Joken, der kostede en ejer af 57 Bored Apes 100 ETH

Følgende artikel hjælper dig med: Joken, der kostede en ejer af 57 Bored Apes 100 ETH

NFT-plads er fuld af fejl, der stammer fra decimaler, utilsigtet salg eller bots, der narrer mennesker på OpenSea. Men denne gang var joken på en velhavende Bored Ape Yacht Club-indehaver ved navn Franklin, som har 136 NFT’er i sin portefølje, inklusive 57 Bored Apes.

Franklin afgav et bud på sin egen ENS (Ethereum name service) og afgav et tilbud på 100 ETH. I mellemtiden tilbød en bruger kendt på Twitter som 8892 ham 1.891 ETH, som han accepterede. Han planlagde derefter at annullere sit eget falske bud på “stop-doing-fake-buds-its-honestly-lame-my-guy.eth”, men 8892 videresolgte ENS, hvilket fik Franklin til at miste 100 ETH.

Franklin indrømmet har tid nok til at annullere sit tilbud. Han “løb bare til Twitter i stedet for.”

Åh nej, jeg tabte 100 ETH. Jeg fejrede min vittighed om et domænesalg og delte byttet, men i en drøm om grådighed glemte jeg at annullere mit eget bud på 100 ETH for at købe det tilbage. Dette bliver århundredets joke og taske-fumle. Jeg fortjener alle vittighederne og kritikken.

— Franklin (58 aber) (@franklinisbored) 20. juli 2022

BAYC-indehaveren forsøgte at sende 1,9 ETH tilbage til 8892 for at tilbageføre transaktionen, men brugeren er ikke interesseret i at returnere pengene.

Det ser ud til, at 8892 svarede beskeden “Nej, tak for pengene dog” og titlen “gratis 100 eth.” Overraskende nok prægede Franklin denne NFT til 0,1 ETH.

Franklin havde sandsynligvis til hensigt at uddanne sine mere end 114.000 følgere om falske tilbud, men alligevel lavede han en fejl, der kostede ham over $150.000.

NFT-fællesskabet diskuterer aktivt, om 8892 skal returnere pengene til Franklin. Nogle debatterer, at 8892 kunne returnere 90 % eller mindst 50 % tilbage til Franklin, som lavede en fejl, mens andre hævder, at Franklin selv er en svindler, der forsøgte at narre andre med et falsk bud.

Vil du sende 100 eth tilbage?

— Beastlorion🔺️ (@Beastlyorion) 21. juli 2022

Nogle brugere antyder at hændelsen blot kunne være en “trold”, og at han kunne være ejer af begge tegnebøger. De spekulerer i, at han kunne have lavet denne joke for at få engagement på sin sociale mediekonto.

Opdatering

Ifølge The Boring Sleuth Chronicles, fik Franklin Twitter-fællesskabet til at tro, at en anden person ved navn brugeren 8892 tog hans bud på 100 ETH for sit domæne. Boring Sleuth sporede tegnebøger og transaktioner og konkluderede følgende:

  • Pungen på 8892 oplyste, at han købte fem ENS-domæner og overførte dem til en anden tegnebog en uge før Franklin-hændelsen.
  • Det er mistænkeligt, at disse fem domæner alle blev købt på tilbud, betydeligt under deres målpris, og fra den samme sælger.

Dette er ikke en tilfældighed, eftersom 8892’s tegnebogsnavn på OpenSea blev ændret til MEMEWASBORN lige efter hændelsen. Pungen på 8892 har nu seks forskellige MEME-navne på OpenSea, hvilket indikerer, at enten Franklin og 8892 arbejdede sammen eller var den samme person med separate konti.

Som jeg er sikker på, at I alle har hørt, @franklinisbored købte ved et uheld et domæne til 100 ETH i går aftes. Nedenfor vil jeg vise dig beviser, der peger på, at dette er en kæmpe trold forbi @franklinisbored. Hvis du ikke er bekendt, har jeg givet hans forklaring direkte nedenfor👇🧵 1/6 https://t.co/HSaWwM4T5H

— 🔺🐵🏹🌕🎶🦢7️⃣ vs. the Truth via TheBoringSleuth (@BoringSleuth) 22. juli 2022

Læs relaterede indlæg:

Table of Contents

🔥 Anbefalede:  15+ bedste bilstøvsugere 2023: Ifølge eksperter