Hvordan jeg brugte gratis webinarsoftware til at tjene $60015 på 1,5 time

Følgende artikel hjælper dig med: Hvordan jeg brugte gratis webinarsoftware til at tjene $60015 på 1,5 time

I længst tid undgik jeg at give live webinarer som pesten. Og det er ikke, fordi jeg ikke kan lide at tale til et stort publikum, fordi jeg nyder det. Men jeg har aldrig troet, at det at give webinarer var en god udnyttelse af min tid, fordi det er ikke en skalerbar praksis.

Ud over, webinar software er dyrt og de opkræver dig på månedsbasis, selvom du sjældent holder præsentationer.

Fordi jeg er en billig bastard, Jeg nægter at betale et tilbagevendende gebyr til noget, som jeg kun planlægger at bruge lejlighedsvis.

Så da jeg endelig fandt en gratis webinar softwareløsningbesluttede jeg at give det en chance.

I dette indlæg vil jeg guide dig gennem min eksakt gratis webinar opsætning som jeg plejede at generere over $60K på 1,5 time. Og det bedste er det det kostede ikke noget!

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Trin #1: Få folk til at tilmelde sig og deltage

For at tjene penge med et webinar skal du først få folk til at tilmelde sig og deltage.

Så jeg piskede en hurtig tilmeldingsark at samle interesse for mit webinar og derefter drevet noget trafik til det ved at skrive aa dedikeret e-mail til min liste.

Til de mennesker, der ikke åbnede min første e-mailJeg sendte den nøjagtige samme e-mail med en anden emnelinje for at fange de efterladte.

Jeg nævnte også mit webinar i 2 efterfølgende e-mails, bare hvis folk ikke åbnede de foregående.

Og stort set med det samme, Jeg samlede omkring 800 webinar-tilmeldinger bare fra min e-mail-liste alene, som demonstrerer den fantastiske kraft af e-mail marketing!

Hvis du ikke samler e-mailadresser til din hjemmeside, så går du glip af noget!

Forresten, hvis du er interesseret, kan du tjekke min landingsside ud og klikke her for at tilmelde dig mit næste tilgængelige webinar.

Kort efter, Jeg ændrede også introen og outroen af ​​min podcast for også at annoncere for min workshopside.

Derudover løb jeg en lille Facebook-annoncekampagne til kun mine Facebook-fans for at få nogle ekstra tilmeldinger, og de endte med at konvertere ekstremt godt. Da alt var sagt og gjort, endte jeg med at betale $1,72 pr.

På dagen for selve webinaret kørte jeg endnu en Facebook-kampagne målrettet kun de personer, der tilmeldte sig minde dem om, at i dag var den store dag.

Derudover sprængte jeg en påmindelsesmail til min webinarliste én gang om morgenen og derefter 1 time før webinaret begyndte.

Al denne indsats resulterede i 1320 tilmeldinger til mit webinar!

Trin #2: Få folk til at tilføje dit webinar til deres kalendere

Selvom du får mange tilmeldinger, folk skal stadig huske at møde op på dagen for arrangementet.

Og den bedste måde at minde dem om er at læg dit webinar i deres Google-kalender.

Nu er der mange tjenester derude, der vil gøre dette for dig for $5-$10/måned, men hvorfor betale, når du kan konfigurere dette gratis?

Her er hvordan du kan generere en gratis “Tilføj til kalender” link ved hjælp af Google kalender.

Først og fremmest, oprette dit arrangement i Google Kalender.

Derefter, offentliggør din begivenhed.

Når din begivenhed er offentliggjort, Google giver dig et link som du kan dele med dit publikum.

Kombinationen af ​​alle disse strategier resulterede i 480 mennesker deltager live (en deltagelsesrate på 36 %), hvilket er en ret god valgdeltagelse efter industristandarder. Det typisk valgdeltagelse ligger mellem 16-35 % afhængig af trafikkens kvalitet.

Trin #3: Udvikl din webinarindholdsstrategi

At få folk til at deltage viste sig at være den nemme del. Det svære var at forberede selve præsentationen. Ved den 1000. tilmelding begyndte jeg helt at stresse over, hvordan jeg skulle strukturere mit værksted.

🔥 Anbefalede:  Hvad skal man sælge på Etsy (2023) – 11 mest solgte varer på Etsy

Så jeg deltog og studerede andres webinarer som en sindssyg for at lære, hvordan de fungerede. Jeg må have set Amy Porterfields webinar 6 gange.

Jeg undersøgte og valgte også hendes e-mail-sekvenser før og efter webinar for at lære hvordan hun lukkede salget. Andre webinar-mestre, jeg studerede, inkluderede Lewis Howes, David Siteman Garland, Grant Baldwin, Scott Voelker osv…

Grundlæggende studerede jeg (i ulidelig detalje) over 15 webinarer i løbet af en uge og valgte og valgte, hvilke elementer jeg skulle inkorporere i min egen præstation. Jeg rådførte mig også med min ven Toni Anderson, som var medvirkende til at hjælpe mig med at få min præstation nede.

