Kære penge – Definer dine penge Blueprint [Write A Love Letter]

Følgende artikel hjælper dig med: Kære penge – Definer dine penge Blueprint [Write A Love Letter]

Vi hører ofte begrebet pengeplan, for at pege på, hvilken pengetankegang vi er vokset op med. I dag præsenterer jeg dig mit kærlighedsbrev til penge, hvordan vores forhold har udviklet sig gennem årene, og hvor taknemmelig jeg er for alt, hvad penge bringer mig.

I sidste uge skrev jeg en utrolig liste over pengebekræftelser ned for at forbedre din pengetankegang, tjek den ud her, hvis du har lyst!

Valentinsdag fik mig til at tænke

I går tænkte jeg på, at det næsten er Valentinsdag. Jeg er ikke så stor fan af Valentinsdag, men selvom det er rart at vise folk, hvad de betyder for dig! Hvis du stadig leder efter muligheder for, hvad du skal lave til Valentinsdag, har jeg nogle budgetmuligheder til dig lige her!

Jeg har hørt det flere gange i løbet af det sidste år: Hvis du vil rydde dit forhold til penge, så læg alle dine følelser og tanker på papiret og skriv et kærlighedsbrev til penge. Nå, første gang jeg hørte det, tænker jeg; disse mennesker er skøre! Jo mere jeg hører det, jo mere tænker jeg; okay dette kunne virke. Så læste jeg det i You Are A Badass At Making Money af Jen Sincero, og jeg syntes, det var en genial idé. Gentagelsens kraft tror jeg.

I går, efter at have tænkt på Valentinsdag, tænkte jeg, at jeg skulle erklære min kærlighed til penge. Hvorfor ikke? Hvad skulle jeg miste? Jeg mener, det er rigtigt, at penge og jeg har haft et turbulent forhold i løbet af året, det klassiske had-kærlighedsforhold.

🔥 Anbefalede:  Pika Labs introducerer kamerakontrolfunktion, der holder AI-videotempoet med bane

Jeg besluttede, at jeg ville skrive det hele ned, skrive mine følelser på papir og begynde med en ren tavle fra nu af. At være taknemmelig for penge, elske dem for helvede og værdsætte dem for alt, hvad de kan bringe mig.

Okay, så her kommer intet:

Mit kærlighedsbrev til penge

Det er min pengehistorie, alt sammen skrevet ned på papir. Jeg håber, det fik dig til at tænke.

Måske tænker du, at jeg er skør, eller du har bare fundet dig selv en god måde at gennemgå dit forhold til penge på! Du bestemmer!