Hvorfor Paypal fryser eller begrænser konti, og hvordan man forhindrer, at dette sker for dig

Følgende artikel hjælper dig med: Hvorfor Paypal fryser eller begrænser konti, og hvordan man forhindrer, at dette sker for dig

For et par måneder siden postede jeg en artikel om Paypal Website Payments Pro Vs Authorize.Net, hvor jeg gav en detaljeret sammenligning af to forskellige kreditkortbehandlingsløsninger.

Og næsten umiddelbart efter at have postet det, begyndte jeg at modtage en unormalt stor mængde e-mail-feedback fra Paypal-hadere. Faktisk har jeg aldrig mødt så stærke anti-følelser for nogen tjeneste før.

Efter at have brugt begge tjenester i fortiden uden nogen som helst problemer, var jeg meget overrasket over at høre den overvældende negative feedback til Paypal.

Ovenstående citat var blot en af ​​mange e-mails, jeg har modtaget i de sidste par måneder, siden min artikel gik live. Af hensyn til fuld offentliggørelse bruger jeg Paypal Website Payments Pro til at acceptere betalinger for min onlinebutik, og jeg har aldrig haft problemer med dem i 4+ år.

Men det faktum, at så mange læsere har så stærke anti-Paypal-stemninger, gjorde mig lidt paranoid omkring min virksomhed. Når alt kommer til alt, hvis du ikke kan behandle kreditkort, kan du ikke tjene penge.

Paypal-gyserhistorier fra folk, jeg kender

De fleste af de rædselshistorier, jeg har læst om Paypal gennem at surfe på nettet, har at gøre med Paypal, der tilfældigt begrænser konti eller indefryser penge.

De fleste af de klager, jeg er stødt på, synes at indikere, at Paypal sjældent vil opbevare dine penge i længere tid end 6 måneder, men 6 måneder kan være lang tid, hvis du har brug for adgang til dine penge.

Og når de først har indefryset dine penge, giver det ikke mening at fortsætte med at acceptere penge via Paypal, hvis du ikke kan få adgang til dem. Med andre ord, når først din konto er frosset, er du temmelig skruet sammen.

Alle de historier, som jeg har læst online, er fra folk, som jeg ikke kender personligt, eller fra folk, som jeg aldrig har hørt om før, så jeg har taget dem med lidt salt.

Jeg har dog et par andre bloggende venner, der har fået deres konti frosset uden grund, så jeg spurgte dem om deres side af historien.

🔥 Anbefalede:  Sådan vælger du den bedste VPS-hosting – Virtuozzo eller OpenVZ Vs Xen Vs KVM

I begge tilfælde med mine bloggende venner fik de deres konti frosset efter en stor produktlancering. For en af ​​dem begrænsede Paypal deres konto ved kun at tillade dem at behandle $10.000 pr. dag.

Den anden blogger havde over 40.000 midler frosset i 180 dage. Det ser ud til, at Paypal ikke bryder sig om at se store stigninger i penge blive modtaget på din konto.

I tilfældet med min onlinebutik er den omsætning, vi modtager, ret stabil og konsekvent fra måned til måned, men af ​​og til får vi stigninger i omsætningen, når vi holder et salg.

Så jeg besluttede at ringe til min dedikerede kontoadministrator hos Paypal for at få historien på det rene, og her er hvad jeg fandt ud af.

Hvorfor Paypal kan begrænse eller fryse din konto

Efter at have talt med min Paypal-repræsentant i over 30 minutter, forsikrede de mig om, at det er ekstremt sjældent, at de nogensinde tilbageholder brugerkonti.

De fortalte mig også, at der ikke var nogen grænser på min konto overhovedet, og at jeg kunne behandle så mange penge, som jeg ville på en given dag.

Da jeg bragte historierne om mine bloggevenner, og hvordan de fik deres konti frosset, forsikrede repræsentanten mig om, at årsagerne til at begrænse en konto varierer meget fra bruger til bruger og i høj grad afhænger af situationen.

