Hvordan genererer man kundeemner med WhatsApp Chat Widget på et websted?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvordan genererer man kundeemner med WhatsApp Chat Widget på et websted?

WhatsApp er ikke længere kun et værktøj til at chatte. Det er den mest udbredte meddelelsesplatform globalt. Over 2 mia folk bruger det regelmæssigt. Og det tal bliver ved med at stige.

WhatsApp er et kraftfuldt værktøj til at kommunikere med og opbygge forbindelser med dine forbrugere. Det er ret udbredt, langt hurtigere end e-mail og nemt at bruge. WhatsApp bliver nu brugt som et af de primære kundekommunikationsmedier af et stigende antal virksomheder, både online og offline.

Men kun få virksomheder udnytter WhatsApps potentiale for leadgenerering og opkøb fuldt ud, på trods af at det i stigende grad bliver indarbejdet i kundeservicekanaler. Sådan implementerer du WhatsApp-chat for at øge dit websteds samlede konverteringsrater og generere flere kundeemner.

5 fordele ved at integrere WhatsApp Chat på dit websted
Hvordan tilføjer man WhatsApp til dit websted?
Hvordan WhatsApp Web Chat kan hjælpe din virksomhed

5 fordele ved at integrere WhatsApp Chat på dit websted

Fordelene ved at integrere WhatsApp i dit websted og din marketingplan afhænger af, hvor godt du implementerer beskedtjenesten. Følgende er nogle typiske fordele.

Nem at forbinde med kunder

Da kunder foretrækker at deltage i en chat frem for at tale med en kundesupportrepræsentant, har chat en betydelig indflydelse på salget. Kunder kan nu chatte med dit brand nemmere end nogensinde, når du inkorporerer WhatsApp på din hjemmeside.

Kommuniker med besøgende på webstedet

Du vil ikke være i stand til at komme i kontakt med en besøgende på webstedet, der bruger live chat, efter at de forlader webstedet. En besøgende, der kontakter dig via WhatsApp, kan nemt kontaktes igen uden at skulle vente på dit websted på et svar.

Selvom dine kunder ikke er online, kan du stadig kommunikere med dem. Du kan sende dem udsendelser med information om salgsfremmende kuponer, nye udgivelser og andre vigtige nyheder, efter at de har føjet dit nummer til deres kontaktlister.

Giver personlig oplevelse

WhatsApp er en app, som vi alle bruger dagligt til at kommunikere med vores venner og familie. Du udvikler naturligvis en tættere forbindelse med din forbruger ved at integrere din virksomhed i den setting.

🔥 Anbefalede:  Sådan finder du routerens IP-adresse på alle enheder i 2023

Især hvis du kan svare hurtigt og uformelt. Inkorporering af WhatsApp på dit websted kan øge dine chancer for at oprette forbindelse til brugere gennem en af ​​deres foretrukne mobilbeskedtjenester.

Øger salget

For at tilskynde flere enkeltpersoner til at købe, kan WhatsApp præsentere nyttige oplysninger om dine tilbud. Samlet set muliggør WhatsApp-chat større konvertering og hurtigere kundeforbindelse.

Automatiserede svar giver øjeblikkelige svar

Kunder, der foretrækker at chatte ofte, ønsker ikke at vente på et svar. Deres krav er godt tjent med automatiserede svar. Kunder kan blive guidet gennem trin til at foretage køb, bekræfte reservationer, kontrollere status for deres køb og fuldføre andre hyppige handlinger ved hjælp af automatiserede svar med WhatsApp.Hvordan tilføjer man WhatsApp til dit websted?

Der er adskillige måder at inkorporere WhatsApp på dit websted, og vi vil undersøge 3 af dem i dette indlæg, så du kan vælge den enkleste til at starte med.

Chat-widget

I lighed med andre assistancemuligheder som Live Chat, som vi ofte støder på online, er en chat-widget den bedste måde at inkludere en WhatsApp-knap på dit websted. Ud over at dirigere al trafik produceret ind i de instant messaging-kanaler, de selv vælger, vil dette gøre det muligt for besøgende på webstedet at starte en chat med kun et enkelt klik.

Når det kommer til kundetillid, har virksomheder, der tilbyder en WhatsApp-chatknap, typisk overhånden. Den rimelige forklaring på dette er, at kunder kan kontakte virksomheder ved blot at klikke på WhatsApp Button-symbolet på deres hjemmeside, som åbner et WhatsApp-dialogvindue.

Du skal først vælge den bedste chat-widget-udbyder efter eget valg, oprette din konto, konstruere din egen widget i nogle få trin og derefter lægge den på dit websted ved hjælp af enten WordPress eller Google Tag Manager. Widgetten kan være konfigureret til at blive vist på både desktop og mobilenheder, eller begge dele.

