Hvordan starter man online videresalg i Indien?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvordan starter man online videresalg i Indien?

Det er ikke nødvendigt at investere rigeligt med penge for at blive iværksætter. Start en virksomhed, der kan hjælpe dig med at opnå succes og blive iværksætter.

Hvordan kan du blive en online iværksætter?

 • Lav en robust forretningsplan
 • Kend dine konkurrenter
 • Forstå din værdi
 • Undersøg markedet grundigt
 • Find en god træner
 • Lær pengestyring
 • Vær engageret og fokuseret
 • Sæt kortsigtede og langsigtede mål
 • Vær tilpasningsdygtig i henhold til markedsscenariet
 • Geninvester din virksomheds overskud

Men online iværksætteri er et meget omfattende koncept. Vi kan indsnævre det for dig. Hvordan kan du tjene rigeligt med penge online?

Hvordan starter man online videresalg i Indien?

Har du nogensinde hørt om videresalgsvirksomheden? Det skal du åbenbart have! Forhandlervirksomhed kan være utroligt rentabel og et af de bedste alternativer, især for de mennesker, der er gået i forretning for nylig. Men før vi går videre, lad os forstå, hvem en forhandler er? Og hvad er en forhandlervirksomhed?

Hvem er en forhandler?

En forhandler kan være en enkeltperson eller en virksomhed. Det er den, der køber varer for at videresælge og tjene penge i stedet for at forbruge eller bruge dem. Normalt køber forhandlere varer i løs vægt fra grossister og distributører til en lavere pris og sælger dem derefter til slutbrugeren eller de steder, hvor produktet næsten ikke er tilgængeligt.

I moderne tid betragtes videresalg som en meget profitabel forretning, hvis du har en højborg på markedet.

Nogle forhandlere tilføjer værdi eller mærker de varer, de videresælger, ved at kombinere relaterede produkter fra ompakning.

Hvad er en videresalgsvirksomhed?

Videresalg af virksomheder er blevet meget populært i den seneste tid. E-handelsgiganterne, herunder Amazon, Flipkart, SnapDeal osv., har ført til fremkomsten af ​​mange forhandlere på markedet verden over. Uanset om det er et sæsonbetonet produkt såsom Diyas under Diwali, eller farver under Holi, eller andre forbrugsvarer/anvendelige genstande såsom blæk, legetøj, videospil, tøj, sko, elektronik eller andre genstande.

Du kan vælge det produkt, du vil handle med, efter at have overvejet produktkøbskilden, og starte en online videresalgsvirksomhed i Indien.

Du kan sælge hvad som helst og alt i denne forretning, og det er grunden til, at din videresælgende onlinebutik kan vove sig ind på forskellige domæner uden høje forsendelsesudgifter, ekstraudgifter og dyre lagerudgifter.

Nogle af de onlinekilder, hvorfra forhandlere køber deres produkt, omfatter Alibaba, Meesho, eBay eller det lokale marked.

Hvordan adskiller videresalgsvirksomheden sig fra distributørskab?

Før vi kender forskellen mellem videresalgsvirksomhed og distributørskab, lad os forstå, hvem der er en forhandler og en distributør.

Vi har allerede oplyst jer om forhandler, så til at begynde med distributøren, så er vi her.

1. Hvem er en distributør?

En distributør er en formidlende enhed mellem producenten af ​​produktet eller produktionsenheden og andre virksomheder eller forsyningskæder – som kunne være en detailhandler, grossist, forhandler med værditilvækst eller en systemintegrator. Med andre ord er det processen med at stille varer eller tjenesteydelser til rådighed for virksomheden eller forhandlerne. Dette kan også gøres ved hjælp af indirekte kanaler med distributører.

2. Videresalg af virksomhed vs. distributørskab

a) Forholdet til produktionsenheden

En distributør har et robust forhold til producenten af ​​varerne eller produktionsenhedsafdelingen sammenlignet med forhandlere.

Forhandlere deler ikke et stærkt bånd med producenterne af varerne, da de køber produkterne fra grossister eller distributører og sælger dem til forbrugerne. Imidlertid køber distributøren produkterne direkte fra producenterne i løs vægt og leverer dem til grossister, detailhandlere og forhandlere.

b) Lagerstyring

Forhandlere behøver ikke at holde lager for at sælge varerne eller for at få dem byttet. Hvorimod distributører fysisk kobler lager, da de skal købe i bulk fra producenterne, og skal sikre, at de har enorm lagerkapacitet og lagertjenester for at holde lageret.

Distributørerne holder på, vedligeholder og administrerer et stort lager, hvilket fører dem til kompetent at sælge produkterne. Forhandlere holder dog ikke produktet på lager, da videresalgsmodellen er baseret på en efterspørgselsbaseret tilgang. Fordi deres forretningsmodel følger denne tilgang, indkøber de kun de varer, som kunderne allerede har bestilt. Stadig, indtil de får ordrer, køber de ikke noget produkt fra distributører eller andre kilder.

Læs også: Top 10 Money Management Tips til begyndere

Fordele ved at blive onlineforhandler

1. Tidsfleksibilitet

Du kan udføre videresalg af forretningsaktiviteter fra ethvert sted, det være sig dit hjem, kontor, eller endda hvis du er på ferie. Alt du behøver er en smartphone eller bærbar computer og en god internetforbindelse.

Online videresalg er meget nemt at starte, da det ikke kræver nogen tidligere erhvervserfaring. Selvom du starter fra bunden som nybegynder, kan du stadig gøre underværker og opnå enorm succes.

2. Ingen eller minimal investering nødvendig

Du kan komme i gang med at videresælge forretninger med minimal investering. Den eneste grund er, at du er involveret i købs- og salgsprocessen, ikke i fremstillingsprocessen (hvilket ville kræve, at du køber råvarer og pådrager dig lønomkostninger og mange andre faste omkostninger). Du køber produkterne fra en virksomhedskilde og sælger dem videre til slutbrugerne/kunderne.

🔥 Anbefalede:  8 bedste far-bloggere og -influencers at følge i 2023 Eksempler på far-blog at lære af og guide til, hvordan man starter en far-blog i dag

Du behøver ikke gennemgå nogen kvalitetskontrol eller investere et stort beløb i at vedligeholde dit lager af engrosprodukter. Det er en forretning uden investeringer,

Læs også: 11 onlinejob hjemmefra uden investering i Indien

3. Lukrativ forretningsplan

Man kan tjene rigeligt med penge med en videresalgsvirksomhed. Flere platforme giver bedste forhandler forretningsmuligheder i Indienherunder Amazon Seller Market Place, eBay, OLX India, Facebook Buy and Sell-grupper, GlowRoad, Meesho, OfferUp og mange andre.

Hvis du ikke ønsker at træde ind i fremstillingsbranchen,

4. Let at etablere

Du kan begynde at sælge varer samme dag som du starte en online videresalgsvirksomhed i Indien. Du skal kun sikre dig, at din platform, uanset om det er en hjemmeside, app eller side på sociale medier, er på plads og klar til at gå i gang!

Når det er gjort, efter at du har lagt de produktlister, der er til salg, begynder du at tjene og tjene penge samme dag. Det vil selvfølgelig afhænge af salget af dine produkter.

5. Sælg en bred vifte af produkter

Du kan sælge flere produktkategorier, der muligvis er relateret til hinanden eller ikke. Dette er den bedste del ved at videresælge forretninger, at det ikke begrænser forhandlere med faste regler. Det eneste, forhandlerne skal sikre, er, at de produkter, de sælger, er efterspørgselsopfyldende og gode kvalitetsprodukter.

For eksempel hvis forhandlere starte online videresalgsvirksomhed i Indien med jakker kan de også begynde at videresælge skjorter, denim, smykker, håndtasker, ure, kosmetik, sko eller andre produkter efter at have oplevet en vis vækst i deres online-forretning. Du behøver heller ikke at pådrage dig yderligere omkostninger, så det er problemfrit at tilføje et produkt til dine lister, da du betaler for de varer, du køber i butikken og sælger til kunderne.

6. Indstil dine egne overskudsmargener

Videresalg af forretning handler om at etablere dine egne avancer. Du kan frit sætte prisen på dine varer. Det er dog tilrådeligt at tjekke dit produkts omkostninger på forskellige online platforme og i henhold til industristandarder, før du fastsætter dit produkts endelige pris.

7. Forsendelse og opfyldelse er ikke et problem

Ligesom andre online-virksomheder involverer det ikke nogen opfyldelse eller transport. Dette betyder, at du ikke behøver at sende noget til kunden, når du bliver produktforhandler. Du skal fokusere på at købe produkterne fra videresalg af hjemmesider eller apps og sælge varerne med fortjeneste.

Videresalg omfatter overvejende følgende aspekter:

 • Modtagelse af betalingen fra kunden
 • Afgive en online ordre for at opfylde den
 • Holder kløften

Læs også: Forskellen mellem den marginale og vægtede gennemsnitlige kapitalomkostning

Processen til at starte online videresalgsvirksomhed i Indien

1. Afslutning af forretningsspecifikationerne

Videresalg er en vidtstrakt forretning, hvor du kan håndtere flere produkter. Derfor er det bydende nødvendigt at overveje visse aspekter før dig starte online videresalgsvirksomhed i Indien.

Forhandler industri

Den første ting, du skal beslutte dig for, er, hvilken branche du vil gå ind i, mens du videresælger. Selvom der ikke er nogen begrænsning, og du har lov til at handle med ethvert produkt, anbefales det at opretholde ensartethed, så det ikke virker mærkeligt for kunden. For eksempel, hvis en forhandler handler med elektroniske genstande, såsom klimaanlæg, varmeapparater, ventilatorer, lys osv., begynder at videresælge andre produkter som kjoler, gardiner, badeværelsestilbehør, ser dette muligvis ikke ensartet ud for kunderne.

Målgruppe

En anden vigtig faktor, som aldrig bør ignoreres, er at indsnævre din målgruppe og fokusere mere på de mennesker, du vil målrette mod. Beslutning om din målgruppe vil hjælpe dig med at bestemme kommunikationskanalen, fastsætte priserne og udvikle marketingstrategien.

Konkurrence Analyse

Man kan kun fastsætte dine politikker efter at have overvejet de eksterne markedsfaktorer og en dyb forståelse af konkurrencen og nuværende forretningspraksis. Videresalg er en forretning, hvor forskellige aspekter vurderes, fra branding og tone til prissætning og en anden række produkter.

2. Sourcing af produkterne

Forhandlere kan få de produkter, de ønsker at handle med, fra 2 slags kilder:

a) Lokale indkøbskanaler

Nogle forhandlere vælger ikke online-metoder. I stedet forsøger de at finde deres varer lokalt fra deres omgivelser og sælge dem i nærheden af ​​deres område. Normalt involverer denne type forretning højere marginer, men lavere salg. Disse kanaler kan variere og kan være:

 • Din bolig
 • Loppemarkeder, centrale markeder eller indkøbscentre
 • Venner og familie
 • Butiksrydning
 • Forsendelsesauktioner
 • Facebook eller Instagram grupper

b) Forhandlerapps

I dag stoler mange forhandlere på denne metode, da det er en af ​​de nemmeste og gennemsigtige måder, hvor forhandlere kan hente deres materiale. Der er en omfattende række apps tilgængelige i Indien. En af de bedste apps er Meesho, der leverer bedste forhandler forretningsmuligheder i Indien.

Forhandleren vælger et katalog, de ønsker at bestille. Inde i kataloget vælger de det produkt, de ønsker at købe, og vælger dets størrelse og mængde. Når det er gjort, skal de tilføje leveringsadressen, deres navn og kontaktnummer. Det næste trin er at behandle betalingen og klikke på Betal nu.’ Tillykke! du har bestilt varen fra Meesho, og du er et skridt tættere på at tjene penge.

