‘Kære krypto’ – Twitter-bruger går viralt med påstande om kommende blockbuster-eksponering af cryptocurrency-fællesskabet

Følgende artikel hjælper dig med: ‘Kære krypto’ – Twitter-bruger går viralt med påstande om kommende blockbuster-eksponering af cryptocurrency-fællesskabet

Crypto Fundraising News Channel

En Twitter-bruger med det mystiske håndtag @adyingnobody har rystet kryptoverdenen forbi krav om adgang til 137,21 GB Telegram-gruppechat og beskeder, der med deres ord “sandsynligvis vil rive en sprække i hele samfundet.”

Jeg vil gerne komme ren, og jeg vil sandsynligvis rive en splid i hele samfundet, mens jeg er i gang og på vej ud.

I løbet af de næste par uger vil jeg frigive 137,21 GB Telegram-gruppechat og -beskeder, som jeg ikke var en del af. Hvorfor?

— adyingnobody (@adyingnobody) 7. juni 2022

I en tråd, samt et indlæg på Twitter-ledsagertjenesten Twitlonger@adyingnobody fremsætter nogle eksplosive påstande baseret på, hvad de siger var en Telegram-udnyttelse, der gjorde det muligt for en bruger at “genskabe en invitation til at se oversigtssiden og de seneste beskeder fra en hvilken som helst Telegram-gruppe fra en individuel bruger uden faktisk at slutte sig til denne gruppe.”

Med viden om udnyttelsen i hånden siger @adyingnobody, at de mellem oktober 2019 og maj 2022 lavede en “hobby” med at spionere på populære handlende i kryptosamfundet:

Fra personlige begivenheder i deres liv, der deles med deres nærmeste vennegrupper, til svindel og rugpull, der blev skabt på deres vej til succes, økonomisk og socialt på Twitter. Jeg følte mig som en del af det, selvom jeg ikke havde nogen metode til at interagere med dem. Men som de blev rige, blev jeg rig. Jeg kom ind i masser af VC-grupper, og snart blev hele min omgangskreds og dem, jeg talte med, en og samme.

@adyingnobody siger, at de så “Kunstnere, der udgav sig for at være udviklere, udviklere, der udgav sig for at være kunstnere. Dem, der udgiver sig for at være rige, dem, der udgiver sig for at være fattige, der udgiver sig for at være nogen, du ikke er.”

Som Twitter-håndtaget antyder, skyldes denne persons motivation til dels, at han intet har at tabe: “Det betyder ikke noget for mig længere,” skriver @adyingnobody, “Jeg dør af sygdomme, der skaber kaos på min krop. Alle penge, jeg tjente, går bare videre til min familie, og jeg forsvinder derefter.” En anden motivation, siger @adyingnobody, er at ville slippe af med at føle skyld for det, de har lært og gjort.

Twitter-brugeren giver en tidslinje for deres kommende drops, gengivet nedenfor:

Den 15. juni offentliggøres uddrag fra:
– krypto-influencers, lige fra så lidt som 800 følgere til så meget som 1M følgere
– diskussioner om racisme og homofobi, utroskab og seksuelle overgreb på medlemmer af offentligheden og dem i kryptosamfundene
– dem med 8-9 tal og høje antal Twitter-følgere, der diskuterer rugpull-projekter, projekter beregnet til at snyde samfundet og enkeltpersoner, dateret mellem december 2019 – februar 2022
– at dræbe og stjæle krypto fra en person med en gruppe venner (koordineret via telegram)

30 juni:
– projektskabere i top 200 mcap-projekter, fra udbytte-landbrugsprojekter til stablecoins, til AMM’er, der alle er designet fra starten for at hente midler fra størstedelen af ​​brugerne
– diskussioner af alt inkluderet fra krypto-influenterne
– invitation til orgier på private jetfly, i palæer, i VR-indstillinger, orgier overalt
– seksuelle overgreb, voldtægt og pædofili, herunder pædofile orgier med ofre så unge som 8 år gamle
– attentat, ikke én, ikke to gange, men tre gange (koordineret via telegram)
– masser af utroskab og mærkelige besættelser af ekskærester ved at give dem millioner i dollars i håb om at få dem til at blive forelsket i dig igen (du ved, hvem du er, bare lad det være)
– at bede twitter-medarbejdere om personligt at slette og/eller forbyde konti relateret til belastende information

7 juli:
Alt vil blive frigivet.

“Der vil være forvirring, der vil være tristhed, der vil være vrede, og der vil være frustration,” skriver @adyingnobody, mens de også siger, at de er “interesserede efter at se, hvad der derefter sker, men [will] lad alle andre bestemme, hvordan de skal fortsætte.”

Mens lækeren forventede, at Twitter ville fjerne deres oprindelige opslag, er det stadig oppe, og fra onsdag havde det 20.000 likes og næsten 14.000 retweets.

En anonym konto fremsatte en grundløs påstand om, at de var i stand til at få adgang til indholdet af private gruppechats på Telegram. En sådan sårbarhed er aldrig blevet fundet. Dette er sandsynligvis en hoax med den hensigt at få brugere til at downloade malware.

— Telegram Messenger (@telegram) 7. juni 2022

Som svar fra deres officielle Twitter-konto så Telegram tvivl om påstandene og tweetede, at de var “grundløse”, og at “ingen sådan sårbarhed”, der tillader den form for adgang, @adyingnobody hævder at være ” nogensinde er blevet fundet.”

Ifølge Telegram er det hele “sandsynligvis en hoax med den hensigt at få brugere til at downloade malware.”

Twitter-brugere har reageret med ærlig skepsis, de fleste med mistanke om enten et fupnummer eller den slags fidus, Telegram foreslår. Vi får en bedre idé om, hvor sandheden ligger den 15. juni.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Rulle LED-skilte til din virksomhed