Justin Sun annoncerer en indsprøjtning på 2 milliarder dollar til at redde USDD-tilknytningen fra kollaps

Følgende artikel hjælper dig med: Justin Sun annoncerer en indsprøjtning på 2 milliarder dollar til at redde USDD-tilknytningen fra kollaps

Justin Sun annoncerer en indsprøjtning på 2 milliarder dollar til at redde USDD-tilknytningen fra kollaps

Grundlæggeren af TRON, Justin Sun, afslørede, at midler fra TRON DAO’s reserve vil blive indsat for at bevare finansieringsraten for TRX fra at shorte på Binance. Han tweeted at positionen for TRX på Binance var usikkert kort, og at der kommer et “short squeeze” inden for de næste 24 timer. Justin meddelte også i sit tweet, at midler til en værdi af $2 milliarder ville blive indsat for at bekæmpe denne position.

Store injektioner i TRON DAO for at bevare USDD

I timerne efter hans tweet, TRON DAOs reserve vidne til injektioner til en værdi af 800 millioner USDC som forsøg på at redde USDD-pinden fra at kollapse. Stablecoin USDD fungerer ved at brænde TRX for at opretholde sin dollarparitet. For at afværge en gentagelse af et UST-LUNA-markedskollaps har USDD vedtaget en strategi med oversikkerhed for USDD ved at erhverve flere aktiver såsom TRX, BTC og stablecoins såsom TUSD, USDC, USDJ, USDT osv. på en skala af 1 til 1,3.

I mellemtiden er USDD collateralization ratio, som formodes at hjælpe med at sikre stablecoin’ens sikkerhed og sikkerhed, i øjeblikket på 280 procent på den officielle hjemmeside. Ikke desto mindre er USDDs peg blevet angrebet i de seneste timer, da hele kryptovalutamarkedet er blevet kastet i opløsning. Ifølge CoinMarketCap-data er den algoritmiske stablecoins USD-værdi faldet til $0,98:

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvad enhver onlinebutiksejer skal fokusere på efter jul