🔥 Anbefalede:  Spotlight: Hvordan Chocolate Fat Fish's unge grundlægger hjælper andre børneiværksættere

3. Opsætning af en kommunikationskanal

Det er et af de mest afgørende områder, der vil konkludere, hvordan dine kunder interagerer med din videresalgsvirksomhed.

a) Mini-websteder

Adskillige websteder er tilgængelige, der hjælper med at skabe et gratis websted i lille skala. Disse websteder fungerer som en e-handel, der tilbyder temaer og skabeloner. Du kan bygge din hjemmeside med disse platforme uden at kræve nogen kodningsfærdigheder. Nogle af disse websteder omfatter Wix, Instamojo, Weebly, Yola og mange andre.

b) Blogs

Opsætning af en online videresalgsplatform gøres let ved at skrive og oprette blogs på WordPress, medium eller personlige websteder. Du kan også uploade billeder, specifikationer og andre værdifulde detaljer om dit produkt på den blog.

c) Sociale medieplatforme

At udnytte sociale medieplatforme til at tjene penge ved at udføre videresalg af forretningsdrift er den mest gennemførlige og effektive strategi, man kunne følge. Du kan vise dine produkter på sociale mediekanaler og modtage ordrer via direkte beskeder.

Læs også: Top 20 apps til at tjene penge i Indien (2021)

4. Effektiv markedsføringsstrategi

Din videresalgsforretning vil forblive ufuldstændig, hvis du ikke markedsfører dit produkt effektivt. Det afhænger udelukkende af forhandleren, hvilke strategier de anvender for at promovere deres produkt på markedet og øge salget. Nedenfor er anført nogle af de marketingstrategier, der almindeligvis følges af forhandlere:

 • Tilbyd gratis levering til døren
 • Giver store rabatter og tilbud i første omgang for at opnå anerkendelse
 • Prissætte produkter lavere end konkurrenterne
 • Spørg kunder om anmeldelser, deres feedback og udtalelser
 • Fængslende beskeder som ‘Skynd dig! sidste par stykker tilbage’ eller ‘Tilbuddet gælder så længe lager haves.’
 • Henvisningsrabatter
 • Lav effektive præsentationer, der viser dine produktfunktioner, specifikationer, fordele og priser.

5. Etablering af betalingskanaler

At følge alle ovennævnte trin vil ubønhørligt tiltrække kunder, og de vil begynde at købe dine produkter. Når du begynder at modtage ordrer, er det sidste og afgørende trin at behandle betalinger. Som du måske støder på nogle problemer, mens du etablerer betalingskanaler, såsom forsinket betaling, afsendelse af betalingspåmindelser dagligt og problemfri accept af betalinger.

Men med en konsolideret betalingsopsætning og avanceret brugergrænseflade, bliver betalingerne behandlet gnidningsløst på ingen tid. Nogle af de bedste betalingspartnere for online-forhandlere er Razorpay, Mastercard, Netpay International osv.

Læs også: Tjen penge hjemmefra i Indien (med betalingsbevis)

5 bedste forhandlere forretningsmuligheder i Indien

Der er mange forretningsmuligheder tilgængelige for videresalg, men ud af det hele har vi skrevet det bedste forhandler forretningsmuligheder i Indien efter omfattende research. Vi forsikrer dig om, at listen, vi har lavet, vil imødekomme alle dine fejlfindingsbehov:

1. Beklædning

Efterspørgslen efter tøj og sko er stigende i Indien og over hele kloden. Det forventes også at vokse med tiden i fremtiden. Ifølge en estimeret rapport i 2017 var det forudset, at det globale beklædningsmarked voksede med 5,46 procent sammenlignet med, hvad det var i 2016. En lignende vækstrate blev oplevet i de følgende år indtil 2020. Desuden er det i de kommende år forudsagt, at efterspørgslen efter tøj og sko vil have et af de mest potentielle markeder over hele verden.

Videresalg inden for dette forretningsområde kan hjælpe dig med at tjene rigeligt med penge. Du kan sælge disse produkter, efter du har købt produkterne fra en distributør eller en videresalgsapp.

Måden at drive videresalg på er, at når du når en god kundebase, kan du øge produktets prissætning i efterspørgslen. Du kan også ændre priserne under festivaltiden. For eksempel kan prisen på damedragter og sarees forhøjes under Diwali.

2. Skønhed og velvære

Kosmetik og andre skønhedsprodukter er meget rentable at outsource. Du har en bred vifte af muligheder; at vælge imellem læbestifter, foundations, neglemaling, neglemalingsfjerner osv. Du kan handle med alle slags skønhedsprodukter, det være sig hudpleje, hårprodukter osv. På nogle produkter er avancerne ekstraordinært høje. Forbered listen over disse varer, og begynd at sælge dem i første omgang.

Efterspørgslen efter disse produkter er åbenbart evig blandt unge piger og kvinder i alle aldersgrupper. Derfor, hvis du starter online videresalgsvirksomhed i Indien, overvej denne videresalgsmulighed for at beskæftige sig med skønheds- og wellnessprodukter.

Læs også: 20 vellykkede hjemmebaserede forretningsideer i Indien

3. Kæledyrsartikler

Livet i dag er fyldt med stress og angst. Dette har ført til en stigning i efterspørgslen efter kæledyr, da det er bevist, at kæledyr, især hunde og katte, kan reducere stress, angst og depression. Det kan også lette ensomhed, forbedre dit kardiovaskulære helbred og tilskynde til motion og legesyge.

Du kan endda komme i kontakt med en grossist eller en distributør, der leverer kæledyr og outsource dem til kunderne. Mange mennesker er begyndt at drive denne videresalgsvirksomhed. Udover at sælge hunde, katte, fisk og andre kæledyr, er folk også begyndt at handle med deres madvarer, inklusive tyggegodbidder, calciumben, tør kattefoder, fiskepiller osv.

For at booste din forretning kan du binde op med fødevareleverandører og give gode rabatter (højere end dine konkurrenter) for at sikre, at din virksomhed trives.

4. Køretøjstilbehør

Det er en af ​​de lukrative forretningsmuligheder at starte din virksomhed med. Handel med alle former for køretøjstilbehør, inklusive automobilsædebetræk, et iriserende køretøjs forladerkort, køretøjslydsystem, hjullegeringer, sender, højttalertelefon, kromfinish osv., kan hjælpe dig med at forstå markedet. Når du får at vide, hvilket produkt der har den største efterspørgsel, skal du begynde at fokusere mere på det produkt og fortsætte.

🔥 Anbefalede:  Hvad er Netflix Shop, og hvordan planlægger Netflix at indgå i e-handel med det?

5. Smykker

Uanset om det er et bryllup eller det er en lejlighed, er smykker altid efterspurgte. Det afhænger af dit budget, da nogle mennesker køber kunstige bryllupssmykker, eller nogle køber måske det mest dyrebare, men næsten alle bærer disse genstande ved den ene eller den anden lejlighed. Startende med denne online videresalgsvirksomhed i Indien er det bedste du kan gøre.

Når du først har defineret din linje og fundet opstartsfinansiering, som kan være påkrævet, hvis du vil beskæftige dig med dyrebare smykker, er det bydende nødvendigt at finde leverandører. Det næste skridt ville være at etablere dit brand og begynde at markedsføre.

Læs også: 25 rentable småskalaproduktionsforretningsideer i Indien

Hvordan kan forhandlerapps hjælpe dig med at tjene penge?

Du kan starte videresalgsvirksomheden ubesværet, når du har downloadet forhandlerapps. Når du har installeret disse apps på din enhed, skal du tilmelde dig med dem og begynde at købe og sælge varer for at tjene penge.

Du undrer dig måske over, hvad behovet for at downloade disse apps er? Forhandlerapps gør det nemmere at tjekke listen over alle tilgængelige produkter for at købe og få adgang til det bedste produkt fra forhandlervirksomheder eller websteder, der handler med online køb og salg til en autentisk pris.

De videresælgende apps vil også hjælpe dig med at lære med topforhandlerprogrammer og lære dig gennem deres tutorials om, hvordan du starte online videresalgsvirksomhed i Indien. Desuden skaber disse apps også en forhandler-forretningsmodel, opbygger pålidelige og robuste kunderelationer og udvikler forhandler-marketingstrategier.

Mest pålidelige forhandlerapps i Indien

Ting du skal overveje, før du starter online-gensalgsvirksomhed i Indien?

 1. Vælg et produkt med lav konkurrence
 2. Hvis du vælger et produkt med høj konkurrence, skal du holde prisen på det pågældende produkt lavere end alle dine konkurrenter.
 3. Sikre og vedligeholde kvaliteten af ​​produkterne
 4. Sælg produkter med høj margin

Hvilke forhandlerprodukter er mest rentable at sælge?

Nedenfor er nogle billige produkter til salg online med høje fortjenestemargener i 2021:

 • Skønhedsprodukter
 • TV tilbehør
 • Smykker
 • Legetøj til børn
 • DVD’er
 • Designer solbriller
 • Dametøj
 • Formel tøj til børn
 • Herretilbehør inklusive taljebælter, vedhæng, personlige kroge osv
 • Halloween kostumer og masker
 • Sokker og sko
 • Nattøj
 • Udendørs møbler
 • Mænds sløjfer og lommefirkant
 • Bøger
 • Bluetooth højttaler

Er franchiseforhandlere rentable?

Mange succesrige franchiseforhandlervirksomheder viser sig at være meget rentable. Lad os først forstå, hvad franchiseforhandlernes virksomhed er?

Det er et privilegium og en myndighed at bruge en virksomheds handlingsplan, varemærke, logo og vare i en fast tidsramme. En gensidig aftale skal underskrives af begge parter (virksomheden og køberen), når køberen bidrager med en bestemt mængde kapital til at købe virksomhedens rettigheder og brand under specifikke vilkår og betingelser.

Det bedste ved denne forretning er, at muligheden for at få succes med denne forretningsmodel er relativt høj, da brandet allerede har loyale kunder, og køberen behøver ikke bruge rigeligt med penge på markedsføring.

Læs også: Top 20 franchisevirksomheder i Indien

Nogle af de mest succesrige forhandlere franchisevirksomheder i Indien er som følger:

1. Franchising af detailhandel

 • Lens kart Detailbutik
 • Lakme Business Butik
 • Khadims
 • First Cry beklædning og tøj

2. Mad og drikke is franchise

 • Amul Scoop Franchising
 • Gianis
 • Baskin-Robbins

Fordele ved videresalg hos franchiseselskaber

 1. Risikoen er lav, og faren er mindre
 2. Det bliver nemmere at drive og administrere videresalgsvirksomheden med den fastlagte handlingsplan
 3. Ingen grund til at annoncere og markedsføre
 4. Udbuddet af varer eller materialer er baseret på interessen
 5. Kontrasterede investeringer med forskellige virksomheder

Anbefalede: Mobiltelefontilbehør Business Plan – Hvordan starter man?

Nøglen til succes og øge dit indtjeningspotentiale for at tjene penge online med en videresalgsvirksomhed afhænger udelukkende af, hvor meget tid du investerer, og hvor robust dit kundeforhold er. At få flere kunder og opnå højere kundetilfredshed er bydende nødvendigt for at øge salget. Desuden vil opfyldelse af salgsmål også give dig mulighed for at tjene bonusindtægter.

Har du endnu ikke downloadet nogen videresalgsapp? Gå efter det! Tjen kommission og avance på hver ordre.