Hvordan Twitter-bruger bruger generativ AI til at skabe tidsrejsefortællinger

Følgende artikel hjælper dig med: Hvordan Twitter-bruger bruger generativ AI til at skabe tidsrejsefortællinger

Der er meget snak om AI i disse dage, og hvordan det kommer til at ændre verden, som vi kender den. Men der er et bestemt aspekt af AI, som ofte overses: dets potentiale til at ændre den måde, vi tænker om tid på. Twitter-bruger Stelfie den tidsrejsende har brugt generativ AI til at skabe tidsrejsefortællinger og er blevet ret populær for det. Folk er fascineret af tanken om, at nogen kan rejse gennem tiden, og Stelfie har været i stand til at forsyne dem med nogle interessante historier.

Hvordan Twitter-bruger bruger generativ AI til at skabe tidsrejsefortællingerEn Twitter-bruger, der går i hånden, Stelfie, Tidsrejsende, producerede en tidsrejsefortælling i december ved hjælp af generativ kunstig intelligens.

Siden da har “Stelfie” postet flere tidsrejsefortællinger, hver især mere interessant end den sidste. I en historie går den tidsrejsende tilbage til det antikke Grækenland og møder Aristoteles. I en anden går den tidsrejsende til kong Henrik VIII’s hof og støder på Anne Boleyn. Stelfie jagede en mammut under istiden, sejlede med Christopher Columbus, turnerede det gamle Egypten og poserede til et billede ved siden af ​​en trojansk hest. Han brugte også tid sammen med Leonardo da Vinci.

Hver af disse historier er gjort mere troværdige ved at inkludere en fotorealistisk persona, som Stelfie har skabt ved hjælp af stabil diffusion og præcis justering. Denne persona er i stand til at interagere med mennesker fra forskellige epoker og har billeder til at bevise det.

En unavngiven kunstner gik i dybden med nogle af de metoder, den brugte til at fremstille billeder. Derudover kan tidsrejsesimulering være den nyeste form for AI-underholdning. I takt med at Stelfie fortsætter med at skabe fortællinger om tidsrejser, bliver flere og flere interesserede i mulighederne for SD-tidsrejser. Hvem ved, måske en dag vil nogen faktisk være i stand til at rejse gennem tiden, men indtil da kan genererede billeder være det tætteste, vi kan komme på fortiden.

🔥 Anbefalede:  Introduktion af GPT-Neo: Et Open Source AI Content Generator-alternativ til GPT-3

Læs flere nyheder om AI: