Johnny Depp NFT ser en prisstigning efter en domstolsdom

Følgende artikel hjælper dig med: Johnny Depp NFT ser en prisstigning efter en domstolsdom

En specialiseret Johnny Depp NFT-samling oplevede en massiv og hidtil uset prisstigning, efter at den endelige dom i ærekrænkelsessagen mod hans ekskone Amber Heard blev fundet til hans fordel.

Johnny Depps NFT Ethereum-baserede samling med titlen “Never Fear Truth” oplevede en alvorlig stigning i interesse, popularitet og pris, efter at retssagen var afsluttet. I øjeblikket har NFT-samlingen en nettoomsætning på 1.500 ETH ($352.000).

Efter 6 ugers undersøgelse og overvejelse meddelte juryen sin dom, der tildelte henholdsvis $5 millioner og $10 millioner til Depp i straf- og kompenserende erstatning. Kort efter den endelige dom steg Pirates of The Caribbean-stjernens NFT-kollektion i vejret i salg og værdi.

Hvad vil “Never Fear Truth” NFT give dig?

Ejere af Johnny Depps “Never Fear Truth” NFT vil få adgang til Depps discord-fællesskab. Fællesskabet er bygget op omkring visionen om at være en sikker platform for kreativ og innovativ tænkning. Fans, venner og familie fra hele verden kan komme sammen for at samarbejde om kreative projekter.

Ved at være medlem af dette eksklusive fællesskab kan man opleve dette intime miljø og internetrum. Her vil Johnny Depp udtrykke sine kreative ideer, opmuntre medlemmerne til at udtrykke deres visioner og give medlemmerne eksklusiv adgang til hans oplevelser, værker, nuværende projekter og fremtidige projekter. Disse projekter overskrider en række genrer, herunder musik, kunst og film.

Dette discord-fællesskab vil i første omgang være åbent for alle med en begrænsning på maksimal kapacitet, og når alle NFT-samlingerne er udsolgt, vil kun autentiske ejere af NFT-samlingen få adgang.

🔥 Anbefalede:  De bedste webcams i 2023

“Never Fear Truth”-salget stiger efter dommen

Baseret på data indsamlet af OpenSea, har skuespillerens NFT-kollektion haft 212 salg siden dommen med gennemsnitsprisen for hver NFT-samling på 0,8 ETH. Ifølge en analyse udført af Coinquora var der et uhyggeligt lavt antal transaktioner med Johnny Depps NFT før retssagen. Med 11.111 generative kunst-NFT’er blev kollektionen lanceret til en startpris på 0,70 ETH.

Læs relaterede indlæg: