ImmutableX forbereder sig på at lancere Immutable Passport til Web3 Gaming

Følgende artikel hjælper dig med: ImmutableX forbereder sig på at lancere Immutable Passport til Web3 Gaming

ImmutableX forbereder sig på at lancere Immutable Passport til Web3 GamingKilde: ImmutableX

Web3 gaming platform ImmutableX vil frigøre the Immutable Passport i april, en alt-i-en-løsning til spilstudier, der indsætter spillere i web3.

The Immutable Passport giver spillere et sæt integrerede værktøjer, herunder en sikker digital tegnebog, anti-svigforanstaltninger og nem godkendelse til web3-spil og markedspladser. Dette vil hjælpe web3-spilvirksomheder med at tiltrække mainstream-spillere, opretholde sikkerhed på topniveau og få indsigt i spilleradfærd. Studier, der bruger passet, vil også have adgang til en spillerbase gennem ImmutableX-økosystemet.

Passet har til formål at forenkle processen for spillere med adgangskodefrit login og automatisk oprettelse af tegnebog. Virksomheden mener, at dette vil fremskynde den almindelige indførelse af web3. Løsningen forbedrer også aktivfordelingen, hvilket vil bidrage til væksten i Web3-spilindustrien globalt.

“For at Web3-spil kan nå ud til en milliard spillere, skal onboarding være usynlig, sikker og fungere på tværs af ethvert spil – mobil, konsol eller desktop.”

sagde Uforanderlig præsident og medstifter Robbie Ferguson.

Funktionerne i det uforanderlige pas inkluderer følgende:

  • Problemfri spilleronboarding – spillere kan logge ind på web3-spil ved blot at bruge en e-mail og en OTP;
  • Sikker opbevaring – spillere kan vælge mellem den indbyggede uforanderlige tegnebog eller deres egen. Den uforanderlige tegnebog sikrer, at spillere har fuld kontrol over deres aktiver og nøgler;
  • Opret forbindelse til andre spillere og markedspladser;
  • Friktionsfri køb – pas giver en bred vifte af betalingsmuligheder;
  • Nem skalerbarhed;
  • Passport Guardian – smart heuristik og maskinlæringsteknologi udløser 2FA for transaktioner;
  • Hurtig integration.

I december annoncerede Metaverse Game Studios lanceringen af ​​Web3-spillet Angelic på ImmutableX. Spillet er bygget på Unreal Engine 5 og har et mørkt sci-fi-tema RPG med forskellige spillertilstande. Angelic er i øjeblikket i alfa-testfasen, med en offentlig lancering planlagt til andet kvartal af 2023.

🔥 Anbefalede:  Anti-træthedsmåtter: Valg til din virksomhed