In-app-annoncering fra et udgiverperspektiv

Følgende artikel hjælper dig med: In-app-annoncering fra et udgiverperspektiv

Dette indlæg blev senest opdateret den 22. august 2022

In-app-annoncering, der ikke skal forveksles med mobilwebannoncering, refererer til annoncering, der finder sted i et mobilapp-økosystem. For dem, der ikke er bekendt med dette medie, kan du blive overrasket over de præsenterede statistikker.

Rapporter fra Emarketer tyder på, at amerikanerne ikke kun bruger mere end to timer om dagen på apps på deres smartphones, men mere end 80 % af mobilbrugstiden bruges på mobilappmiljøer.

Kombiner det med det faktum, at mobilforbruget fortsætter med at stige på verdensplan og det mere end 50 % af webtrafikken kommer nu fra mobile enheder – dette er et hurtigt voksende marked.

Med disse positive vækststatistikker ville det være tåbeligt for annoncører at fokusere deres marketingindsats udelukkende på mobilnettet. Det samme kan siges om forlag. Uanset om du er spiludvikler eller webudgiver, der ønsker at nå ud til dit mobilpublikum gennem en app til dit websted, så glem ikke annoncering i appen.

Her giver vi en grundig analyse af annoncering i appen, taler om fordele og ulemper, forskellige annonceenheder, bedste annoncenetværk for udgivere, strategi for indtægtsgenerering, nøgletendenser og mere.

Forskellige typer annonceenheder

Selvom hvert mobilannoncenetværk kan have forskellige tilgængelige annonceenheder i appen, forbliver nogle standard over hele linjen. De mest almindelige annonceenheder, der bruges til annoncering i appen, som dem, der er nævnt af Google omfatte:

Bannerannoncer: Dette kan beskrives som det traditionelle og standardniveau for annonceenheder, der vises nederst eller øverst på tablet- eller smartphoneskærmen.

Mellemliggende annoncer: Disse typer annoncer er strategisk placeret mellem bremser, overgange eller pausepunkter i en app og kan være en stor indtjening for en udgiver. Det meste af tiden ses de ikke som påtrængende eller en hindring for brugerens appoplevelse.

Indbyggede annoncer: Ligesom med native-annoncering til computere er målet med denne annonceenhed at passe sammen med din mobilapps stil og tema. Denne annonceenhed kan tilpasses i høj grad, vises inline med andet mobilappindhold og kan vise videoindhold.

Belønnet video: Denne type annonceenhed bruger video og bliver ofte brugt i mobilspil. For at en bruger kan generere yderligere point, mønter eller andre kvantificerbare enheder, skal de se en video, indtil den er færdig.

Nogle få andre mindre standardannonceenheder, der findes, omfatter annoncer, der vises via pop-up-meddelelser (notifikationsannoncer) og incitamentsformularannoncer, der belønner brugere for at udfylde en formular.

Fordele og ulemper ved annoncering i appen

Selvom artiklen hovedsageligt fokuserer på at undersøge annoncering i appen fra et udgiverperspektiv, er det også godt at forstå fordele og ulemper ved denne reklametype generelt.

🔥 Anbefalede:  At vælge det rigtige produkt fra starten: Frihedsbillet uge 4

Fordele: Annoncer på mobilweb er ofte svære for forbrugerne at forbruge, hvor på den anden side annoncer i appen er mere brugervenlige og tiltalende. Annoncer i appen har også den ekstra fordel af avanceret geografisk målretning og placeringsrelevante annoncer. Målgrupper bliver også meget mere tilgængelige, når det kommer til in-app, da disse brugere ikke kun bruger apps i gennemsnit mere end to timer om dagen, men også har deres enheder med sig, uanset hvor de går.

