Indkomstrapport 2017: Hvordan min blog klarede sig som virksomhed

Følgende artikel hjælper dig med: Indkomstrapport 2017: Hvordan min blog klarede sig som virksomhed

Min kone har lige lukket bøgerne på MyWifeQuitHerJob.com for 2017, og jeg er glad for at kunne rapportere, at jeg havde endnu et rekordår med vækst!

For at være helt ærlig, 2017 skulle være et kystår for mig, så jeg kunne finde ud af, hvad jeg skulle gå efter. Jeg sagde jo mit job op mod slutningen af ​​2016, hvilket efterlod mig 32 timer ekstra i min uge.

Selvom det er mere end 15 måneder siden, Jeg har stadig ikke fundet ud af det mit næste store projekt endnu. Men i mellemtiden har jeg brugt tid med mine børn og min familie.

Faktisk træner jeg min datters basketballhold lige nu og dedikerer ekstra timer til at hjælpe med lektier og klaver. Den gode nyhed er, at på trods af mit manglende fokus, min blogindkomst nåede stadig at vokse med omkring 23% i år!

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Her er tallene

Først og fremmest, her er statistikken for 2017

  • Omsætningen steg med 23 % fra samme periode sidste år
  • Februar var den højeste måned nogensinde, hvor jeg genererede 144.000 omsætning på en enkelt måned!
  • Trafikken steg med 19 % fra året før
  • Mit e-handelskursus sælger fortsat meget godt på trods af prisstigningerne

I min halvårsrapport forudsagde jeg en omsætning på 1,4 mio. Men desværre på grund af min akillesskade og forskellige lowlights, som jeg vil beskrive nedenfor, Jeg endte året på 1,35 mio.

Nu er jeg stadig meget tilfreds med resultaterne, men jeg kunne klart have gjort det bedre. Under alle omstændigheder, lad os gennemgå året i dybden begyndende med lowlights.

Lowlight #1: E-mail-bot-spam ødelagde næsten min e-mailliste

Mit nummer 1 lowlight for året var, at jeg løb ind i store spamproblemer med e-mail-bot. Af ukendte årsager besluttede nogen at angribe mit websted tilfældigt spammer mine e-mail-formularer med hundredvis af falske ubåde om dagen.

For at bekæmpe dette ændrede jeg straks alle mine formularer til dobbelt optin. Men det var ingen almindelige bots. Selvom jeg skiftede til dobbelt optin, var disse spammere kloge og brugte dedikerede maskiner til klik på abonnementslinkene i e-mails med dobbeltvalg.

Som et resultat kom disse bots ikke kun til at virke som rigtige mennesker, men de også udgivet sig som meget engagerede følgere såvel! På højden af ​​dette vanvid modtog jeg et sted imellem 200-400 falske ubåde om dagen og jeg kunne ikke slippe af med dem.

Dette satte mig i et stort dilemma, fordi jeg ikke kunne skelne de falske e-mails fra de rigtige. I mellemtiden, min leveringsevnen for e-mail styrtdykkede og jeg betalte for subs, der aldrig ville føre til salg.

Som et resultat kontaktede jeg min e-mail-udbyder på det tidspunkt, Convert Kit, for at se, hvad der kunne gøres ved dette problem.

Men trods deres bedste indsats, mit e-mail spam problem ville ikke forsvinde. Og i sidste ende blev jeg tvunget til at skifte fra Convert Kit over til Drip, fordi de havde yderligere funktionalitet, der gjorde det muligt for mig at fjerne disse spammy-subs.

🔥 Anbefalede:  Hvorfor din WordPress-side er så langsom og en praktisk guide til at sætte gang i tingene

Nu vil jeg ikke gå for meget i dybden med, hvordan jeg løste mit e-mail-spamproblem, men hvis du er interesseret, skrev jeg et omfattende indlæg med titlen Sådan forhindrer du spam-e-mail-tilmeldinger og reducerer dine e-mail-marketingomkostninger med 30 %

Lowlight #2: Facebook forbudte min konto

Jeg kan huske, at jeg vågnede en morgen kl. 5 og lagde mærke til det ingen af ​​mine Facebook-annoncer blev vist.

