Hvorfor bør du inkludere interaktive annoncer i din digitale marketingstrategi?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvorfor bør du inkludere interaktive annoncer i din digitale marketingstrategi?

At nå ud til målgrupper gennem annoncering er i stigende grad udfordrende i disse dage.

Forbrugerne ønsker ikke længere at blive solgt til eller oversvømmet med salgsannonce efter annonce for produkter og tjenester.

De foretrækker at scanne eller springe annoncer over og i stedet fokusere på omgivende indhold, hvad enten det er video, blogindlæg, indlæg på sociale medier eller andet.

Så hvad kan dit brand gøre for at få forbrugerne tilbage til oplevelsen af ​​dine annoncer? Prøv at skabe en mere personlig tilgang gennem interaktive annoncer.

Interaktivt indhold er i højsædet i disse dage, tilføjer personalisering og skaber en to-vejs kommunikationsvej, der får seerne involveret.

Brug af interaktivitet i dine annoncer er den nye måde at blive bemærket på.

Du kan gøre dem engagerende, kreative, stimulerende og endda sjove, hvilket giver forbrugerne en forandring fra den seriøse karakter af meget af den information, der findes online i dag.

Fortsæt med at læse for at lære mere.

Download dette indlæg ved at indtaste din e-mail nedenfor

Hvad er interaktive annoncer?

Interaktive annoncer præsenterer seerne for en måde at engagere sig aktivt i dit brand.

De inviterer forbrugerne til at tage en bestemt handling for at opdage noget, som annoncen vil afsløre, eller for at navigere til din hjemmesides landingsside.

Disse interaktive annoncer fanger opmærksomhedhvilket får seerne til at stoppe op og engagere sig i overbevisende indhold, der kan underholde og også hjælpe dem på en eller anden måde.

Hvordan maksimerer interaktive annoncer engagementet?

Interaktive annoncer maksimerer engagementet ved at lokke og direkte invitere forbrugerne til fysisk at engagere sig i en del af annoncen, hvilket gør det mere til en aktivitet end en passiv oplevelse.

Med et enkelt klik kan de f.eks. bringe annoncen til live på en eller anden måde, såsom at starte en 360-graders visning af et produkt og vise alt, hvad det har at tilbyde.

Med denne handling kan interessen stige og tvinge dem til at lære mere på din hjemmeside. Nogle få måder at sikre maksimering af engagement omfatter også følgende.

1. Design og placering

Overvej, hvilket design og hvilken type interaktiv annonce der er bedst egnet til hvert medie eller platform, du vælger.

Forstå forbrugerne på disse steder, og find en måde at tale direkte til dem på.

Hvad angår design, skabe en balance mellem interaktive billeder og funktioner sammen med en portion underholdning.

2. Sporing af kundeindsigt for at forfine tilgangen

Med muligheden for at spore publikums opmærksomhed, som en annonce får, får du værdifuld indsigt om dem, der deltager.

Disse kundeindsigter kan hjælpe dig med at forfine din tilgangvær på forkant med konkurrenterne, og forstå måder, hvorpå du kan målrette mod din eksisterende målgruppe eller en helt ny målgruppe.

3. Regelmæssig udgivelse af interaktivt indhold

En anden del af maksimering af engagement er at frigive interaktive annoncer mere end én gang eller kun lejlighedsvis.

🔥 Anbefalede:  Manisha Raisinghani: Medstifter & CTO hos LogiNext

Med yderligere annoncer fortsætter du samtalen med dit publikum og kan maksimere engagementet yderligere.

Udvikl en fast rutine, så forbrugerne altid vil vende tilbage.

Det er nemmere end nogensinde før i dag at generere denne type indhold, så længe du ved, hvad du vil formidle, den handling, du ønsker, at dit publikum skal foretage, og den information, din køberpersona vil reagere på.

Du kan også tilføje til en eksisterende kampagne eller starte en ny.

Interaktive annoncer: Hvad er deres vigtigste fordele?

