“Internettets team” WAGMI United samarbejder med Adidas for at droppe NFT’er

Følgende artikel hjælper dig med: “Internettets team” WAGMI United samarbejder med Adidas for at droppe NFT’er

wagmi adidas nftwagmi united x adidas

WAGMI United, et Web3-mærke, samarbejder med Adidas for at frigive NFT’er, der ville “forme fremtiden for sport.” NFT-kollektionen udkommer den 6. juli.

WAGMI, som står for “we are all gonna make it”, er en gruppe grundlagt af nogle af de mest indflydelsesrige navne i NFT og sportsverdenen, herunder Gary Vaynerchuk, Preston Johnson, Sean Gearin og gmoney. I april blev WAGMI den første Web3-gruppe, der erhvervede et professionelt sportshold, Crawley Town FC.

Adidas-partnerskabet er fokuseret på WAGMIs Crawley Town FC, en engelsk League Two-fodboldklub, som holdet håber at tage til Englands bedste fodbolddivision, Premier League. Det er første gang, Adidas sponsorerer tøjtøjet til en League Two-fodboldklub.

“Vores partnerskab med WAGMI United har givet os en mulighed for at arbejde med Crawley Town FC. Vi er glade for at kunne levere adidas-produkter til klubben, være en del af deres fællesskab og støtte deres fremtidige bestræbelser i spillet,” sagde Nick Craggs, General Manager for Adidas Football.

NFT’erne vil give samlere mulighed for at blive en del af Crawley Towns vækst, påvirke klubbens beslutninger og modtage fysiske merchandise.

WAGMIs vision er at give fans og supportere en væsentlig rolle gennem det decentraliserede system. For eksempel kan fans og NFT-indehavere beslutte, om klubbens formand kan beholde deres position, hvis klubben ikke rykker op til League One-divisionen inden udgangen af ​​det andet år. Også tidligere lokale tilhængere af Crawley Town vil have en større stemme end før. Med oprettelsen af ​​et fanråd vil tilhængere regelmæssigt mødes med de nye ejere for at diskutere klubbens anliggender.

🔥 Anbefalede:  Mohammed Zubair - Hvordan han var med til at grundlægge Alt News og steg til fremtræden?

“Vi ønsker, at Crawley Town FC skal være en fællesklub, der når alle med en internetforbindelse. At gøre det rigtigt betyder at give vores fans en ægte stemme i rigtige beslutninger, der rent faktisk gør en forskel på banen og bidrager meningsfuldt til at skrive det næste kapitel i klubbens 125-årige historie,” sagde medstifter af WAGMI Preston Johnson i en pressemeddelelse frigøre.

adidas er glade for at kunne annoncere vores samarbejde med @WAGMIUnited at blive den officielle kitleverandør til @crawleytown.

adidas understøtter WAGMIs vision om at skabe muligheder for, at fodboldfans globalt kan forbinde, skabe og høre til gennem innovation.⚽ pic.twitter.com/awYlcBP2fC

— adidas fodbold (@adidasfootball) 27. juni 2022

Læs relaterede indlæg: