proctored. Undgå at kopiere dine svar, hvis du mener, at Canvas-eksamenen er ved at blive proctored. I de fleste tilfælde vil muligheden for at kopiere og indsætte blive deaktiveret, hvis eksamen er under proctor.

🔥 Anbefalede:  Ny undersøgelse viser, at folk kan lære at se maskingenereret tekst

Kan Canvas Detektere Quillbot?

Quillbot er et parafraserings- og tekstomskrivningsværktøj. Dette værktøj kan omformulere dit indhold for at forhindre det fra AI eller plagiatregistreringsværktøjer. Canvas er sjældent til at opdage Quillbot, da det indhold, det genererer, er uden plagiat og lyder menneskeskabt.

Hvad kan lærred registrere?

Canvas er en pålidelig læringsadministrationsplatform. Instruktører kan bruge det til at opdage plagiat eller AI-indhold under onlinevurderinger. Platformen logger elevernes aktiviteter under en online eksamen for at forhindre uredelighed. Undervisere kan gennemgå elevaktivitetsloggene for at sikre, at eleven ikke har snydt, mens han mødte op til eksamen.