Hvordan “Crypto Boy” blev en uventet Web3-hymne

Følgende artikel hjælper dig med: Hvordan “Crypto Boy” blev en uventet Web3-hymne

Salem Ilese udfører "Crypto Boy" på VeeCon.  via Twitter.Salem Ilese optræder med “Crypto Boy” på VeeCon. via Twitter.

Singer-songwriter og TikTok-sensation Salem Ilese overtog Twitter og VeeCon i løbet af en uge i maj sidste år takket være hendes seneste single, “Crypto Boy”. Selvom der er et par versioner derude nu, ramte nummeret først Ileses TikTok den 22. april. Hun formaterede videoen for at inspirere duetter. En håndfuld af de bedste remix, f.eks juligik viralt på Twitter uger senere.

Et sted i springet mellem iørefaldende hooks og søde ordspil blev “Crypto Boy” en uventet samfundssang.

“Du har OpenSea på hjertet, når det burde være mig, du prioriterer,” synger Los Angeles-baserede Ilese på nummeret. “Jeg er ligeglad en smule (mønt).”

I en verden, der er blevet krypto-gal, er det så den hymne, vi alle ledte efter?

‘”Crypto Boy” er et wake-up call for alle chart-watchers, lys-tællere og JPEG-flippere, der finder en måde at bringe krypto ind i enhver samtale, uanset hvad det handler om,” skrev kunstneren om dette. spore sig selv. “Vi kender dem alle – tjekker OpenSea som om det er Instagram, besætter priserne, holder dette, kortslutter det og er ude af stand til at fokusere på andet end Discord.”

Ifølge Ilese inspirerede ingen enkelt historie denne sang. “Det handler i virkeligheden om at have nok interaktioner med den type kryptodreng, hvor de er meget hurtige til at prøve at forklare krypto til dig,” fortalte Ilese til Metaverse Post, “taler om deres NFT’er og piske deres pung frem og forsøger at vise dig. alle deres Bitcoin, eller mangel på samme. Det var nok af den slags interaktioner, der virkelig inspirerede sangen.”

🔥 Anbefalede:  Monday.com anmeldelse: Fordele og ulemper, vurderinger og mere

“Jeg siger ikke, at hvert krypto-menneske er en krypto-dreng,” sagde hun. “Der er drenge, der har krypto, som ikke er en kryptodreng.”

Hvordan "Crypto Boy" blev en uventet Web3-hymne

Det er lidt ironisk, at denne sang fangede kryptosamfundet, da den laver sjov med sine folk, fortsatte Ilese. Da hver efterfølgende udgave af sangen samlede sine egne millioner af visninger, begyndte hun endda at modtage en strøm af anmodninger om at samarbejde og skabe et rum for sig selv i Web3.

I stedet nåede kunstneren ud til Nadya Tolokonnikova fra den Moskva-baserede feministiske protest- og performancekunstgruppe Pussy Riot for at udgive “Crypto Boy” som en fælles musik- og billedkunst NFT på Sound.xyz. Det udsolgte fald rejste 86,4 ETH, svarende til $169.000, til Center for Reproduktive Rettigheder. Tolokonnikova har selv en berygtet aktivistisk historie. Hun har rejst millioner til Ukraine og har endda grundlagt sin egen UnicornDAO.

"Crypto Boy" kunstværk af Nadya Tolokonnikova“Crypto Boy” kunstværk af Nadya Tolokonnikova

Hver deltager, der prægede en af ​​de 864 tilgængelige NFT’er, kunne efterlade en kommentar på deres millisekund af “Crypto Boy”, Soundcloud-stil. Hvis de sælger deres NFT, vil den nye ejer have mulighed for at erstatte denne kommentar. Ejere modtog også forsidebilleder designet af Pussy Riot-stjernen selv. En tilfældig, heldig vinder fik det gyldne æg skjult i et tilfældigt tidsstempel. Som drops side forklarer: “Vinderen afsløres først, når sangen er udsolgt. Vinderens NFT opgraderes derefter til en unik 1/1 valgt af kunstneren.” Sound.xyz siger, at 0xa0dc vandt, men de har endnu ikke annonceret deres kulstofbaserede identitet.

Ilese og Tolokonnikova mødtes endelig personligt kl VeeCon i Minneapolis, MN den 20. maj var Gary Vaynerchuk vidne til “Crypto Boy”-fænomenet og tilbød at flyve Ilese ud næste dag. Nadya kom med på scenen til Ileses opførelse af “Crypto Boy”. Ilese rakte mikrofonen frem for publikum, mens de passioneret sang med. Hun blev til konferencen og dyppede tæerne endnu dybere ind i samfundet, der tog imod hende. “Jeg kom i kontakt med masser af krypto-drenge,” sagde Ilese. “Jeg var absolut ikke irriteret.”

🔥 Anbefalede:  Hvad er streaming, og hvordan fungerer det?
Hvordan "Crypto Boy" blev en uventet Web3-hymne

“Crypto Boy” slutter sig til nyere plader som Sammy Arriagas “Meta Girl” i den voksende genre af kryptosamfundshymner. På sit eget nummer, også udgivet som en NFT, før han kom til Spotify, ærer Arriaga faktisk de kvindelige-præsenterende degener af Web3. Det er en ligeværdig og modsat modpart på flere måder. “Jeg har faktisk lige hørt det for første gang i morges,” sagde Ilese om sangen. “Jeg syntes, det var så smart.”

“Jeg vil sige, at hvis en kvinde taler til mig om krypto, finder jeg det ikke irriterende,” sagde hun. “Jeg føler, at de bare ikke forklarer noget.” En evne til at læse rummet adskiller en “kryptordreng” fra en “kryptomand.”

Ilese planlægger at blive i dette rum, hun lige er kommet ind på. Kunstneren er ikke selv fremmed for nye medier. I 2020, Linjen af ​​bedste pasform rapporterede, at Ilese droppede ud af det prestigefyldte Berklee College of Music i Boston to år efter hendes bachelorstudier med livslang mentor Bonnie Hayes – en tekstforfatter, der har skrevet sange til legender som Cher. Hun flyttede til LA og udgav “Mad At Disney”, hendes første virale hit nogensinde. Efter måneder ude i verden, tog sangen fart på tærsklen til Ileses 21-års fødselsdag, efter hun uploadede den til TikTok for et par hundrede følgere. “Da hun vågnede næste morgen, havde hendes liv ændret sig,” står der i artiklen. Ilese har nu 3,6 mio.

Salem Ilese i samtale med Metaverse Post på YouTube.Salem Ilese i samtale med Metaverse Post på Youtube.

Hvis du gik glip af “Crypto Boy” NFT, kan du stadig deltage ved at donere til Center for Reproduktive Rettigheder. Ilese spildte, at hendes næste NFT-projekt er “ikke på dokumentet, men bestemt i hjernen.” Hun er også interesseret i Web3-mode, og selvfølgelig har hun “meget mere musik på vej – men jeg tror ikke, jeg kan sige præcist hvad endnu.”

🔥 Anbefalede:  Mailit - Leverer super serviceoplevelser, der er bakket op af Tata Group

“Helt ærligt, jeg er virkelig glad for, at jeg snublede ind i denne verden,” sagde Ilese. ”Alle har været rigtig søde. De har omfavnet mig med åbne arme, hvilket jeg sætter pris på. Jeg føler, at især krypto har givet mig mulighed for at skabe så mange forbindelser.” Det er trods alt, hvad “Crypto Boy” handler om – ikke at banke folk, men at minde dem om vigtigheden af ​​forhold frem for alt andet.

Læs relaterede indlæg: