Investeringsplatform Groww lancerer Intraday Trading og ETF’er

Følgende artikel hjælper dig med: Investeringsplatform Groww lancerer Intraday Trading og ETF’er

Bangalore, 9. oktober 2020 – Indiens hurtigst voksende investeringsplatform – Groww har lanceret Intraday Trading og ETF’er, der udvider deres produktpakke. Med lanceringen af ​​disse produkter, der henvender sig til to forskellige nicher inden for investeringsspektret, sigter Groww mod at tilbyde en række investeringsmuligheder til tusindårige investorer med forskellige investeringsmål.

Med intradag handel nu aktiveret på 350+ aktier og udvalgte ETF’er på Groww, kan investorer short sell, placere en stop-loss ordre og spore kursbevægelser gennem lysestagediagrammer inden for blot et par klik.

På den anden side kan ETF’er som en aktivklasse udforskes af brugere, der er tilbøjelige til passive investeringsinstrumenter. Med Groww kan investorer kontrollere alle oplysninger relateret til ETF’er, såsom omkostningsforhold, fondsforvalterdetaljer, ordningens mål samt spore livekursen på de underliggende værdipapirer på farten.

Groww har lanceret Intraday Trading på et tidspunkt, hvor aktiehandel vinder en hidtil uset popularitet blandt indere, især unge millennials. CDSL rapporterede, at antallet af demat-konti med CDSL krydsede 25 millioner i sidste måned, hvilket registrerede en stigning på 25 % i forhold til tallene før lockdown. Siden marts er mobilhandler mere end tredoblet i september ifølge BSE’s handelsdata.

Lalit Keshre, medstifter og administrerende direktør – Groww, talte om lanceringen, “Lanceringen af ​​intradagshandel og ETF’er på vores platform er i overensstemmelse med vores løfte om at give vores kunder alle slags investeringsmuligheder på en enkelt platform. Vi har allerede alle de direkte investeringsforeninger og guld til rådighed på platformen. I de kommende dage vil vi blive ved med at tilføje flere funktioner for at give en altomfattende investeringsoplevelse”.

🔥 Anbefalede:  Rejsebureau jobbeskrivelse: Skabeloner til ansættelse til din virksomhed

Groww planlægger også at følge denne lancering med en række læringsmoduler, der har til formål at uddanne sine investorer om forviklingerne ved intra-dag handel og ETF’er. Virksomheden lancerede aktier, der investerer på sin platform i juni 2020 og har registreret mere end 4,5 Lakh Demat-konti inden for et kort tidsrum og er derved blevet en af ​​de hurtigst voksende rabatmæglere i landet. I øjeblikket i invitationstilstand vil kunder snart også kunne investere i amerikanske aktier på Groww-appen.

Om Groww

Groww ændrer den måde, Indien investerer på. Fire ex-Flipsters, Lalit Keshre,
Harsh Jain, Neeraj Singh og Ishan Bansal startede Groww sammen for at gøre investering let for millioner af brugere i Indien. I dag er det den hurtigst voksende og højest vurderede støtteplatform, der tilbyder direkte gensidige fonde og aktier på sin platform med mere end 80 Lac-registrerede brugere på tværs af 850 byer i Indien. Med hovedkvarter i Bengaluru bakkes virksomheden op af forskellige investorer, herunder Sequoia India, Y Combinator, YC Continuity, Ribbit Capital, Propel Venture Partner og Kauffman Fellows, der har rejst 59 millioner dollars til dato. Groww har vundet adskillige anerkendelser for at levere den bedste investeringsoplevelse.

Table of Contents