Der er mange spændende fordele ved at bruge interaktive annoncer i dine kampagner. Disse omfatter:

 • Forbedre effektiviteten og ydeevnen af ​​din annonceringsindsats.
 • Skab og udvid brand awareness.
 • Øg brandinteraktion.
 • Differentier fra dine konkurrenter og skille dig ud.
 • Generer kundeemner af højere kvalitet.
 • Forbedre varemærkehukommelsen ved at gøre et varigt indtryk på deltagerne.
 • Forbedre marketing- og annoncerings-ROI.
 • Boost konverteringer og salg.
 • Få adgang til kundeindsigt for at hjælpe med at forfine din tilgang.
 • Øg social interaktion og social deling.
 • Få nye kunder.
 • Øg kundeloyalitet.

9 af de bedste typer interaktive annoncer

Interaktivt indhold fortsætter med at udvikle sig, og at bruge det i dine annoncer kan gøre hele forskellen i dag.

Dit brand kan stadig være unikt takket være de forskellige typer interaktive annoncer, der er tilgængelige, og det faktum, at nye muligheder fortsætter med at udvikle sig.

Nøgletyper af interaktive annoncer i dag omfatter følgende.

1. Interaktive bannere

Interaktive bannere er en type displayannonce, der tiltrækker de besøgendes øjne på en webside, søgemaskineresultatside, sociale medier eller andre steder, hvor placering er fordelagtig.

De er en god måde at holde brugeren på sidensikre øjeblikkelig tilmelding, og gør hele processen mere bekvem, hurtigere og bedre.

Når en forbruger klikker på eller ruller hen over en af ​​disse typer bannere, kan det føre til forskellige typer indhold, såsom en formular, videoannonce, en quiz eller afstemning eller et spil, der kan spilles.

For eksempel oprettede Rock Content en banner til dets interaktive nyhedsbrev. Med et enkelt klik kan forbrugerne hurtigt og nemt tilføje deres navne, så de får besked via e-mail, næste gang nyhedsbrevet udgives.

2. Interaktive videoannoncer

Videoer er fortsat populære i dag, og du kan nu bruge dette til din fordel i interaktive annoncer.

Interaktive videoannoncer er en alsidig mulighed, der giver dig mulighed for at sætte dit eget unikke præg på deres præsentation.

Du kan bruge dem til at vise produktdetaljer, fremvis en tjeneste, eller guide seerne til dit websted og købssider. Du kan også inkludere interaktiv produktplacering.

3. 360-graders videokampagner

En 360-graders videokampagne giver forbrugerne mulighed for at opdage dit produkt og opleve visninger, der viser alle sider og vinkler, uanset om det er en ny sneaker eller fast ejendom.

Denne type interaktive annoncer er allerede populær blandt forbrugerneså hvis det passer godt til dit brand, så gå efter det.

🔥 Anbefalede:  20+ bedste fotoscannere 2023: Ifølge eksperter

4. Facebook Instant Experience Ads

Facebooks sociale medieplatform er et af de bedste steder at lokke forbrugere med interaktive annoncer, så du kan dele meget engagerende indhold gennem sin Instant Experience Ads-funktion.

Med denne type annoncer kan forbrugerne udfylde formularerse videoer, eller swipe gennem en karrusel af billeder.

5. Afspilbare annoncer

En af de mest populære interaktive annoncetyper i dag er den spilbare annonce.

Forbrugeren klikker eller foretager en anden type rettet handling for at få et snigpremiere af en app eller et spil, så de kan se dem, før de køber.

Den besøgende kan opfordres til at løse simple gåder eller styre en karakter, hvilket resulterer i en opfordring til handling for at downloade appen eller spillet. Her er et eksempel:

6. Augmented Reality-annoncer

Nye måder at bruge Augmented Reality (AR) på i dag involverer annoncer, og du kan producere disse annoncer gennem Snapchats Lens Studio, Googles ARCore og Apples ARKit.

Eksempler på AR-annoncer inkluderer at se, hvordan forskellig indretning vil fungere i et rum, eller hvordan forskellige nuancer af læbestift vil se ud på dine læber (efter du har uploadet et billede af dem).

7. Annoncering i spillet

Gaming fortsætter med at være populært, og brands er i dag nødt til at overveje in-game annoncering som en del af deres digitale marketingstrategi.

Nøglen til dette er dog at vælge klogt hvilke spil og hvilke målgrupper der skal annonceres forafhængigt af dit brands formål og hvad du har at tilbyde.

