Hvorfor fast ejendom gjorde mig til millionær og at investere i aktier ikke gjorde det

Følgende artikel hjælper dig med: Hvorfor fast ejendom gjorde mig til millionær og at investere i aktier ikke gjorde det

I dag er de ejendomsmillionærer, og Julie trak sig officielt tilbage fra arbejdet i en alder af 31. De ejer nu en lille virksomhed, der hjælper andre mennesker med at nå deres investeringsmål i fast ejendom.

Redaktørens note: Julies historie viser bare, at der er mange forskellige måder at tjene penge på, og du skal bare finde den måde, der virker for dig.

Hvis du er interesseret i at lære at starte din egen virksomhed, så klik her for at tage mit GRATIS 6-dages minikursus om e-handel.

Martin, vores pengemand og primære investeringspartner, sendte os en e-mail i går aftes og sagde ganske enkelt “Jeg har stort set tabt det hele”. Vi havde været på udkig efter en kommerciel ejendom at købe for at diversificere vores investeringer. Martin har indgået partnerskab med os om fire forskellige boligejendomme, og havde sagt ja til endnu en gang at samarbejde med os om denne erhvervsejendom.

Men det var før. Det var før markederne styrtede sammen, og Martin mistede sin sekscifrede udbetaling! Når han nu sidder på øre (ok, ikke helt, men bestemt ikke nok til at betale en udbetaling på en million dollars industriejendom), undrer Martin sig nok virkelig over, hvad så mange andre mennesker gør, “Er fast ejendom en meget bedre investering end aktier ?”

Mit svar er altid et rungende “Det afhænger af” eller “Diversificering er bedst”… men hvis du ændrer spørgsmålet og spørger mig, hvor mine penge er investeret, ligger 90 % af mine penge og min nettoformue i fast ejendom (selv eksklusive min nuværende hjem).

Og ja, jeg er ung – knap i trediverne, hvis du skal vide det! Jeg er også millionær, og det er alt sammen takket være fast ejendom. Det er ikke til at sige, at aktier ikke vil gøre dig rig, Warren Buffet er et ekstremt eksempel på den rigdom, der kan skabes gennem aktier, men jeg kan godt lide fast ejendom, fordi:

 1. Du kan sparke den! Fast ejendom er håndgribeligt. Du kan køre forbi en ejendom og fortælle dine venner eller familie, at det er din ejendom. Du kan også tjekke op på, hvordan det går. Det er ikke så nemt, hvis man bare ejer aktier i en virksomhed. Der er intet at vise dine venner og familie, og de fleste virksomheder vil ikke lade dig deltage i deres møder for at se, hvordan de har det!
 2. Udnyttelse: Hvis du har $16.000 til at investere (hvilket er det, jeg startede med for 7 år siden), kan du købe aktier og obligationer for $16.000. Men hvis du køber fast ejendom, kan du købe en ejendom til en værdi af $160.000 (hvilket er præcis, hvad jeg gjorde). Mens nogle aktieinvestorer er i stand til at købe på margin (når du kun lægger en del af, hvad aktien er værd), er dette et sofistikeret og højrisikotræk, som kun erfarne aktieinvestorer typisk foretager.

  Hvis dine aktier stiger i værdi med 5 %, har du tjent 800 USD. Men hvis din ejendom stiger med 5 %, har du tjent 8.000 $! Dette er på den samme $16.000 investering. Dette tager ikke engang hensyn til de andre måder, du kan tjene penge på fast ejendom … hvilket fører mig til min tredje grund til, at jeg elsker fast ejendom.

 3. Der er tre måder at tjene penge på fast ejendom: Påskønnelse, som vi diskuterede ovenfor, lejeindtægter og andres penge (dine lejere), der betaler realkreditlånet ned. Selvom din ejendom falder i værdi, får du stadig betalt husleje, og den husleje betaler ned på realkreditlånet, og overskuddet efter udgifterne er betalt, rammer din lomme!
 4. Styring: Som aktionær i en virksomhed har du ingen kontrol over din investering. Og man ved aldrig rigtig, hvad der sker bag lukkede døre. Jeg behøver ikke begynde at navngive virksomhedernes katastrofer i det sidste årti som Nortel, Enron og WorldCom, for at du virkelig forstår, hvad jeg siger! Men med fast ejendom har du kontrol! Hvis elregningen er for høj, kan du skifte elpærerne til mere effektive, forsegle vinduerne og træffe andre foranstaltninger for at reducere omkostningerne. Hvis du taber penge, vil du vide det meget hurtigt! Og du vil være i stand til at træffe foranstaltninger for at forbedre denne situation. Hvad kan du gøre med aktier, hvis dine aktier i Nike falder 15 %? Du kan sælge mere, eller du kan købe mere… det er det.
 5. Kreative måder at tjene penge på. En simpel aktieinvestor har to måder at tjene penge på aktier… påskønnelse af deres værdi og udbytte. Jeg ejede aktier med udbytte en gang. Checken på $30 en gang om året var utrolig givende.

  Fordi du har kontrol over din ejendom, og der er tre forskellige måder at tjene penge på ejendommen, er der masser af kreative teknikker til at forsøge at tjene flere penge på dit aktiv. Nogle mennesker lejer garagen ud adskilt fra huset.

  På det rigtige sted kunne du sælge reklameplads eller bare få prisreduktioner på udført arbejde til gengæld for noget reklame (har du nogensinde spurgt en maler, hvilken slags rabat du kan få på deres arbejde, hvis du sætter et af deres skilte op på din græsplæne? ?), kan du tilføje salgsautomater eller vaskefaciliteter, du kan ændre tætheden af ​​ejendommen (tilføje flere enheder … flere enheder betyder mere husleje), eller du kan ændre brugen af ​​ejendommen for at sælge den til en person, der kan gøre det bedre brug af det (hvis du er i et kommercielt område, vil en kontorudvikler måske betale store penge for en ordentligt zoneinddelt ejendom at udvikle på). Der er snesevis af måder at forvandle et simpelt hus til en pengemaskine med kreativitet. Det samme kan ikke siges om aktier.

 6. Adgang til egenkapitalen uden at sælge aktivet. I eksemplet med de 16.000 $, jeg brugte til at købe min første investeringsejendom, havde jeg de fleste af disse penge i investeringsforeninger og GIC’er. Da jeg udbetalte, skulle jeg betale skat af gevinsten! Så selvom jeg faktisk havde lige under $20.000, efter at regeringen tog deres andel, havde jeg kun $16.000. Med fast ejendom, når du har brug for en del kontanter, kan du refinansiere en ejendom eller optage en sikret kreditlinje mod den egenkapital, du har opbygget i ejendommen. Det betyder, at du kan fortsætte med at tjene penge på lejeindtægterne på den ejendom OG en anden fortsætter med at betale ned på dit realkreditlån OG hvis ejendomsværdien stiger, vil du fortsat have et værdifuldt aktiv OG du får de penge, du har brug for – uden skat at betale også!
 7. Og apropos skatter… fast ejendom har en masse skattefordele. Skatter varierer efter provins og stat, så jeg vil ikke komme ind på alle de forskellige fordele … men det er tilstrækkeligt at sige, at der er masser af muligheder for at afskrive udgifter mod din indkomst, afskrive renterne på dine realkreditlån og reducere kapitalgevinstskatten .

  Med så mange grunde til at elske fast ejendom, har jeg ikke været i stand til at vende tilbage til markederne. Det er ikke for at sige, at du også skal gøre det! Det er et personligt valg, men jeg ved, at Martin, vores pengemand, ønsker, at han aldrig ville lægge sine penge i hænderne på sin betroede børsmægler. Selv i vores absolut værste ejendomsinvestering brød vi lige … og på mindre end 2 måneder mistede han 40 % af sine penge … og værre for ham er, at han mistede en betydelig del af udbetalingen, han skulle bruge til at købe erhvervsejendommen . Måske vil nogle af dem komme tilbage, men han er bange for, at mange af hans penge er tabt for altid.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i at tjene penge

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.

Table of Contents

🔥 Anbefalede:  Hvordan ved du, hvornår du skal opgive din virksomhed?