Her er noget om webinarer. Alle har en anden stil og strategi. Nogle mennesker taler om sig selv i 45 minutter, opbygger deres autoritet og troværdighed og giver derefter 15 minutters nyttigt indhold.

Andre mennesker taler om deres succeshistorier for størstedelen af ​​deres snak og driller deres publikum til at ville lære, hvordan de gjorde det. Og endelig holder nogle mennesker en lang motiverende tale og får publikum super begejstrede for deres program. Disse strategier virker alle!

Desværre er jeg ikke god til noget af det. Jeg hader at tale om mig selv. Jeg er ikke god til at drille folk, og jeg er ikke ligefrem en motiverende taler.

Så til mit webinar, Jeg besluttede at give så meget information væk som muligt i løbet af 60 minutter. Jeg holdt mig slet ikke tilbage og lærte nogle af mine bedste strategier i mit foredrag.

Faktisk brugte jeg kun 5 minutter på at tale om mig selv (hvilket jeg troede kunne have været en fejl) under hele workshoppen, og det meste var tilfreds. Når jeg ser tilbage, synes jeg det virkede ok 🙂

Trin #4: Konfigurer din gratis webinar-streamingløsning

Du kan ikke give et live webinar, medmindre du kan streame video til et stort antal deltagere.

Heldigvis er der en række tjenester derude, der giver dig mulighed for at gøre dette gratis. Til alle mine webinarer, Jeg bruger You Tube Live som er kraftfuld og ikke koster noget.

Sådan konfigurerer du det.

Gå først til dit YouTube Creator Studio og “Tilføj en ny livebegivenhed”

Opret dit nye webinar og vælg “Brugerdefineret” som vist nedenfor

Opret en ny streamnøgle (Denne nøgle kræves af dit streamingsoftwareværktøj)

Herfra bliver du nødt til det udfør følgende trin som beskrevet af YouTube

Download Adobe FMLE og installer det på din computer.

Adobe FMLE står for Flash Media Live Encoder og bruges til at streame din video til YouTube. Det er gratis. Klik her for at downloade

Eksporter dine streamnøgleindstillinger ved at klikke på “Download profil (primær)”. Dette vil downloade en speciel XML-fil til brug med Adobe FMLE.

Når du har installeret Adobe FMLE, skal du starte det! Derefter, åbne indstillingerne for profilstreaming du downloadede fra YouTube.

Vælg XML-profilen du downloadede fra YouTube.

Bekræft alle dine videoindstillinger og klik derefter på den grønne “Start”-knap!

På dette tidspunkt skulle din computer streame til YouTube. Nu skal du starte dit webinar!

Gå tilbage til YouTube og klik på “Live kontrolrum” og derefter på “Preview”

Klik på “Start streaming” og du er live på YouTube!

Trin #5: Konfigurer din livechat

En af de smukkeste ved at køre et live webinar er, at det er en interaktiv oplevelse. Og den bedste måde at få publikumsinput på er ved at bruge en gratis live chat program.

Der er et par gode gratis live chat løsninger ledig.

En af disse løsninger hedder ChatWing. ChatWing er ganske vist lidt klodset, men det er gratis, og det får jobbet gjort. Fik jeg nævnt, at det er gratis?

🔥 Anbefalede:  Merch By Amazon og hvordan man sælger Amazon Print On Demand-produkter

Den anden gratis løsning (som er det jeg bruger) hedder Blab. Blab er et gratis open source chatrum, der giver dig mulighed for at tilpasse det nøjagtige udseende og følelse, du ønsker.

Ulempen er det du skal hoste softwaren på din egen server hvilket gør det lidt mere kompliceret for de fleste.

Den endelige gratis løsning er blot at bruge indbygget i YouTube-chat. Ulempen ved at bruge YouTube-chat er, at folk skal have en Google-konto for at deltage.

Men i dag og alder har alle en Google-konto, så det er nok ikke et stort problem.

Det er i hvert fald hvad min fulde webinarløsning ser ud som når jeg er live.

Trin #6: Send en post-webinar-opfølgnings-e-mail-sekvens

Da jeg gav mit første webinar, var post-webinar-autosvar-sekvensen, hvor jeg lavede størstedelen af ​​mit salg. Efter min præsentation forberedte jeg omhyggeligt en 4 e-mail-sekvens for at generere salg til mit kursus.

Den første e-mail var et link til webinarets replay for mine internationale tilmeldinger. Jeg lavede også en “Ofte stillede spørgsmål”-video for at besvare hovedparten af ​​de spørgsmål, som jeg normalt modtager.

Jeg plejede slet ikke at udgive en optagelse for at opmuntre flere live-deltagere, men jeg indså, at få mennesker var villige til at blive oppe til kl. 03.00 for at se fra Europa.

