Hvordan teknologi kan revolutionere håndværksmæssig arbejdsstyrkeledelse?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvordan teknologi kan revolutionere håndværksmæssig arbejdsstyrkeledelse?

Automatisering, digitale platforme, talrige innovationer og teknologiske fremskridt transformerer alle den grundlæggende essens af beskæftigelse i erhvervssektoren. Selvom disse digitale transformationer er designet med funktionært arbejde i tankerne, bliver de også udviklet til den professionelle arbejdsstyrke.

Uden tvivl har internettet, trådløse netværk, e-handel og sociale medier drastisk ændret, hvordan vi interagerer, lever og arbejder i dag, især siden udbruddet af pandemien. Software og algoritmer er udviklet til det punkt, at de kan udføre komplicerede, kognitive og gentagne funktioner på tværs af adskillige kommercielle applikationer. Automatiseringen leveret af teknologi såsom robotik, kunstig intelligens og maskinlæring lover øget produktivitet, effektivitet, sikkerhed og, vigtigst af alt, bekvemmelighed. Bekymringer om evaluering af maskiners indvirkning på arbejde og mennesker har imidlertid eksisteret siden selve opfindelsen af ​​maskiner.

Lad os derfor se nærmere på, hvordan teknologi kan revolutionere håndværksmæssig arbejdsstyrkeledelse:

Teknologi vil ikke tage beskæftigelse
Hvordan kan virksomheder opkvalificere arbejdere?

Teknologi vil ikke tage beskæftigelse

Ifølge en nylig global undersøgelse fra PwC er 37 procent af arbejderne ængstelige for muligheden for at miste deres arbejde på grund af automatisering. Kunstig intelligens (AI) og Machine Learning (ML) opnår for eksempel enorme gevinster i forhold til at udvikle banebrydende produkter, der direkte kan erstatte arbejdskraft. Dette skyldes, at disse stillinger typisk kræver arbejdskrævende opgaver, som intelligente maskiner nemt kan udføre. Selvkørende biler, automatiserede rengøringsgadgets og madleveringsdroner er blot nogle få eksempler på, hvordan teknologi kan erstatte medarbejdere i deres nuværende erhverv. Men det betyder ikke automatisk, at arbejderne mister deres arbejde.

Ifølge en rapport fra World Economic Forum vil automatisering helt sikkert give millioner af nye jobmuligheder i fremtiden. Men selv i almindelige job vil fagfolk være forpligtet til at have et arbejdsgreb om ny teknologi såsom AI, ML og dataanalyse. Professionelle bliver nødt til at foretage større og løbende opkvalificering, efterhånden som karakteren af ​​erhverv ændrer sig og bliver mere teknologidrevne.

🔥 Anbefalede:  AI-eksperten hos Meta har en del hård kritik af ChatGPT

Den voksende indflydelse fra automatisering, teknologier samt det accelererede ændringstempo i medarbejdernes ansvar og kompetencer gør et stort skift på arbejdspladsen bydende nødvendigt. Mange virksomheder har erkendt behovet for at opkvalificere deres medarbejdere og er allerede begyndt at uddanne personale på højere niveauer i virksomheden. Men der er stadig et par stykker.

Flere virksomheder bør stræbe efter at matche personale på alle niveauer med fremtidens teknologi, skiftende kundebehov og markedsbevægelser. Virksomheder kan gøre alle deres medarbejdere i stand til at tilpasse sig teknologidrevne forstyrrelser i virksomheden og på tværs af industrien ved at gøre det. Det hjælper også arbejdere med at opnå den viden og de færdigheder, de har brug for, for at stå direkte over for forstyrrelser.

Hvordan kan virksomheder opkvalificere arbejdere?

Virksomheder skal forklare løbende ændringer til deres medarbejdere for at fremme effektiv læring og sikre en glidende overgang for arbejdsstyrken. Ledere kan se uddannelse af arbejdere som et større problem, fordi de måske ikke er bekendt med eller endda bevidste om mange af de banebrydende teknologier. Men hvis ledere har følgende i tankerne, kan de stadig skabe en forbedret arbejdsstyrke:

Kortlæg Skills Gap

For at finde ud af, hvor deres blå-krave-talent står i forhold til branchespecifikke færdigheder, og hvilke kompetencer der er nødvendige for markedet for en vellykket overgang, skal virksomheder konstruere et kort over kvalifikationsgab. Dataene og den avancerede indsigt om kvalifikationsgab vil i det væsentlige etablere grundlaget for opbygningen af ​​en fremtidig køreplan for etablering af udviklingsprogrammer og afbødning af virkningerne af kvalifikationskløften.

Engagerende moduler

Organisationer skal levere overbevisende læringsmoduler, der er lette at forstå for medarbejderne, især i form af videoer og lyd. De kan også oversættes til lokale sprog for at engagere personale i forskellige dele af verden og gøre indholdet lettere at forstå. Kurset skal introducere medarbejderne til det grundlæggende og derefter bygge videre på denne viden for at udvide deres forståelse af yderligere branchespecifikke principper.

🔥 Anbefalede:  Hvad betyder stiplet cirkel på Instagram DM

Tilpasset læring

Tilpasning af læring kan hjælpe med at nå målet om at gøre moduler mere forståelige for arbejdere på en række forskellige måder. Det er afgørende at huske, at hver medarbejder er unik med hensyn til deres færdigheder, uddannelsesmæssige baggrund og endda læringsstil. Da ledere og ledere kender deres teams problemer og styrker bedre end nogen anden, kan de være involveret i formuleringen af ​​træningsprogrammer. Virksomheder kan bruge buddy shadowing-tilgangen til at opnå de bedste resultater og fremme en agil kultur ved at tilskynde til peer-to-peer-læring. De kan bruge taknemmelighed og anerkendelse til at styrke medarbejderne, samtidig med at de garanterer, at ingen bliver efterladt.

Konklusion

Det er enkelt – teknologiske fremskridt behøver ikke at skræmme den professionelle arbejdsstyrke; i stedet bør de opmuntre dem til at mestre væsentlige færdigheder, som vil holde dem rustet til fremtiden.

Table of Contents