Immutable X og GET Protocol vil skabe en sekundær billetmarkedsplads

Følgende artikel hjælper dig med: Immutable X og GET Protocol vil skabe en sekundær billetmarkedsplads

Generisk foto af billetter og møntFoto af Torsten Dettlaff

GET-protokol og Uforanderlig X samarbejder om at bygge en sekundær billetmarkedsplads.

GET Protocol er den nuværende markedsleder inden for NFT-billetter. Platformen har solgt cirka 2 millioner billetter på kæden og leveret billetter til kunstnere som Gucci Mane, UB40 og mange andre.

GET Protocol valgte Immutable X, en NFT-markedsplads baseret på Ethereum Layer 2, som sin strategiske partner. GameStop, VeVe og Rarible bruger også Immutable X. StarkWare driver markedspladsen ved at levere innovativ teknologi, øjeblikkelig handelsbekræftelse og massiv skalerbarhed.

Det fælles projekt har til formål at hjælpe GET Protocol ombord på en milliard brugere på Web3. For at gøre det har selskaberne inkluderet en Fiat-onramp i deres køreplan. Videresalget af NFT-billetter vil også være gasfrit og 100 % CO2-neutralt.

“Vi er på en mission med GET-protokollen for at bringe uovertruffen gennemsigtighed, sikkerhed og likviditet til den globale billetindustri for alle… Alle billetindehavere vil snart være i stand til at præge og handle NFT’er med utrolig hastighed og uden gasgebyrbegrænsninger på verdens førende open source blockchain, Ethereum,” sagde ImmutableX medstifter Robbie Ferguson.

Platformen er i øjeblikket i udviklingsfasen. Selskaberne har ikke annonceret en præcis lanceringsdato.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Den ultimative liste over Amazon-fejlprodukter og -tjenester