I en ideel verden kunne jeg give flere webinarer på forskellige dele af dagen, men det er simpelthen ikke realistisk i betragtning af min tidsplan.

Under alle omstændigheder, her var resultaterne efter dag 1 – 10 tilmeldinger.

Den anden e-mail gik ud næste morgen. For at opmuntre folk til at åbne e-mailen, sammensatte jeg en PDF-fil, der i bund og grund opsummerede min tale og sendte den ud som en freebie. Jeg mindede også deltagerne om, at min klasse var til salg, og at de særlige tilbud ville udløbe om 2 dage.

Resultaterne efter dag 2 – 27 tilmeldinger.

På den tredje og sidste dag, fulgte jeg den samme e-mail-struktur som den anden. Jeg gav et værdifuldt gratis tilbud væk for at lokke folk til at åbne deres e-mails og henviste folk til mit kursustilmeldingsark. Jeg har også stablet denne e-mail med gode vidnesbyrd fra rigtige elever i klassen.

Resultaterne efter denne e-mail – 36 tilmeldinger.

Cirka 5 timer før min indkøbskurv lukkede, Jeg sendte den 4. og sidste e-mail for at fjerne enhver sidste tvivl, som folk havde om at tilmelde sig. Det var her, tingene blev superinteressante.

I løbet af cirka 5 timer fik jeg stort set resten af ​​mit salg ind én stor gigantisk og herlig byge hvilket jeg må sige var super spændende.

Alt i alt, Jeg tiltrak 59 nye studerende for i alt $60015. Jeg var meget glad 🙂

Hvad fungerede godt

En ting, som jeg syntes fungerede rigtig godt, var konkurrencen, som jeg kørte under selve webinaret. Til gengæld for at dele min workshop på Facebook og skrive en anmeldelse på min podcast, Jeg uddelte gratis 30 minutters konsultationer til 2 heldige vindere.

Som et resultat af Facebook-delingerne deltagelse i mit webinar steg faktisk hele vejen igennem efterhånden som flere og flere mennesker dukkede op fra Facebook.

Det der også fungerede godt var det Toni meldte sig elskværdigt til at stille spørgsmål til mig under Q&A sektionen, som gjorde det glat. Uden hende ville jeg have fumlet gennem livechatten på udkig efter spørgsmål. Tak Toni!

Alt i alt gik det ret godt, og jeg var tilfreds med webinarets generelle flow.

Hvad gik ikke så godt

En ting, der ikke gik så godt, var mit salgsargument. Til alle jer der kender mig, Jeg hader at sælge som pesten. Jeg elsker at undervise, men jeg hader generelt at bruge et sprog, der endda i ringe grad er salgsfremmende.

Måske var det derfor, jeg øvede salgsdelen af ​​mit foredrag mindst og fokuserede det meste af min indsats på undervisningsdelen:)

🔥 Anbefalede:  Er Skyscanner lovlig? (Pas på før reservation)

Så det, der endte med at ske, var smukt akavet overgang fra indholdet til den sælgende del af webinaret. Det føltes i hvert fald akavet for mig. Og måske var det bare min fantasi, men jeg mærkede, at min energi faldt en smule, da folk begyndte at forlade lokalet, fordi de ikke ville høre banen.

Alt i alt, omkring 400 mennesker blev til det sidste så jeg smide omkring 80 personer under selve salgsargumentet. Jeg synes, det her kunne have været bedre.

Der var også et par andre ting, jeg fangede i løbet af tiden, som helt ville have været “amatørtime”.

En, Jeg glemte at sætte den “særlige” salgsside op, før webinaret begyndte. Dette ville have været en katastrofe.

To, Jeg havde udgående links fra min webinarside, der ikke åbnede i et nyt vindue. Hvis jeg ikke fik rettet dette, ville folk være blevet taget væk fra min live webinarside midt i mit foredrag!

Tre, Jeg havde et stykke javascript, jeg skrev for at spore klik, der ved et uheld brød alle udgående links under skillelinjen.

Så alt i alt kunne det have været en katastrofe, men heldigvis fangede jeg alle disse ting i tide.

Konklusion

Alt i alt fik jeg en meget positiv oplevelse med min første workshop. Penge til side, det var rart at kunne interagere med mine læsere på en måde, som jeg ikke havde gjort tidligere.

Det sjove er, at umiddelbart efter webinaret fik jeg et væld af Facebook-venner og Linked In-anmodninger. Og dette indikerer for mig, at en forbindelsen blev etablereten forbindelse, der tidligere ikke var mulig via blogging eller podcasting.

Så fremadrettet planlægger jeg at lave flere af disse workshops, efterhånden som min tidsplan tillader det!

Klik her for at tilmelde dig mit gratis 6-dages minikursus

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i at tjene penge

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.