Hvordan vil AI påvirke samfundet i fremtiden?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvordan vil AI påvirke samfundet i fremtiden?

Kunstig intelligens (eller AI for kort) tager helt sikkert verden med storm. Der er så mange teknologiske fremskridt, der gør det muligt for robotter og computere at køre alt, hvad mennesker skulle gøre på et tidspunkt. Selvom dette gør tingene meget nemmere og mere bekvemt, er det også skræmmende i den forstand, at mennesker langsomt vil blive erstattet af maskiner, og vi kan meget snart se en dystopisk verden som Horizon Zero Dawn. Du kan læse mere om, hvad kunstig intelligens er på internettet, så til din research vil det være en god idé at kigge nærmere på Spectrum Internet, som også giver dig adgang til internettet på vejen gennem Spektrum hotspots så du kunne finde ud af, hvordan kunstig intelligens faktisk ændrer verden, og hvordan selv noget som din bil på en eller anden måde er forbundet med kunstig intelligens.

Tilbage til kunstig intelligens, her er nogle måder, hvorpå kunstig intelligens kan have en indflydelse på samfundet, og hvordan tingene ville se ud i fremtiden:

Jobs vil blive erstattet

En af de største trusler, som mennesker vil møde, er det faktum, at deres job vil blive erstattet af maskiner. Gennem introduktionen af ​​Machine Learning og Artificial Intelligence vil der komme et tidspunkt, hvor mennesker vil blive fuldstændig erstattet af maskiner, computere og robotter til at udføre deres job. For eksempel, med introduktionen af ​​ChatGPT, kan næsten alt gøres, så længe der er et menneskeligt sind til stede for at give kommandoerne til softwaren, resten overlader du til softwaren. For eksempel, hvis du er en softwareingeniør, kan du bede den om at skrive kode for dig, og i løbet af få minutter vil softwaren være i stand til at gøre det for dig. Dette sætter mange mennesker i fare for at miste deres job, men husk altid, at selv kunstig intelligens har brug for et menneskeligt sind, der kan give det retningen til at starte.

🔥 Anbefalede:  FAQ for potentielle og begyndere Amazon-sælgere

Folk kan blive mere produktive

Nu hvor vi har maskiner, der arbejder for os, kan folk faktisk blive mere produktive, end de allerede er. Grunden til, at vi bliver mindre produktive, er, at vi til sidst bliver trætte, og vi mister motivationen til at arbejde, hvilket resulterer i, at der bliver mindre arbejde. Men nu hvor vi har kunstig intelligens og maskiner, der arbejder for os, kan vi bare give kommandoer til maskinerne, og maskinerne kan få arbejdet gjort for os.

Dette ville naturligvis gøre folk meget mere produktive, da det eneste, de skal gøre, er at give kommandoen til softwaren og derefter muligvis kompilere resultaterne, hvis softwaren ikke gør det.

Forbedring af sundhedssektoren

Kunstig intelligens kan drastisk forbedre sundhedssektoren på måder, som vi aldrig havde tænkt på før. Brug af Big Data kan potentielt spare medicinalindustrien for omkring $100 milliarder dollars hvert år. Hospitaler og klinikker kunne tilføje kunstig intelligens til deres systemer, der kunne holde styr på aftaler, så de kunne sende påmindelser til patienter om deres aftaler. På samme måde kan kunstig intelligens også føjes til smartwatches, der automatisk kan kontakte hospitaler i nødstilfælde, såsom Apple Watch kan aflæse dine vitale oplysninger og formidle dem til din læge i nødstilfælde. Samtidig kan kunstig intelligens også effektivt skære ned på en masse omkostninger og kan hjælpe med at spare mange penge, der kan investeres i at forbedre de allerede eksisterende systemer.

Reduktioner i fejl

Det, folk normalt sigter efter, er præcision, hvilket er virkelig svært at opnå, hvis du kun er afhængig af menneskelig indsats. For at gøre tingene meget mere præcise og fri for fejl, ville det være en smart idé at inkorporere kunstig intelligens i industrier. Da softwaren ville arbejde på maskinlæring og algoritmer, uanset hvad du fortæller softwaren og computeren at gøre, vil den gøre det så præcist som muligt. Alt, hvad kunstig intelligens skal gøre, er at indsamle data, som den kan opfange fra algoritmer og derefter bruge disse data til at give mening om, hvad den bliver bedt om at gøre. På denne måde reduceres fejlene så meget, som de kunne være, og processen, som du endelig får, er meget præcis.

🔥 Anbefalede:  CNN+ vil koste $3 om måneden 'for life' for early adopters

Privatliv er angiveligt et problem

Næsten alle enheder er forbundet til internettet, hvilket i sidste ende baner vejen for, at data kan lagres i kunstig intelligens-databasen. Det er en velkendt kendsgerning, at kunstig intelligens har brug for sine data fra et sted, og dataene udvindes fra brugen af ​​mennesker, hvilket betyder, at dine data ikke er så sikre, som du skulle tro, de er. Den triste del er, at mange mennesker ikke engang er klar over, at deres data er sårbare, og det kan bruges til at forbedre databasen med kunstig intelligens-systemer.

Afslutter

Selvom AI er noget, der gør livet meget lettere, er det også noget, der skaber risikoen for privatlivsproblemer og det faktum, at data ikke er så sikre, som de burde være. Derfor bør man være for forsigtig, mens man bruger internettet, så man ikke ender med at tilføje for meget information til internettet.