Intelichek ansættelse! Få betalt for at foretage Mystery Shopping-opkald hjemmefra

Følgende artikel hjælper dig med: Intelichek ansættelse! Få betalt for at foretage Mystery Shopping-opkald hjemmefra

InteliChek søger at hyre certificerede agenter til at hjælpe med telefonmysterie-shopping for at indsamle de generelle detaljer om virksomhedens priser, tjenester og anden relevant information. Det er et ideelt job for hjemmeværende mødre eller fædre med et larmende hjem, da de faktisk tilskynder til baggrundsstøj. Ja, du hørte rigtigt, det er lige meget, om børn skriger eller musik spiller, du er stadig i stand til at foretage opkald.

Arbejdsopgaver hos Intelichek:

Som telefonmystery shopper for Intelichek vil du være ansvarlig for at indsamle generelle oplysninger og prisoplysninger om produkter og tjenester. Nogle af de data, du indsamler, inkluderer omkostningerne ved et olieskift, prisen på et specifikt dæk, garantioplysninger, driftstimer blandt andet. Opkald kan foretages ved hjælp af enhver type telefon, da medarbejdere ikke er begrænset til en fastnettelefon. Denne stilling er åben for personer, der bor i USA og Canada.

Betal og tidsplan:

Intelichek tilbyder en garanteret timepris på $10/time plus kommission. Den gennemsnitlige agent tjener mellem $15-$16/time, og denne sum inkluderer basisgarantien plus den gennemsnitlige udbetalte kommission. Nogle erfarne agenter tjener så meget som $25-$29/time. Lønnen er hver anden uge via check.

Intelichek tilbyder stor fleksibilitet og giver dig mulighed for at arbejde når som helst mellem kl. 8.00 til 17.00 EST. Du skal forpligte dig til 15-25 timer om ugen mellem kl. 9.00 og 17.00, mandag til lørdag. Du er ansat som en uafhængig entreprenør, hvilket betyder, at du er ansvarlig for dine egne skatter, internet, computer og andre boligudgifter.

🔥 Anbefalede:  6 nemme måder at få betalt for at annoncere for virksomheder

De bedste kandidater skal:

  • Fremragende kommunikationsevner (skriftligt og mundtligt)
  • Sørg for et udpeget arbejdsområde med minimale distraktioner som muligt.
  • Vær komfortabel med opkaldsoptagelser under opkaldssessioner.
  • Være tilgængelig mandag til fredag ​​(og tilgængelig for at arbejde lørdag)
  • Åben for valgfri tidsplan for at vælge daglige fuld- eller deltidstimer.
  • Oprethold pålideligt højhastighedsinternet, telefonservice og adgang til en stationær eller bærbar computer.
  • Vær komfortabel med provisionsbaseret løn med præstationsbonusser.
  • Vær åben for at udfylde et obligatorisk spørgeskema med færdigheder som en forudsætning for at komme videre i ansøgningsprocessen.
  • Har evnen til at fange detaljer på en organiseret måde.
  • Giv enestående telefonetikette og kundeservice.

Hvordan ansøger man til Intelichek?

Hvis du er interesseret i at søge job hos Intelichek, skal du udfylde en online ansøgning.

Ansøg her: https://jobs.intelichek.com/open-roles

Intelichek er et 100 % eksternt team, der fremmer balance mellem arbejde og privatliv. Kandidater i USA kan ansøge om denne rolle. Konkurrencedygtige lønninger og lige beskæftigelsesmuligheder til rådighed i deres karriere.

Table of Contents