Negativer: Fra et udgiversynspunkt ønsker mange mobilappbrugere ikke at betale for apps med det samme, så udgivere er enten nødt til at stole på annoncering eller andre kreative vinkler for at generere indtægt. Du kan lære mere om indtægtsgenerering i sektionerne nedenfor. For annoncører, der sporer konverteringer via annoncering i appen, er det også vanskeligt. App Samurai nævnte, at annoncører bruger CTR til at måle effektivitet, men denne model er lidt skæv, da utilsigtede klik og andre variabler kan forårsage, at tallene er unøjagtige.

Bedste reklamenetværk i appen for udgivere

Listen over mobilannoncenetværk, der er tilgængelige for udgivere, er næsten uendelig. Nogle af de mest populære og udbredte netværk i branchen inkluderer Googles AdMob, Smaato, Chartboost og InMobi. Sørg for at besøge Mobi Affiliates websted for en omfattende liste over mobilannoncenetværk til alle dine udgivelsesbehov.

Få en del af annoncemarkedet med din app

In-app annonceringsbudgetter behøver ikke at være fokuseret på spilspecifikke mobilapps. Der er mange kategorier, nicher og markeder i Google Play- og iOS-mobilappbutikkerne. Hvis dit websted når ud til et stort mobilpublikum, kan du overveje at oprette en mobilapp for at få en del af annonceudgifterne i appen.

Bortset fra at skabe en mobilapp med den hensigt at sælge den i forskellige appbutikker eller tilbyde den til brugere på forskellige lønskalaer, kan det være en god mulighed at give brugerne mulighed for at downloade den gratis.

Med udgivermodellen, der kan downloades gratis, og afhængigt af den type mobilapp, du opretter, er der et par forskellige måder, hvorpå du kan tjene penge på den. Her er nogle af de mest bemærkelsesværdige.

E-mail marketing: Som med desktop-baserede webpubliceringsmodeller forbliver e-mail-marketing et glimrende medium til at nå potentielle besøgende på webstedet næsten når som helst, du vil. Denne strategi for indtægtsgenerering hænger sammen med andre modeller, du følger som udgiver. At bede brugere om at abonnere via e-mail via din mobilapp er endnu en mulighed for at fodre din trafikmaskine.

🔥 Anbefalede:  Friend.techs samlede værdi låst stiger til $20 mio., overgår Ethereum NFT'er på OpenSea handelsvolumen

Jo flere abonnenter du genererer, jo mere betydningsfuld er din e-mail-liste, og jo mindre afhængig er du af andre trafikkilder. Det gør det også meget nemt at promovere nyt indhold, partnerindhold, produkter eller endda tilknyttede tilbud. Hvis den administreres korrekt, er en målrettet e-mail-liste næsten en garanteret indtægtskilde og inden for et konstant foranderligt digitalt rum, det er det rene guld.

Annoncering: In-app-annoncering er den mest ligetil metode til at tjene penge på dit mobilapp-indhold. Selvom køb i appen og betalte apps stadig genererer betydelige indtægter for mobilapp-udgivere, er det et godt alternativ at udgive en gratis app og tjene penge på den med annoncer. Tag et kig på vores liste over mobilannonceringsnetværk nævnt ovenfor for at komme i gang eller besøge Googles AdMob-netværk som er et af de mest populære mobilapp-annonceringsnetværk.

Køb i appen: Denne mulighed bliver brugt meget i mobilspil. For at en bruger kan tænde en spiller, få yderligere mønter eller udføre en form for speciel handling, skal de købe en pakke med spilbaserede genstande for et vist beløb i dollars. Dette kan også oversætte til salg af fysiske varer i din app.

For at dette skal være effektivt, skal det, du sælger, give masser af værdi til brugeren og skal have et højt niveau af opfattet værdi. Det er fortsat den foretrukne strategi for indtægtsgenerering for mange topeffektive mobilapps.