8. Interaktive stemmeannoncer

En af de nyeste måder at komme i kontakt med publikum på er gennem interaktive stemmeannoncer.

Takket være tilgængeligheden af ​​stemmeaktiverede enheder bruger disse annoncer menneskelig stemme, hvilket kan være en yderst effektiv metode til at fremme interaktion.

9. Interaktive quizzer eller regnemaskiner

En af de mere nyttige måder at interagere med forbrugere på er ved at tilbyde interaktive quizzer eller interaktive regnemaskiner.

Brugere engagerer sig i dette indholdt, og du får ny indsigt i, hvem der interagerer, og hvilke interesser de har.

Bliv inspireret: Eksempler på vellykkede og kreative interaktive annoncer

Det er nemt at blive inspireret i dag. Bare gå online og se, hvad der allerede er derude. Det vil hjælpe din egen kreativitet og sætte dig på rette vej til at opdage, hvordan interaktive annoncer kan fungere for dit brand.

For at få dig i gang er her eksempler på succesrige og kreative interaktive annoncer, der allerede har vundet forbrugerne.

Boursin

Osteproducenten, Boursin, valgte at gå med en 360-graders video, der giver besøgende mulighed for at opleve udsigten inde i et pakket køleskab.

Oplevelsen indebærer, at forbrugeren klikker og trækker på skærmen og vandrer rundt på scenen. Dem på mobile enheder drejer simpelthen telefonen for at få forskellige visninger.

Det smukke ved denne annonce er, at andre varer i køleskabet er der for at vise, hvad der passer godt til de forskellige Boursin-osttilbud.

🔥 Anbefalede:  Gør din e-butik klar til tilbage-til-skole-salg

burger King

Fastfood-giganten Burger King gik den spilbare annoncerute og skabte annoncer, der allerede i høj grad forbedrer deres klikrate.

For det første deltager de i NBA-kampagnen og forvandler baner til menuer, der inviterer seerne til at prøve at lave en kurv for en chance for at vinde gratis mad på deres restauranter.

Lav et halvt baneskud, vind et helt måltid.

Ikea

Udbyderen af ​​boligindretning og boligartikler Ikea skabte Space10, der gør det muligt for seerne at interagere ved at omdesigne planer for 3D-rum ved hjælp af LiDAR-sensorerne.

Vans

Vans, den mangeårige producent af sko og tøj, formår at forblive relevant ved at skabe spilbare interaktive annoncer til Facebook. De forvandler deres annonce til et spil, hvor kunder hjælper karakterer med at samle gaver så hurtigt som muligt.

staten Texas

Staten Texas skiller sig ud ved at levere interaktive annoncer på Hulu, hvilket gør reklamer næsten til fortiden. Disse annoncer tilbyder quizzer, afstemninger, videooverlejringer og fotogallerier for at lokke seerne til at interagere og lære mere om, hvad staten har at tilbyde.

Coca-Cola

Formålet med en interaktiv annonce fra Coca-Cola er at overbevise flere om at give deres Coke 0 en chance. Til dette slog brandet sig sammen med Shazam og skabte en annonce, hvor koks hældes visuelt på mobilskærmen, akkompagneret af den lyd, det giver, når det fylder et glas.

Hver gang en forbruger vælger at opleve dette, bliver de belønnet med en gratis Cola 0.

Afslut

Hvis du er ny til interaktive annoncer, behøver du ikke at blive skræmt. I dag er flere kilder tilgængelige end nogensinde til at hjælpe dig med at skabe de rigtige til dit brand.

Tænk på din målgruppe og find den bedste måde at nå dem på på nye måder, uanset om det er en interaktiv quiz eller lommeregner, en afspilbar annonce, interaktiv video eller stemmeannonce eller en af ​​de andre på listen ovenfor.

Som et resultat kan du booste brandbevidsthed, interaktion og genkaldelse og vinde flere kunder hen ad vejen.

Klar til at prøve din hånd med at skabe interaktivt indhold til annoncer? Lade Ion af Rock Content viser dig, hvordan du kommer i gang. Få adgang til dette værktøj via Content Cloud!

Table of Contents