Indsamlingsrapport for kunstig intelligens for januar

Følgende artikel hjælper dig med: Indsamlingsrapport for kunstig intelligens for januar

I de sidste par måneder er kunstig intelligens blevet et af de hotteste områder inden for teknologi, hvor store teknologigiganter har implementeret teknologien på deres platforme. Microsofts søgemaskine Bing er nu drevet af OpenAIs ChatGPT-algoritme, mens Google driller brugere med den kommende AI-drevne søgemaskine kaldet “Bard”. Brugstilfældene af kunstig intelligens stopper dog ikke her. Det kan bruges inden for forskellige områder, fra huddiagnostiske løsninger til generativt modedesign.

Industrien udvikler sig, og tech-iværksættere introducerer flere AI-drevne startups, der løser forskellige problemer. Emnet bliver mere i brugernes og investorernes interesse, og virksomhederne begynder at få mere økonomisk støtte og trækkraft. Dette år startede med syv fundraising-runder rettet mod AI-relaterede startups.

OpenAI, skaberen af ​​den virale kunstige intelligens-chatbot Chat GPT, modtog et ikke-oplyst beløb, der spænder i milliarder fra teknologigiganten Microsoft. Virksomhederne annoncerede forlængelsen af ​​deres flerårige partnerskab, som omfatter implementering af OpenAIs teknologi gennem API og Azure OpenAI Service.

AI-drevet stemmefirma SoundHound lukket 25 millioner dollars i egenkapitalfinansiering. Listen over investorer blev ikke offentliggjort.

Coho AI hævet 8,5 millioner dollars i en seed-runde ledet af TechAviv, Eight Roads og flere engleinvestorer. Opstarten bruger kunstig intelligens til at gøre software-as-a-service virksomheder i stand til at øge omsætningen. Coho AI planlægger at bruge midlerne til at udvide teamet og investere i produkt og udvikling.

Blazeen AI-drevet no-code app builder, hævet 3,5 millioner dollars i en pre-seed-runde ledet af Flybridge Capital og MaC Venture Capital.

AI-drevet sprogoversætter DeepL hævet et ikke oplyst beløb til en værdiansættelse på 1 milliard dollar, hvor IVP leder runden. Virksomheden sigtede at rejse 125 millioner dollars. Blandt de øvrige deltagere er Bessemer Venture Partners, WiL og Atomico. Den Köln-baserede startup planlægger at bruge midlerne til at booste forskning og udvikling, bygge nye tjenester og udvide til at dække store virksomheder.

🔥 Anbefalede:  Overfladereparationsdele er nu tilgængelige via Microsoft Store

Inbenta modtaget 40 millioner dollars fra Tritium Partners. Opstarten, som bygger en AI-drevet chatbot og messenger, vil bruge midlerne til at udvide sit team og processer sammen med forskning og udvikling.

Taiwanesisk opstart Profet AI hævet 5,6 millioner dollars i en serie A-runde ledet af Darwin Ventures. De øvrige deltagere er Jensen Capital Management, Harbinger VC og de tilbagevendende investorer AUO, SVTI og Hive Ventures. Virksomheden blev grundlagt i 2018 og udvikler software til automatisk maskinlæring rettet mod producenter. Profet AI vil bruge midlerne til at ekspandere i Japan, Kina og Sydøstasien.

Læs relaterede indlæg: