Hyundai Card vil lancere en NFT-markedsplads og -pung

Følgende artikel hjælper dig med: Hyundai Card vil lancere en NFT-markedsplads og -pung

Hyundai Card vil lancere en NFT-markedsplads og -pung

koreansk kreditkortselskab Hyundai kort annonceret den kommende lancering af en NFT-markedsplads og -pung.

“Modern Lion” er navnet på foretagendet. Virksomheden samarbejdede med Like Lion, generatorer af MetaKongz og Syltare skabelse.

“Vi vil gøre vores bedste for at få Modern Lion til at blive en indflydelsesrig NFT-spiller og vinde en enestående status på det globale marked,” sagde Lee Doo-hee, CEO for Like Lion.

Sammen med etableringen af ​​en NFT-handelsplatform sigter Hyundai Card på at lancere en lokal opstart af programmeringsuddannelse. De planlægger også at udstede en NFT-indsamling baseret på virksomhedens aktiver. Ligesom Lion vil kilde NFT’er og kuratere platformen.

“Hyundai Card og Like Lion vil gøre deres yderste for at maksimere synergier ved at samle alle deres muligheder,” sagde Chung Tae-young, næstformand og administrerende direktør for Hyundai.

Brugere kan forvente, at NFT-platformen og tegnebogen rulles ud i slutningen af ​​2022.

Hyundai udvider til NFT- og Metaverse-sfærer. Virksomheden har allerede lanceret forskellige blockchain-drevne projekter og annonceret flere kommende NFT-baserede musikalske og kulturelle programmer. Hyundai Card har også en dedikeret Twitter sidetilgængelig på koreansk.

Foto af Stephen Phillips – Hostreviews.co.ukUnsplash

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Hvis Mac'en får en Dynamic Island, er jeg ikke sikker på, at jeg vil have den