Ja! Sticky annoncer er tilladt i AdSense nu, men hvad er de seneste politikregler?

Følgende artikel hjælper dig med: Ja! Sticky annoncer er tilladt i AdSense nu, men hvad er de seneste politikregler?

Dette indlæg blev senest opdateret den 18. januar 2023

Introduktion

Sticky annoncer er simpelthen annoncer, der forbliver på plads, mens en bruger ruller op og ned på din side. Hvis du er en udgiver, der bruger AdSense, vil du være glad for at vide, at klæbende annoncer nu er tilladt. Men før du begynder at smække disse annoncer over hele dit websted, er der et par regler, du bør huske på. Så hvad er politikbegrænsningerne for klæbrige annoncer? Fortsæt med at læse for at finde ud af det.

Hvad er en klæbrig annonce?

Når du først ser en klæbrig annonce, ligner den sandsynligvis en normal AdSense-annonceenhed. Men når du ruller ned på siden, klæber den i toppen eller bunden af ​​browservinduet og bevæger sig ikke med din rulle. Dette kan være irriterende, hvis du forsøger at læse en artikel eller se en video uden at blive distraheret af annoncer, der bevæger sig rundt med hvert et fingersvirp hen over skærmen.

Sticky-annoncer blev først introduceret som en del af Googles udrulning af Accelerated Mobile Pages (AMP) tilbage i 2015 og er tilgængelige på både stationære og mobile enheder siden da. Disse annoncer sporer, om brugerne har rullet forbi dem eller ej, via JavaScript-kode, der er indlejret i hver annonceenheds HTML-markering. Hvis de endnu ikke er blevet set af nogen, der besøger dit websted, forbliver de på deres oprindelige placering, indtil nogen klikker på dem – på hvilket tidspunkt de automatisk skifter ned på plads, så brugerne kan interagere med dem som normalt statisk enheder ville fungere på AMP-sider (det vil sige: ikke-rullende).

🔥 Anbefalede:  Sådan nulstiller du din Instagram Explore-side i 2023

Hvornår bør jeg overveje at bruge klæbrige annoncer?

Det bedste tidspunkt at overveje at bruge klæbende annoncer er, når du vil sikre dig, at dine brugere ser en annonce. De kan bruges til at opmuntre brugerne til at udforske mere af dit websted eller promovere dit eget indhold. Lad os f.eks. sige, at du har oprettet en hjemmeside til nye besøgende og dem, der ikke har været på dit websted i et stykke tid. Hvis nogen lander på denne side for første gang, ved de måske ikke, hvor ellers på webstedet de skal hen – og deres eneste mulighed ville derfor være at forlade og kigge andre steder (eller blive siddende). Men hvis du integrerer klæbrige annoncer i den pågældende sektion af dit websted, vil det give dem mulighed for at udforske andre områder af det, du tilbyder, uden at skulle forlade det helt.

Sticky annoncer fungerer godt, fordi de giver links, som brugerne naturligt vil klikke på i modsætning til bannerenheder, som ofte ignoreres af læserne på grund af deres manglende relevans for den aktuelle browseraktivitet på ethvert givet tidspunkt.

Er klæbende annoncer tilladt i AdSense nu?

Sticky annoncer er tilladt i AdSense. De skal dog implementeres på en måde, der overholder vores programpolitikker. Sticky annoncer må ikke forstyrre webstedets indhold eller brugeroplevelsen.

Sticky annoncer kan have en animeret kant omkring annonceenheden og kan placeres over eller under en websides indhold (men inden for en rimelig afstand fra det). Sticky annoncer vises automatisk på alle sider på dit websted, når de er placeret på én side, men du kan vælge at deaktivere sticky annonceplacering på specifikke sider efter behov.

🔥 Anbefalede:  12 lukrative dækfranchisemuligheder

Sticky Ads seneste politikregler

Du må nu bruge klæbende annoncer i AdSense, men du skal overholde følgende krav, for at dette format kan fungere:

  • Annonceformater med en bredde på 300 px eller mindre er tilladt.
  • Tilladte annonceformater: 300×600, 160×600, 300×250, 120×600 og 300×50
  • Klæbende annoncer må ikke skjule webstedets indhold eller brugergrænsefladeelementer eller komme for tæt på indhold, rullepaneler, andre annoncer osv. Sider med responsivt design og problemer, der opstår fra vinduer, der har ændret størrelse, er også inkluderet her.
  • Til enhver tid skal alle annoncetilskrivninger og annonceindhold være synlige.
  • For at blive vist eller forsvinde på et hvilket som helst tidspunkt under rulningen, skal annoncer rulle ind eller ud af visningsporten.
  • Annoncer skal være begrænset til en lodret akse uden vandret rulning. Sticky annoncer har ikke tilladelse til at følge markøren eller flyde andre steder.
  • Annoncer skal rulle jævnt og gengives til en rimelig pris.
  • Kun én klæbrig annonce kan være synlig i viewporten ad gangen.
  • Spejlvende klæbrige enheder på begge sider af indholdet eller parallelle klæbrige enheder på den ene side er ikke tilladt.
  • Disse klæbende valg er kun til computere, og annoncer bør ikke være klæbrige i mobil-/tablettilstand. Det er udgiverens ansvar at sikre, at deres implementering er kompatibel, hvis deres websted indlæses på en tablet eller mobil, selvom siden ikke er mobil optimeret.

Sticky annoncer og WordPress

Vil du have en nem måde at tilføje klæbrige annoncer til dit WordPress-websted? Glem ikke at tjek funktionen sticky ads på avancerede annoncer her.

Konklusion

Udgivere glæder sig! Google har endelig opdateret sin AdSense-politik for at tillade klæbende annoncer. Men for at sikre, at du ikke bliver straffet, er der et par ting, du skal huske på. For eksempel skal alle annoncetilskrivninger være synlige på alle tidspunkter – ingen skjuler disse “Annoncer fra Google”-etiketter. Og selve annoncerne kan kun fylde 300 px eller mindre af bredden på din side (kun desktop).

🔥 Anbefalede:  Hvad sker der under en recession? Din komplette guide

Vi hjælper dig med at sætte gang i disse klæbrige annoncer og maksimere dit indtjeningspotentiale, samtidig med at du holder dig kompatibel med Google.

Så hvis du vil begynde at smække nogle klæbrige annoncer på dit websted og øge din indtægtsstrøm, skal du tilmelde dig en premium-konto hos MonetizeMore i dag.

Vil du mestre AdSense som de professionelle? Bliv en ad ops guru med PubGuru University! Få adgang til vores AdSense-, Ad Exchange- og Google Ad Manager-kurser for kun 99 USD. Klik her for at tilmelde dig!