Først troede jeg, at jeg hallucinerede, men så så jeg det frygtede “Din Facebook-konto er blevet suspenderet på grund af en overtrædelse af vores annoncepolitikker” besked.

Det næste du ved, så sprang jeg op af min seng og begyndte at bande højt:) Her er sagen.

Min konto blev forbudt uden nogen som helst advarsel og der var ingen måde at få et menneske i telefonen. Derudover Facebook gav mig ikke nogen specifik grund for forbuddet så jeg vidste ikke engang hvilken regel jeg overtrådte!

Heldigvis, min trafikstrategi er ikke baseret på Facebook-annoncer men jeg får en anstændig mængde e-mail-abonnenter og trafik fra mine annoncekampagner.

Til sidst blev jeg tvunget til at spørge min kammerat på Facebook til råds, og han hjalp mig med at få min konto genindsat. Men alt sagt, Jeg var nede i næsten 4 uger hvilket reducerede min omsætning i løbet af den måned. Og den dag i dag har jeg stadig ingen idé om, hvilken politik jeg har overtrådt.

I hvert fald, det eneste, jeg kan sige, er, at du skal tage fejl af forsigtighed, når du opretter dine annoncesæt, især hvis du er i tjen penge online. Hvis nok personer skjuler din Facebook-annonce eller markerer den som spam, så du er mere tilbøjelig til at blive forbudt.

Højdepunkter

I hvert fald med de dårlige ting af vejen, lad os tale om årets højdepunkter. Først og fremmest, selvom Jeg hævede prisen af mit kursus Opret en profitabel onlinebutik til $1497, det fortsætter med at sælge godt.

Faktisk tror jeg, at den primære årsag til min succes er, fordi jeg tilbyder en omfattende e-handelsklasse uden nikkel og diming mine elever.

Mens andre kurser vil sælge dig deres moduler stykvis eller opsælge dig med bonusindhold, opkræver jeg et enkelt fast gebyr for livslang adgang.

Derefter gør jeg, hvad der skal til for at sikre din succes ved at yde levende ugentlig kontortid så længe du har brug for det.

Det er trods alt i min bedste interesse, at du får succes så jeg kan prale af dig. Og i dag tjener 56% af mine elever mindst 4 tal om måneden og 9 % gør over 50K/måned.

Udover at undervise i mit kursus, Jeg talte også ved 4 konferencer i år.

  • Digital Colab – jeg holdt et foredrag om, hvordan jeg kombinerer blogging, podcasting, e-mail og webinarer for at generere 7 tal årligt
  • Fincon – jeg var i et panel med 4 medlemmer, der diskuterede, hvordan man afvikler profitable webinarer
  • Social Media Marketing World – Jeg holdt et foredrag om at køre profitable Facebook-annoncer for at sælge fysiske produkter online
  • Sellers Summit – Jeg gav åbnings-keynote og en session om, hvordan du skifter til din egen hjemmeside fra Amazon.
🔥 Anbefalede:  Hvad er mobil SEO og hvordan man optimerer for maksimale resultater

Alle mine oplæg blev godt modtaget, og det skal jeg nok blive taler ved de samme fire arrangementer i 2018. Hvis du planlægger at deltage i noget af ovenstående, så send mig en e-mail, og jeg vil prøve at arrangere et møde!

MyWifeQuitHerJob-podcasten

Et andet højdepunkt på året var det mit lyttertal til podcast blev næsten fordoblet i 2017. Og som følge heraf er det blevet nemmere end nogensinde at få virksomheder til at sponsorere min podcast.

