HyperMint udgiver Alec Monopolys “Rags to Richie”

Følgende artikel hjælper dig med: HyperMint udgiver Alec Monopolys “Rags to Richie”

MoonPay samarbejder med gadekunstneren Alec Monopoly for at frigive “Rags to Richie”-kollektionen på HyperMint.

MoonPay kører HyperMint, en NFT-platform, hvor brugere kan præge, brænde og administrere ikke-fungible tokens. Enkeltpersoner kan derefter nemt implementere deres tokens på tværs af flere blockchains uden tredjepartsudviklere. Ifølge HyperMint’s internet sideville handlingen tage minutter.

Rags til Richie” indeholder 10.000 håndtegnede randomiserede NFT’er. Alec Monopol er den første skaber, der samarbejder med platformen.

NFT-indehavere vil give adgang til en Metaverse-klub, et play-to-earn NFT-spil og et digitalt kunstgalleri. Enkeltpersoner vil også modtage invitationer til eksklusive IRL-begivenheder og vil have mulighed for at deltage i million-dollar giveaways. Efter lanceringen af ​​projektet planlægger Monopoly at være vært for en fordybende Metaverse-fest og lave et live DJ-set.

MoonPay CEO Ivan Soto-Wright siger, at HyperMint-Alec Monopoly-samarbejdet “er en plan for den næste fase af NFT’er. Alecs udvikling af Rags to Richie-kollektionen er en sømløs blanding af kunst og brugbarhed og åbner en ny vej for publikum til at skabe, udforske og lege med kunst. Vi er glade for at arbejde sammen og fortsætte med at føre NFT-området fremad.”

Brugere kan købe kunstværker med kreditkort, og prægningen begynder i juli.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Wu-Tang Clan-medlem U-God udgiver eksklusiv musik som NFT'er