Hvordan vil metaverset ændre rejseoplevelsen i 2023?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvordan vil metaverset ændre rejseoplevelsen i 2023?

metaverse rejse

Vidste du, at 46 % af rejsende er mere tilbøjelige til at rejse til destinationer, som de ikke tidligere ville have overvejet, hvis de nærmest kan opleve dem i metaversen? Eller at 43 % af de eventyrlystne måske bruger virtual reality til at inspirere deres rejsevalg?

Dette blev afsløret i Booking.com Rejseforudsigelser for 2023, en undersøgelse, der undersøgte mere end 24.000 rejsende fra 32 lande. Mere end en tredjedel af rejsende (35%) er opsatte på at bruge flere dage på at rejse i metaverset ved hjælp af VR- og AR-teknologier.

“Efterhånden som teknologien for haptisk feedback udvikler sig, vil virtuelle rejsende snart være i stand til at mærke sandet mellem tæerne og solen på deres hud uden selv at skulle træde udenfor.”

skrev Booking.com.

Men tre ud af fem rejsende siger, at det at rejse i den virtuelle verden ikke er så tilfredsstillende som i det virkelige liv. Som Booking opsummerede, vil globale rejsende i 2023 ikke være klar til at adoptere den nye teknologi og rejse i metaversen. Det er dog sandsynligt, at rejser med VR vil blive mere mainstream på lang sigt. På kort sigt vil mange rejsende måske besøge en destination med deres metaverse avatarer i den virtuelle verden, før de bestiller en rejse i det virkelige liv.

Rejsende i 2023 ønsker også at afbryde forbindelsen helt fra teknologien: 58 % af de adspurgte ønsker at rejse næste år for at lære overlevelsesfærdigheder og forbinde sig med naturen.

Metaverset tilbyder rejsende nye måder at udforske verden på uden fysikkens begrænsninger og med genskabte globale destinationer. Selvom det er svært at forestille sig, hvordan “sci-fi-rejser” kunne fungere, kan VR give rejsende det indtryk, at de er andre steder i verden uden at skulle forlade komforten i deres hjem. I fremtiden vil 3D Touch tilbyde en fuldstændig fordybende oplevelse, der gentager virkelige fornemmelser, såsom solbadning og rørende sand på stranden.

🔥 Anbefalede:  En trans ikke-binær rejse i virksomhedssektoren