Widgetten vil derefter dukke op i den nederste kant af din hjemmesides sider (du kan vælge at få den vist til højre eller venstre på skærmen), hvilket giver dine besøgende mulighed for at kontakte dig ved at trykke på WhatsApp-knappen.

Klik for at chatte

Med WhatsApp klik for at chatte funktionalitet kan brugere klikke på en URL for at starte en samtale med en bestemt person eller virksomhed. Du kan gøre dette uden at gemme telefonnumre på din telefon. Du kan åbne en samtale ved at klikke på linket og begynde at skrive. Både WhatsApp Web og smartphone-appen er kompatible med dette.

🔥 Anbefalede:  De 5 bedste slags ordpuslespil!

Du kan bruge denne evne til at vedhæfte sætninger som “Chat med os!” til WhatsApp. Dit telefonnummer kan også indtastes og linkes. Hvis du vil give WhatsApp gennem hele din online kundeserviceoplevelse, bliver det lidt mere udfordrende at give et klik-og-chat-link på din kontaktside. Dit websted ville virke rodet, hvis du er nødt til at dele dette link på hver side.

Du skal opdatere denne URL, https://wa.me/[WhatsAppNumber], for at oprette et klik for at chatte-link. Det telefonnummer, du vil bruge, skal indtastes i stedet for “WhatsApp-nummeret”.

QR kode

I øjeblikket er QR-koder mere populære og udbredte i den moderne verden. Kunder kan finde det kedeligt at skulle tilføje et mobilnummer til deres kontaktliste for at starte en WhatsApp-kommunikation. Dette er ikke en praktisk metode, især hvis du har til hensigt at tilbyde denne kanal som virksomhed.

Ved at tilføje din virksomheds telefonnummer til en kundes kontaktliste hjælper en QR-kode med at automatisere proceduren. For at starte WhatsApp og indtaste dit nummer, er det eneste, dine brugere skal gøre, at scanne deres smartphone til skærmen. Det er enkelt og indlysende, lige hvad dine kunder ønsker og har brug for.

Du skal først oprette et klik for at chatte-link, før du opretter en QR-kode. Gennem værktøjer som QR kode generatorkan dette klik for at chatte-link derefter konverteres til en QR-kode.

Hvordan WhatsApp Web Chat kan hjælpe din virksomhed?

Her er hvordan WhatsApp-chat på dit websted kan hjælpe dig med at fange kundeemner og øge dine samlede konverteringsrater.

Personlig kundesupport

WhatsApp er et meget nyttigt værktøj til at implementere i dit system, og det hjælper også med at gøre kundeservice mere personlig. Du kan have flere kundeservicerepræsentanter, som besøgende kan vælge imellem, når de kontakter dig via dit websted ved at bruge WhatsApp-widgetten. Dine kunder vil få en bedre kundeservice takket være dette hurtige og effektive kommunikationssystem, som vil øge deres sandsynlighed for at foretage køb hos dig og regelmæssigt besøge hjemmesiden.

🔥 Anbefalede:  UAE og Multiverse Labs afslører verdens første real-skala by i metaverset – Sharjahverse

Marketing og salg

Du kan tilføje et samtaleaspekt til online-tilstedeværelsen ved at inkludere en WhatsApp-chat på din hjemmeside. I et venligt og afslappet miljø hjælper det dit personale med at samle kundeemner, anbefale varer og endda gennemføre transaktioner.

Ved at fjerne kravet om manuel dataindsamling giver WhatsApp webchat dig mulighed for at få flere kundeemner. Du vil øjeblikkeligt modtage navne og telefonnumre på kundeemner, der starter en WhatsApp-webchat. Kunden kan stadig fortsætte chatten på WhatsApp efter at have forladt hjemmesiden. Dette er en væsentlig fordel ved WhatsApp i forhold til standard live chat.Konklusion

For at interagere med nuværende og potentielle kunder kan du stadig foretrække e-mail og telefon. WhatsApp bringer dog en masse spændende muligheder. Det hjælper dig med at omdanne, hvad der typisk er en envejssamtale, til en, der er samtidig og udelukkende til kundernes bekvemmelighed, hvilket opmuntrer kundernes engagement og loyalitet.

Når du bruger WhatsApp til salg, marketing og kundesupport, er datadeling og -behandling i realtid mulig. For at øge din leadgenerering og salgslukningsrater kan du bruge WhatsApp anderledes. Magien ligger dog i, hvor let det er for dig at introducere dit marketingbudskab i rutinerne for potentielle leads med WhatsApp.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår blev WhatsApp lanceret?

WhatsApp blev lanceret i januar 2009.

Hvem er den nuværende administrerende direktør for WhatsApp?

Will Cathcart har været administrerende direktør for WhatsApp siden 2019.

Hvor mange brugere bruger WhatsApp dagligt?

Over 2 milliarder mennesker bruger WhatsApp regelmæssigt på verdensplan.

Hvilket land har flest WhatsApp-brugere?

Indien har flest WhatsApp-brugere i verden.