IFC og YES Bank annoncerer fond for små virksomheder i det nordøstlige Indien

Følgende artikel hjælper dig med: IFC og YES Bank annoncerer fond for små virksomheder i det nordøstlige Indien

IFC, et medlem af Verdensbankgruppen, og Yes Bank planlægger at etablere en fond til støtte for små og voksende virksomheder i det nordøstlige Indien, et initiativ, der vil fremme inklusiv og bæredygtig udvikling i prioriterede sektorer.

Partnerskabet vil udforske nye måder at yde lån til virksomheder i den fjerntliggende region, herunder oprettelsen af ​​en specialiseret fond til at lette små investeringer. Fondens størrelse og andre detaljer om partnerskabet er ved at blive udarbejdet på dette stadium. Prioriterede sektorer, der er identificeret for investeringer, omfatter fødevarer og landbrugsvirksomhed, infrastruktur, sundhedspleje, uddannelse og billige boliger.

“Der er betydelige uudnyttede muligheder i de nordøstlige delstater i Indien. At samarbejde med IFC vil hjælpe os med at udnytte vores respektive evner til at udvide finansielle tjenester til regionen,” sagde

Yes Bank planlægger en stærk tilstedeværelse i det nordøstlige Indien, hvilket fremmer jobskabelse og inklusion. IFC vil støtte og supplere disse bestræbelser gennem en kombination af sine investerings- og rådgivningstjenester.

Sidste år ydede IFC et lån på $75 millioner for at hjælpe Yes Bank med at udvide sit netværk for at nå ud til undertjente mennesker, små og mellemstore virksomheder og landbrugslåntagere i Indien. I betragtning af det høje vækstpotentiale i det nordøstlige Indien og muligheder for større inklusion, har IFC samarbejdet med institutioner på tværs af sektorer for at fremme økonomisk og social udvikling i regionen.

🔥 Anbefalede:  Sådan tjener du penge med en bogholderivirksomhed