Under følgende omstændigheder har Paypal visse triggere på plads som en beskyttelse mod svindel. Her er nogle grunde til, at nogle af disse sikkerhedsforanstaltninger kan blive udløst

 • Du har modtaget et unormalt stort beløb på din konto, som er langt over dit gennemsnit
 • Nogen har indgivet en klage til Paypal over din virksomhed
 • Der er foretaget en række tilbageførsler på din konto
 • Dit websted har tvivlsomt indhold
 • Du er i strid med Paypals brugspolitik. Hvis du for eksempel sælger stoffer eller andet ulovligt, kan du blive forbudt
 • Dine kontooplysninger er ikke opdaterede, eller din konto er ikke fuldt verificeret
 • Nogen har logget ind på din Paypal-konto fra et mærkeligt sted.
 • Din kreditscore er lav, eller noget med din baggrundshistorie gør dig til en kunde med højere risiko
 • De har opdaget svigagtig aktivitet på din konto.

Forhindrer Paypal i nogensinde at begrænse din konto

Mod slutningen af ​​min samtale med Paypal forsikrede de mig en sidste gang, at kun en meget lille brøkdel af en procent af mennesker får deres konti frosset, og at konti sjældent bliver frosset i de fulde 180 dage.

🔥 Anbefalede:  Cisco 300-115-eksamen: Grunde til at bestå, og hvordan man får succes med det ved at bruge eksamensdumps

De anbefalede også følgende retningslinjer for i høj grad at reducere chancerne for, at dette sker.

 • Hvis du forventer at modtage en stor sum penge, skal du ringe til Paypal i forvejen, så de forventer at se de ekstra midler. Med andre ord, hvis du planlægger en stor produktlancering, skal du sørge for at give dem besked på forhånd
 • Når du første gang tilmelder dig Paypal Website Payments Pro, er der en undersøgelse, du skal tage. Sørg for at afkrydse højere tal med hensyn til, hvor mange penge du forventer at tjene hver måned
 • Kontakt Paypal for at sikre dig, at din konto ikke er begrænset på nogen måde i forhold til, hvor mange penge du kan acceptere pr. dag. Nogle gange er der sat grænser afhængigt af forskellige faktorer relateret til din kredithistorik eller baggrundstjek
 • Sørg for, at dit navn eller navnet på din virksomhed er på din Paypal-konto, og at det nøjagtigt matcher din bankkonto og dit kreditkort.
 • Brug nøjagtig de samme adresser og telefonnumre, der matcher din bankkonto og dit kreditkort
 • Brug altid sporbare forsendelsesmetoder, hvis du sender fysiske varer i tilfælde af en tvist mod dig
 • Sørg for, at dit FEIN- eller cpr-nummer svarer nøjagtigt til navnet på din virksomhed på kontoen
 • Link både et kreditkort og en bankkonto til Paypal

Lyder dette som for meget besvær?

Her er den nederste linje, hvordan jeg ser det. Hvis du er i gang med at sælge informations- eller digitale varer, og dine indtægter er ekstremt klumpet, så ville jeg gå med en almindelig handelskonto og gateway som eMerchant.

Hvis du har lave kreditscore eller en historie med bedrageri eller kriminel aktivitet, så gå med en almindelig handelskonto og gateway som eMerchant.

Hvis du aldrig vil beskæftige dig med muligheden for at få din konto frosset eller begrænset, så gå med en almindelig købmandskonto og gateway.

Hovedårsagen til, at min kone og jeg bruger Paypal, er, fordi de tilbyder en yderst bekvem måde at sende pakker på og acceptere Paypal-betalinger med en brugervenlig grænseflade. Paypals gebyrer er højere end en traditionel købmandskonto, men frynserne er det værd for vores butik.

🔥 Anbefalede:  Er Traveluro lovlig? (Pas på før reservation)

Men hvis du beslutter dig for at gå med Paypal, er det nok en god idé at ringe til dem for at sikre dig, at der ikke er nogen kunstige begrænsninger på din konto.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i betalingsbehandling

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.

Table of Contents