Jason Derulo samarbejder med TerraZero for en Metaverse-oplevelse

Følgende artikel hjælper dig med: Jason Derulo samarbejder med TerraZero for en Metaverse-oplevelse

Popstjernen Jason Derulo vil være vært for sin nye musikvideopremiere for “Slidin” i Decentraland.

Kunstneren udviklede oplevelsen i samarbejde med TerraZero og Atlantic Records.

TerraZero Technologies Inc. er en virksomhed, der erhverver, udvikler og finansierer innovative Web3-projekter. Det hjælper virksomheder med at finde løsninger til at bygge bro mellem den virkelige verden og Metaverse.

TerraZero genskabte det visuelle fra “Slidin”-scener på Decentralands plots. Fans vil være i stand til at interagere med Jasons avatar, som vil dukke op forskellige steder på tværs af Metaverse. De vil også kunne gå rundt i scenerne og stilisere omgivelserne, som de ønsker.

Mere end det, vil en heldig person og deres venner give adgang til en virtuel palæ-poolfest, ligesom i videoen. Brugere skal registrere sig på TerraZero’s internet side at deltage i giveawayen.

Derulo sagde: “Jeg ville have givet hvad som helst for denne form for forbindelse med mine idoler, da jeg voksede op. Metaverset, og hvordan folk kan mødes for at opleve noget særligt… Dette er bestemt fremtiden for internettet – den måde TerraZero gør det på, og hvad vi lavede sammen. Jeg har altid været en gamer i hjertet, som altid har fundet vej til, hvordan jeg har skrevet min musik og dyrket min karriere. At være en avatar i Metaverset og oprette forbindelse til mennesker direkte er en ny måde at vise, hvem jeg er, ud over skærmen og højttalerne. Det er super virkeligt på en meget uvirkelig måde.”

Musikvideopremieren finder sted den 29. juni i Decentraland.

🔥 Anbefalede:  10 kursów Business Intelligence, do których warto aplikować w nowym roku

Læs relaterede indlæg: