Hvor meget koster indholdsskrivningstjenester?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvor meget koster indholdsskrivningstjenester?

En god indholdsskrivningstjeneste er et af de mest kraftfulde værktøjer, marketingfolk, bloggere og tilknyttede selskaber i alle størrelser kan bruge.

Der er kun så meget indhold, som én person kan skrive. Selv teams af forfattere kan kun skrive så meget, og hvis de er internt, kan det blive uoverkommeligt dyrt.

Men hvor meget koster indholdsskrivningstjenester? I denne artikel opdeler jeg almindelige bureauomkostninger, hvilke typer indhold der koster mere, og hvordan priser bliver fastsat.

Lad os komme ind i det!


Gennemsnitlige omkostninger til indholdsskrivning for 9 bureauer

Selvom omkostningerne kan variere, og nogle af disse skrivetjenester har meget forskellige priser baseret på den type skrift eller pakke, der tilbydes.

Her er en opdeling:

BureauPris
Content Pit 3,9 til 4,9 cents pr. ord
Tekst varer 5,4 cent til 7,2 cent et ord
Ordagenter 5,5 til 7 øre pr. ord
Passion indlæg 6 øre pr. ord
Indholdskriger 7 øre pr. ord
Nichewebsidebyggere 7 til 8,5 cents pr. ord
SEO Butler 7 til 13,5 øre pr. ord
Verblio 11 cents et ord og derover
ExpressWriters 19 øre pr. ord

ExpressWriters opkræver baseret på det bestilte indhold, så der er priser så lave som 2,7 cents pr. ord for “SEO-indhold” uden forskning til 28 cents pr. ord for salgskopier eller meget teknisk specifikationsskrivning.

Baseret på, hvad disse priser for højt vurderede og respekterede tjenester viser, er 5-8 cents pr. ord en god generel “gennemsnitlig rækkevidde” med nogle højere og nogle lavere fra den mellemting, hvor mange gode tjenester priser sig selv til.


Skal du betale pr. time, ord eller pr. projekt?

Der er fordele og ulemper ved hver af disse strategier, og ikke alle vil være enige om, hvilken der er bedst.

Alle kan være levedygtige i den rigtige situation med det rigtige partnerskab, men her er fordele og ulemper ved hver betalingsmetode.

Betal pr. time

Pay per time kan være fantastisk med pålidelige og troværdige udbydere.

Mange gode forfattere kan udgive en masse indhold på en time eller to, så selv en generøs timepris kan skabe besparelser på en stor indholdsordre.

På den anden side er det meget vanskeligere at spore, hvad en rimelig pris er.

Du ved ikke med sikkerhed, hvor mange ord du får, hvor meget et projekt vil koste, og det er en hovedpine at skændes over timer, som ingen af ​​en aftale ser frem til.

Betal pr. ord

Den største fordel ved betaling pr. ord er, at du ved, hvad du kan forvente tilbage fra en ordre.

En artikel på 2000 ord til 7 cents pr. ord koster 140 USD. Enkelt og gør det nemt at planlægge, hvor mange artikler du kan forvente fra et fastsat budget.

Ulempen er, at betal-per-ord kan tilskynde forfattere til at være for ordrige eller til at tilføje fnug til en artikel.

🔥 Anbefalede:  16 morgenmadsfranchising

Hvis et emne er mere dybdegående eller vanskeligt end forventet, vil forfatteren ikke gå den ekstra mil, men vil sandsynligvis ramme pauserne lige omkring det påkrævede ordantal, hvilket kan føre til, at artikler slutter brat eller føles ufuldstændige.

Sådan viser størstedelen af ​​indholdsskrivningstjenester deres priser.

Betal pr. projekt

En stor fordel ved at betale pr. projekt er, at du ved, hvad budgettet er og klart kan forhandle vilkår på forhånd. Dette hjælper med at undgå fnugskrivning eller bratte slutninger, som betal-per-ord kan føre til.

Det største problem med pay-per-projekt er, at hvis projektet viser sig at være større end omfanget af den oprindelige kontrakt, skal du betale mere. Mange gode freelancere tøver også med

Pay per project er også en glimrende mulighed fra indholdsskrivningstjenester, hvis mere end blot skrivning er involveret, såsom billeder, opslag til WordPress, grundlæggende SEO-arbejde osv.


Typer af indholdsskrivning

Mens hver indholdsskrivningstjeneste kan nedbryde stilarter for indholdsskrivning endnu mere til prissætningsformål, er der generelt tre typer skrivning, som de fleste bureauer altid vil skelne mellem.

Teknisk skrivning

Meget teknisk skrivning vil koste mere, fordi det kræver dygtighed og træning og er meget sværere at producere i store mængder.

Teknisk skrivning kan være en brugermanual, en dybdegående guide til computerreparation eller en stiliseret form for skrivning som pressemeddelelser eller forretningshvidbøger.

Annonce-/salgskopi

Salgskopi er altid i høj efterspørgsel. Dette inkluderer salgskopier til en destinationsside eller squeeze-side, men mange indholdsskrivningstjenester vil også omfatte produktanmeldelser eller tilknyttede vejledninger under denne type skrivning.

Blogindhold

Blogindhold er oftest informativt indhold og vil også være den billigste pris, fordi der er mindre formatering, dybdegående research eller dybdegående viden nødvendig for at producere godt blogindhold.

Størstedelen af ​​outsourcet indhold for de fleste websteder vil være blogindhold, og det er derfor, det er så bredt udbudt.


Hvad definerer indholdsskrivningsrater?

Der er flere faktorer, der påvirker de gennemsnitlige indholdsskrivningshastigheder.

At forstå disse vil hjælpe dig med at vide, hvad du kan forvente baseret på dit kommende projekt.

Indholdstype

Indholdstype er en vigtig faktor, når det kommer til at bestemme priser. Hvis indholdet kræver ekspertise, speciel formatering eller yderligere dybdegående research og tid, vil det koste mere at skrive.

Dette er grunden til, at størstedelen af ​​tjenester til at skrive indhold af høj kvalitet enten specialiserer sig i en meget specifik type skrivning eller har forskellige priser baseret på den type skrivning, som kunden vælger.

Nicheoplevelse

Jo mere erfaring og insiderviden en forfatter skal have (eller researche) for at skrive en artikel, desto højere vil priserne være.

Emner som skatter, medicin og jura kræver et højt niveau af ekspertise, som meget få forfattere har.

Udbud og efterspørgsel betyder, at forfattere, der nøjagtigt kan dække disse emner til bunds, kommer til at opkræve meget mere, ligesom de bureauer, de arbejder for.

🔥 Anbefalede:  Sådan starter du din egen Amazon-virksomhed: Hvor skal du begynde?

Emnekompleksitet

Simple emner betyder mindre arbejde, og det betyder, at der kan opkræves en mere rimelig pris.

Hvis emnet er svært at forstå, studere og nedbryde, er der ingen, der vil skrive det til en lav pris, især hvis der er behov for eller bestilt en dybdegående vejledning.

Formalitet

Ekspertise koster penge: det er kun en af ​​sandhederne i økonomien, og det gælder også forfattere.

Når der er behov for ekspertise til et dybt teknisk emne eller skrivestil (som en bestemt stil af Business White Paper), vil der være færre forfattere, der godt kan opfylde disse krav, og det betyder højere priser.

Sprog

At have brug for en forfatter, der kan flere sprog, især dem, der ikke er så almindelige, vil lægge til prisen på en artikel.

Bestilling af flere oversættelser vil have samme effekt.

Publikum

Det er nemt at skrive til et generelt publikum, men hvis du har specifikke behov for, at indhold skal skrives til advokater, administrerende direktører, B2B-specialister eller andre sådanne begrænsede målgrupper, vil det kræve ekstra dygtighed og tid, hvilket også kan øge priserne.

Tidslinje for levering

Hurtig levering kan være svær at garantere, især hvis høj kvalitet skal følge med. Hvis en klient har brug for enestående kvalitet, forskning og at få det gjort hurtigt, vil priserne stige.

Hvis hurtig ekspedition er mindre vigtig, så behøver priserne ikke at være helt så høje.


Freelance skribenter vs in-house vs indholdsbureauer

Er indholdsskrivningstjenester den bedste løsning, eller skal du se på at opbygge relationer med freelanceskribenter eller opbygge et internt team?

Mange bloggere og marketingfolk bruger en kombination af disse taktikker, og der er fordele og ulemper at overveje med hver strategi.

Freelance skribenter

Freelanceskribenter giver nogle interessante muligheder for at skabe indhold.

Mange marketingfolk starter med at ansætte flere freelanceskribenter, og når de har fundet en enestående en eller to, skal du fokusere på at give dem hovedparten af ​​tilgængeligt arbejde.

Fordele

 • Generelt billigere end interne skribenter
 • Kan prøve mange forskellige forfattere, før de finder favoritter at give konsekvent arbejde til (eller hyre internt)
 • Evne til at producere en masse indhold hurtigt og billigt

Ulemper

 • At finde en god pålidelig freelanceskribent kan være udfordrende
 • Skrivekvaliteten vil være overalt
 • Skal være på vagt over for plagiat og AI-genereret indhold

In-house forfattere

At ansætte forfattere internt, uanset om det er på et sted eller eksternt arbejder via kontrakt, er en effektiv måde at tage de mest talentfulde og pålidelige forfattere, du har fundet, og få dem til at producere til dine websteder og projekter.

En intern skribent bør aldrig ansættes uden grundig undersøgelse af deres forfatterskab og pålidelighed, herunder freelancejob, før de går på fuld tid.

🔥 Anbefalede:  NASSCOM rozpoczyna trzecią edycję NASTech

Fordele

 • Giver dig kvalitetsskribenter til rådighed til enhver tid
 • Kan give konsekvent træning og feedback
 • Du nyder godt af at træne og investere i deres færdigheder
 • Lad os styre din indholdsproduktion mere pålideligt

Ulemper

 • Dyrere end at gå med freelancere og de fleste indholdsbureauer
 • Du har muligvis brug for flere forfattere eller stadig nødt til at bruge freelancere til forskellige typer eller skrivestile afhængigt af dit teams evner

Indholdsbureauer

Et godt indholdsbureau er ofte den perfekte løsning på det, marketingfolk har brug for, da bureauet udfører arbejdet med at undersøge, træne og levere kvalitetsskribenter til en pris, der måske er højere end at ansætte freelancere, men som leverer kvalitet, der kan sammenlignes med et internt team. du træner selv op.

Fordele

 • De tilbyder et fastsat minimumskvalitetsniveau på grund af deres egen kontrol-/redigeringsproces
 • Indstil indholdspriser, du kan budgettere omkring
 • Kan håndtere store og endda ekstremt store ordrer, ofte inden for en kort tidsramme
 • Tilgængelig 24/7/365

Ulemper

 • Sjældent så godt, som du kunne gøre dig selv eller en top-freelancer, og generelt på den dyrere side, når det er
 • Kan generelt ikke opbygge relationer med individuelle forfattere inden for bureauet


Handlingsbare takeaways

Indholdsskrivningstjenester kan virke en smule dyre sammenlignet med de hære af forfattere, der er villige til at skrive for 2 eller 3 cents pr. ord, men de tilbyder bedre kvalitet, mere konsistens og kan påtage sig massive ordrer, der hjælper dig med at vokse dit online websted eller din virksomhed på en massiv sats.

De vigtigste trin, du kan tage for at vælge den rigtige indholdsskrivningstjeneste og holde omkostningerne så rimelige som muligt, er:

 • Lav et par testordrer, før du forpligter dig til en stor – der er altid chancen for at få en eller to gode ordrer før et rødt flag, du vil være sikker på, at du konsekvent får godt arbejde tilbage.
 • Ved, hvilket niveau af ekspertise du har brug for. Meget god, fremragende og ekspert kommer alle med forskellige prisskilte, og hvis fremragende er nok til at dominere din niche, kan det være spild at bruge de ekstra penge på indhold på ekspertniveau.
 • Budget, turnaround og kvalitetsniveau vil ofte være i konkurrence – ved hvilken en eller to der er vigtigst for dig for at ansætte det bedste indholdsbureau til at matche dine behov
 • Prøv 2-3 indholdsbureauer for at se, hvilke der virkelig opfylder dine forventninger og de unikke behov, dine hjemmesider har

Hvis du har disse i tankerne, vil du finde tjenester til at skrive indhold, der passer ind i dit budget og giver den kvalitet af det arbejde, du har brug for.