Jon Heder og Tony Cavalero brager ud i Toonstars nye Web3-animerede komedie ‘Space Junk’

Følgende artikel hjælper dig med: Jon Heder og Tony Cavalero brager ud i Toonstars nye Web3-animerede komedie ‘Space Junk’

Jon Heder og Tony Cavalero brager ud i Toonstars nye Web3-animerede komedie 'Space Junk'

Web3-animationsstudiet Toonstar har i dag annonceret udgivelsen af ​​sin nye voksen-animerede serie, “Space Junk”, med Jon Heder (‘Napoleon Dynamite’, ‘Blades of Glory’) og Tony Cavalero (‘School of Rock’, ‘The Righteous Gemstones’ i hovedrollerne ‘).

Drevet af Theta medie- og underholdningsblockchain, ‘Space Junk’ er en arbejdspladskomedie om affaldssamlere i rummet, skabt og skrevet af Dominic Russo. I en brancheførst vil ‘Space Junk’ indeholde en robotkarakter ved navn “Wellbecca”, som udelukkende stemmes af AI-stemmegenereret software.

Ifølge en pressemeddelelse vil Wellbecca interagere direkte med Space Junk-fællesskabet ved at fungere som en kreativ co-pilot for fællesskabsmedlemmer. Ved hjælp af kunstig intelligens og dynamiske NFT’er vil Wellbecca hjælpe skabere med at transformere deres prompts til unikke noveller, der foregår i ‘Space Junk’-universet.

“Det deltagende historiefortællingsaspekt af ‘Space Junk’ giver mulighed for at bringe flere skabere ind i folden for at afdække nye historier og ideer, som føles særligt vigtige i dagens miljø,” sagde Jon Heder, medstifter, Verified Labs og executive producer, ” Rumskrammel.” “Toonstar viser absolut den bredere underholdningsindustri, hvordan web3 kan åbne døre for nye skabere og skabe skøre, engagerede fanfællesskaber og afsløre fantastisk ny IP til Hollywood.”

Efter “The Gimmicks” og “House of Chico”, lanceret i samarbejde med Mila Kunis’ web3-firma, er “Space Junk” den tredje originale animerede serie udgivet af Toonstar. Web3-animationsstudiet blev grundlagt af John Attanasio og Luisa Huang, veteraner fra DreamWorks, Disney og Warner Bros.

Studiets storytelling-model giver digitale token-indehavere mulighed for at deltage i den narrative udvikling af serien og skabe deres egne karakterer og historielinjer.

🔥 Anbefalede:  Bedste annoncenetværk for nye bloggere: Topannonceringsnetværk til at tjene penge på din blog

“Med hver serie, der er udgivet i år, har vi skubbet teknologien fremad for at udvide mulighederne for skabere og fans til at engagere sig i historieverdenen og tage del i at bygge nyt hit IP,” sagde Attanasio. “Med “Space Junk” tager vi det endnu længere og fusionerer fantastisk indhold med gameplay, der vil lancere en ny Web3-aktiveret model for interaktiv underholdning.”

“Space Junk bliver det tilgængelig for stream begynder den 19. maj efter verdenspremieren på torsdag på Consenses 2023.