Freemium: Denne indtægtsgenereringsstrategi involverer frigivelse af en gratis version af din mobilapp til appbutikken. Nogle nøglefunktioner er dog låst og kræver, at en bruger betaler et abonnement eller engangsgebyr for at få adgang til dem. Appens grundlæggende funktionalitet er tilgængelig gratis, men for premium-funktioner skal en pengetransaktion finde sted. Dette kan også ses som en variation af indtægtsgenereringsmodellen for køb i appen.

Betalingsmure: Denne mulighed er meget mere fokuseret på udgivere, der leverer indhold eller tjenester i stedet for spil eller værktøjer. Mange premium-udgivere følger denne betalingsmodel via mobil- og computerweb, hvor et bestemt antal artikler er gratis hver måned, hvorefter en bruger skal tilmelde sig et abonnement, hvidliste webstedet på deres annonceblokering eller betale for yderligere adgang.

Indhold behøver ikke at være i form af artikler, men kan også oversættes til musik og video. Besøg Clearbridge Mobiles side om mobilapp-indtægtsgenerering for mere om betalingsvægbrug og eksempler.

Indtægtsgenerering og Google AdX

Mobilappudgivere kan integrere Google AdX for at maksimere deres appindtægter. Som med traditionel displayannoncering tilbyder AdX et sæt fantastiske rapporterings- og optimeringsværktøjer, som giver brugeren enestående kontrol. Platformen tillader understøttelse af både Android- og iOS-apps. Besøg siden MonetizeMore-løsninger for at få flere oplysninger om integration af AdX i din indtægtsgenereringsmodel.

🔥 Anbefalede:  CES 2023: Razer driller Blade 16 og Blade 18, en tilbagevenden til store gaming bærbare computere

Trends

Med den stigende stigning i mobilbrug og hovedparten af ​​forbrugere, der flytter til mobil, er det ingen overraskelse, at prognoser har sat den globale app-omsætning til mere end 100 milliarder dollars i 2020. Det betyder, at der vil være stor vækst i økosystemet i appen. og ændringer, der finder sted for både udgivere og annoncører.

Ted Bauer fra Locallytics taler om, hvordan indtægtsgenerering ændrer sig, og annoncørers mobilforbrug flytter til mobil i appen. Mobilannoncebudgetter bestod allerede for det meste af annoncering i appen siden i 2016, hvor det blev anslået at medføre 72 % af mobilannonceudgifterne. Da brugere bruger det meste af deres tid i appen, når det kommer til mobilbrug, er det en tendens, der giver mening. Annoncører ønsker og skal hen, hvor brugerne er. Det meste af tiden er det i appen.

Yderligere tendenser inden for den mobile arena omfatter programmatisk annoncering og header-budgivning. For nylig har vi også udgivet et indlæg om løbesider, som yderligere understøtter denne trend indenfor mobil. Sidste år blev der også offentliggjort en artikel i MediaPost.com bemærkede, at programmatiske transaktioner via mobilnettet er meget mere populære end i appen. De forventer dog, at dette vil ændre sig og stige over tid.

Videoannoncering oplever en eksponentiel stigning i væksten i mobilvideoannonceringsudgifter, der forventes at nå niveauer på omkring 100 milliarder dollars i år. Naturligvis vil denne trend også blæse over i mobilannoncering i appen.

Resumé

Mange udgivere fokuserer det meste af deres opmærksomhed på desktopbrugere, men den ubestridelige kendsgerning er, at verden bevæger sig til mobil og endnu mere til in-app. Denne artikel skal tjene som en påmindelse om, at du ikke kun skal optimere dit indhold til mobilenheder, men et massivt publikum, inklusive milliarder i annonceudgifter, venter på dig i mobilapps.

Hvis du vil sikre dig, at du får mest muligt ud af dit nuværende publikum via displayannoncering, hvorfor så ikke kontakte MonetizeMore for en gratis konsultation? Vi specialiserer os i annonceoptimering til både desktop-, mobil- og in-app platforme. Tilmeld dig en gratis konsultation her, og kom et skridt tættere på at realisere dit fulde potentiale for annonceomsætning!

Table of Contents