Intmax integreres med Scroll for at bringe sine Zero-Knowledge-løsninger til Scroll-økosystemet

Følgende artikel hjælper dig med: Intmax integreres med Scroll for at bringe sine Zero-Knowledge-løsninger til Scroll-økosystemet

Intmax integreres med Scroll for at bringe nul-viden-løsninger til Scroll-økosystemet

Rollup-projektet Intmax har for nylig annonceret samarbejdet med Scrolls community-første zero-knowledge Ethereum Virtual Machine (zkEVM) teknologi. Takket være dette partnerskab vil Scroll-økosystemet nu kunne drage fordel af Intmax-løsninger.

Intmax er et statsløst zkRollup-projekt, der har til formål at gøre Ethereum til en let tilgængelig blockchain, der kan bruges af milliarder. Som en nul-viden-oprulning tilbyder den en hyper-skaleringsløsning til at gøre blockchain-infrastruktur mere nyttig, alt imens brugerdata beskyttes.

Denne løsning giver mulighed for adskillelse af personlige brugerdata fra de almindeligt delte data, når der indsendes zk proof data til verifikation. Hvad betyder det for brugeren? Når transaktionsdataene sendes til lag 1 blockchain, for eksempel Ethereum, fjernes dataene til et minimum – værdien af ​​transaktionen, der skal lægges på blockchain – og holder alle personlige data ude af den. Da validatorer ikke modtager brugerdata, kan Intmax-brugere forblive anonyme.

Intmax sigter mod at løse problemer, der stadig plager Layer 2-løsninger, herunder datatilgængelighedseffektivitet, sequencer-decentralisering, interoperabilitet og privatliv.

Virksomheden annoncerede også, at det ville være medvært for en “zk Nat” med Scroll-teamet. Arrangementet finder sted lige efter ETH Tokyo mandag den 17. april, og det kan være en fantastisk mulighed for at lære mere om nul-viden løsninger og hvad de har at byde på.

Inden da, den 13. april, vil Intmax-medstifter Leona Hioki tale på Web3 Hong Kong Festival om “Layer 2 & Ecosystem: Scaling Up Web 3.0.” Den indledende Web3 Festival er medvært af Wanxiang Blockchain Labs og HashKey Group og arrangeret af W3ME, og den finder sted den 12.-15. april i Hong Kong Convention and Exhibition Center.

🔥 Anbefalede:  Oprettelse af Amazon-variationer fra bunden

Læs mere: