Jay-Z og Jack Dorsey gik sammen om at lancere et gratis finansielt uddannelsesprogram “The Bitcoin Academy”

Følgende artikel hjælper dig med: Jay-Z og Jack Dorsey gik sammen om at lancere et gratis finansielt uddannelsesprogram “The Bitcoin Academy”

Den amerikanske rapper Shawn Carter mere kendt som Jay-Z og tidligere administrerende direktør for Twitter Jack Dorsey finansierede Bitcoin Academy for at hjælpe med at uddanne samfund om finans og bryde de barrierer, der holder folk tilbage fra at forstå Bitcoin.

Programmet vil være bestemt til beboere i Marcy House-projektet, et almen boligkompleks i Brooklyn, New York, hvor Jay-Z voksede op. Bitcoin Academy har online og fysiske klasser for studerende og vil tilbyde middag til alle, der deltager i fysiske lektioner.

Initiativet har til formål at hjælpe enkeltpersoner, der går gennem økonomiske vanskeligheder, ved at tilbyde finansiel uddannelse. Udover personlig finansiering fra Jay-Z og Dorsey blev programmet udviklet med Shawn Carter Foundation, Black Bitcoin Billionaire og Crypto Blockchain Plug.

“Uddannelse er der, vi starter. Dette handler ikke kun om bitcoin… Det handler om langsigtet tænkning, lokale økonomier og selvtillid. Kurser er gratis for alle beboere i Marcy, inklusive børn. Og for at gøre det endnu nemmere, leverer vi enheder og dataplaner til alle, der har brug for det,” Dorsey sagde.

Undervisningen starter den 22. juni og løber frem til den 7. september. De vil dække emner som: Hvad er penge? Hvad er kryptovaluta? Hvad er Blockchain? Hvordan holder man sig sikker mod svindlere?

Eleverne vil modtage en MiFi-enhed, smartphones og dataplaner for at få mest muligt ud af hver klasse. De får også lov til at beholde enhederne efter færdiggørelsen. For yngre studerende vil Crypto Kids Camp være tilgængelig i to lørdage.

🔥 Anbefalede:  Skriftsamling: 10 fremragende gratis tegneserieskrifttyper

Nogle instruktører inkluderer Lamar Wilson, grundlæggeren af ​​Black Bitcoin Billionaires (med på The Breakfast Club og Vice News), og Najah J. Roberts, CVO for Crypto Blockchain Plug og grundlæggeren af ​​The Bitcoin Banq.

Jay-Zs mor, Gloria Carter, også er enig at “alle skal have beføjelse til at træffe informerede økonomiske beslutninger for at tage vare på sig selv og deres familier.”

bitcoin er ved at blive et kritisk værktøj for mange i Afrika og Central- og Sydamerika. Vi mener, at det samme potentiale findes i samfund i USA. Vores mål er at bevise, at det at gøre kraftfulde værktøjer mere tilgængelige for folk sætter dem i stand til at opbygge større uafhængighed.

— jack (@jack) 9. juni 2022

Læs relaterede indlæg: