Japans premierminister vil levere videobesked på CoinPosts WebX-konference

Følgende artikel hjælper dig med: Japans premierminister vil levere videobesked på CoinPosts WebX-konference

Tokyo, Japan, 19. april 2023, Chainwire

WebX vil samle Web2- og Web3-spillere fra hele verden

CoinPostJapans største cryptocurrency og blockchain-medie, er glad for at kunne meddele, at premierminister Fumio Kishida er planlagt til at tale ved video kl. WebXen global Web3-konference i Tokyo den 25.-26. juli.

WebX, som vil samle lovende Web2- og Web3-projekter, virksomheder, iværksættere, investorer, udviklere og andre fra hele verden, er en af ​​de største Web3-konferencer i Asien.

Deltagerne kan deltage i foredrag (med simultan japansk fortolkning) af verdens bedste Web3-projekter og -stiftere, netværksmuligheder, tekniske workshops af førende blockchain-udviklingsteams, udstillinger og andre muligheder for at interagere med en række virksomheder og projekter.

Japan tiltrækker hidtil uset opmærksomhed i Web3 fra hele verden, da det bliver bakket op af den japanske regering såvel som store virksomheder (se nedenfor).

  • Maj 2022: Premierminister Kishida annoncerer i London, at han har til hensigt at udvikle Web3-miljøet. Juni 2022: Regeringen tilføjer “miljøforbedring til Web3-promovering” til sine grundlæggende politikker for 2022, november 2022: NTT Docomo annoncerer en investering på 600 milliarder yen i Web3November: Nipp20nJapan (renJapan) Business Federation) annoncerer Web3-promoveringsstrategi December 2022: Regerende partis skattereformforslag inkluderer Web3-relateret skattereform

En af grundene er, at midt i bekymringen om et langsigtet fald i Japans økonomiske styrke og konkurrenceevne, har dette felts grænseoverskridende styrke (international rækkevidde) potentialet til i høj grad at accelerere den digitale transformation og globale ekspansion af adskillige industrier, bl.a. den japanske indholdsindustri, da Japan betragtes som et kraftcenter for intellektuel ejendom (IP) for dets anime, manga, spil osv.

🔥 Anbefalede:  Denne 8K-skærm har 3D-teknologi, der kan ses fra alle vinkler

På trods af seriøse bestræbelser på at skabe innovationer og nye virksomheder halter Japan i øjeblikket bagud andre lande på grund af flaskehalse såsom et lukket miljø, sprogbarriere og regler ude af sync med virkeligheden.

Derudover har mange japanske virksomheder fremhævet udfordringer såsom mangel på ekspertise, ideer, virksomhedsnetværk og professionelle menneskelige ressourcer til at fremme Web3-forretning.

På denne baggrund mener CoinPost, at lanceringen af ​​en global konference, der muliggør international udveksling og etablerer et distributionsnetværk for Web3-information og menneskelige ressourcer, er afgørende for væksten i den japanske blockchain-industri.

Den første WebX-konference finder sted i juli 2023 på Tokyo International Forum, som er udstyret med et simultantolkningssystem og vil samle deltagere fra hele verden. Vi håber at gøre dette til en begivenhed, der ansporer til regeringens Web3-reformer og fungerer som en bro mellem Web3 og eksisterende industrier.

  • Dato: 25. juli (tirs) – 26. juli (onsdag), 2023Placering: Tokyos internationale forum (3–5–1 Marunouchi, Chiyoda Ward, Tokyo)Arrangør: WebX Executive CommitteeProducent: CoinPost, Inc.Antal deltagere (estimeret): 15.000+Antal deltagende virksomheder (estimeret): 2.000+Antal udstillere (estimeret): 150 +Antal mediepartnere: 100+Websted: https://webx-asia.com/

Oplysninger om højttalere og billetter vil blive annonceret via Twitter i tide. Følg venligst regnskabet nedenfor og følg med.

Kontakt

Itai Elizur
[email protected]

Table of Contents