Jim Carrey udsender sin første NFT

Følgende artikel hjælper dig med: Jim Carrey udsender sin første NFT

Filmstjernen og den multidisciplinære kunstner Jim Carrey har annonceret den kommende lancering af sin første NFT. Skuespilleren valgte SuperRare-markedspladsen til at udgive sin debut, ikke-fungible token.

NFT-stykket hedder “SunShower.” Da Carrey dedikerer sin fritid til at male, er kunstværket en af ​​hans talrige kreationer. “SunShower” blev designet ved at bruge en original teknik med at hælde akryl fra malerrør direkte på lærred, og farverne skrabes derefter for at efterlade et aftryk af hver.

Før han udsendte NFT, besluttede Jim at give sit maleri form af animation. For at digitalisere det samarbejdede skuespilleren med filmskaberen David Bushell. Jim Carreys filosofiske taler ledsager NFT.

“Et solbad ser ud som om du får en guddommelig gave, en form for medicin med et mirakuløst regenerativt potentiale,” sagde skuespilleren. “Det er svært at hænge fast i skepsis, mens luften omkring dig funkler som diamanter.”

Jim Carrey er ikke ny inden for NFT’er. Da skuespilleren annoncerede sin mulige pensionering fra filmindustrien, begyndte han at dedikere mere tid til kunst og opdage nye rum. Den 1. juni købte Jim en NFT af Ryan Koopsman og Alice Wexell, idet han bemærkede, at det var den første NFT i hans samling.

“SunShower”-auktionen starter i dag den 9. juni kl. 12.00 PT, eksklusivt på SuperRare. Startprisen er $1. Carrey vil donere provenuet fra det primære salg til At fodre Amerikaen non-profit organisation, der yder nødhjælp til børn i nød.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Kan du ikke modtage beskeder på Instagram? 7 måder at løse det på (løst)