I stedet for aktivt at søge sponsorer, er flere og flere virksomheder nu henvender sig direkte til mig og sparer mig en masse tid. Faktisk hævede jeg priserne midt på året, og ingen var bange for prisen 🙂

Ultimativt, Jeg podcaster ikke for pengenes skyld. I den store sammenhæng er de penge, jeg tjener på podcasting, en dråbe i bøtten sammenlignet med mine andre indtægtskilder, men jeg nyder det så meget, fordi jeg får møde en ny iværksætter hver eneste uge.

En ting, som jeg begyndte at gøre mere af i sidste halvdel af året, var Jeg inviterede flere elever som gæster på podcasten.

Her er hvad der er fedt.

I modsætning til studerende fra andre kurser, der ikke er villige til at afsløre deres produkter i frygt for konkurrencen, er mine elever faktisk det skabe deres egne brands i stedet for blot at sælge på Amazon. Som følge heraf er de ikke bange for at tale offentligt om deres produkter og hjemmeside.

Her er nogle studerende podcast episoder udgivet i 2017

Generelt er jeg virkelig stolt af mine elever, og nogle genererer endda 7 tal om året UDEN at stole på Amazon!

Sælgertopmødet

I 2016 gik det første Sellers Summit så godt, at jeg var bange for, at jeg ikke ville være i stand til at gengive de samme resultater igen. Men den anden iteration af min begivenhed endte med at blive endnu bedre i næsten alle henseender.

I en nøddeskal beholdt vi alle de bedste kvaliteter fra det første år og tilføjede nye funktioner i 2017 for at gøre det til en af bedste e-handelskonferencer til læring og netværk.

Hvis du har fulgt mig længe nok, ved du det efterhånden Jeg er ikke en “volumen” type fyr. Jeg vil meget hellere holde et mindre, mere intimt arrangement end en kæmpe konference med tusindvis af mennesker.

Som resultat, vi begrænser altid billetsalget og fokusere vores indsats på at skabe en tæt konference med masser af handlekraftige e-handelsstrategier.

Faktisk, vi var udsolgt måneder før arrangementet og kunne sagtens have solgt hundredvis flere billetter, men bevidst holdt tingene små. Som et resultat fik jeg en chance for at møde næsten alle deltagerne og vi hang alle sammen hele tiden.

Billetter til 2018 Sellers Summit er til salg lige nu på linket nedenfor, hvis du er interesseret. Faktisk stiger prisen den 22. januar.

Klik her for at få fat i din billet nu, inden prisen stiger

Til sidst, hvis du er nysgerrig, er her en opsummering af begivenheden i 2017.

Indholdsrevision

Mens jeg deltog i Digital Colab, blev jeg inspireret af diakon Hayes, efter at han talte om, hvordan han 30X’ed hans trafik ved at lave en indholdsrevision til sin blog. At lave en indholdsrevision har været på min radar i meget lang tid, men jeg blev ved med at udsætte det, fordi det føltes som sådan et enormt foretagende.

🔥 Anbefalede:  Hvordan jeg brugte gratis webinarsoftware til at tjene $60015 på 1,5 time

Men endelig i november åbnede jeg min blog, lagde hovedet ned og begyndte blæser hundredvis af lorte indlæg væk. Mens jeg havde godt 900 indlæg i 2017, har jeg nu beskåret det ned til knap 600.

Derudover har jeg påbegyndt den møjsommelige proces med omskrivning af mange af mine ældre indlæg for at gøre dem mere dybdegående og omfattende. Under alle omstændigheder er min indsats lige begyndt at give pote i begyndelsen af ​​2018 og flere af mine ældre indlæg er nu placering på søgningens forside.

Fremover planlægger jeg kun at frigive 2000+ ord indlæg og længere stripper min side ned til bare det bedste indhold.

Mine planer for 2018

Generelt er jeg stadig ved at vænne mig til al denne fritid, og jeg har stadig ikke fundet ud af, hvad jeg skal gøre med den endnu. For 2018 er min plan for nu at forbedre mine eksisterende projekter i stedet for at starte nye.

Derudover planlægger jeg forbedre mit sociale liv og komme ud af huset oftere:) Så går vi til et fremgangsrigt 2018!

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i vores historie

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.