Hvor meget annonceindtægt kan apps generere?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvor meget annonceindtægt kan apps generere?

Dette indlæg blev senest opdateret den 29. juni 2022

Ethvert mærke, organisation eller bureau ser ud til at have en app i disse dage. Disse små, men kraftfulde programmer downloades af folk over hele verden og leverer alt fra regelmæssige rapporter til en smidig indkøbskanal.

Når en app virker, ser ud til at fungere godt for kunder med få problemer og også er nyttig og interessant, får en virksomhed mulighed for at generere penge hver dag.

Hvad er annonceindtægter helt præcist?

Annonceomsætning er den indkomst, apps tjent via annoncering i appen. Annoncevisninger ganget med eCPM giver appannonceindkomst.

Hvordan fungerer annonceindtægter?

ARPDAU, ARPU og ARPPU er blandt de app-metrics, der bruges af udviklere til at spore annonceindtægter. Ud over disse tegn anvender appudviklere rapporteringsværktøjer til at skelne mellem mobilvideoannonceindtægter og belønnede videoannonceindtægter, når de beslutter, hvordan de skal tjene penge på deres apps.

App-udviklere skal etablere en solid annonceindtægtsplan for at maksimere appannonceomsætning. Annonceindtægter kan øges ved strategisk at placere højtydende typer annoncer, såsom belønnede videoreklamer og afspilbare reklamer, på høje konverteringsstadier i app-cyklussen.

Hvor mange penge kan du forvente af en app?

Apps har potentialet til at generere millioner af dollars i indtægt hvert år. De fleste apps, der opnår dette, er dog ret få i antal. Størstedelen af ​​apps er flops, der faktisk ikke tjener penge overhovedet.

Så det er en uhyre hård øvelse at etablere et skøn over, hvor mange penge en app kan tjene på grund af det store antal applikationer og den enorme variation i mængden af ​​kontanter, de opnår for at indbringe for deres udgivere.

Apps, der er placeret blandt de 200 bedste i app-butikken, tjener i gennemsnit $82.500 hver dag. Når vi udvider dette interval og ser på indkomsttallene for de 800 bedste apps, falder den daglige indkomst til omkring $3.500.

Denne forskel er også tydelig på tværs af genrer; for eksempel tjener spilapps omkring 22.000 USD om dagen, mens underholdningsapplikationer kun tjener 3090 USD. Når det er sagt, er der ikke noget universelt svar på, hvor meget indtægt en app kan generere.

Relateret læsning: https://www.monetizemore.com/blog/make-money-mobile-app-monetization/

Annonceindtægter fra mobilspil

Som en del af en appens strategi for indtægtsgenereringrefererer indtægter fra mobilspilannoncer til penge, der er tjent med annoncer i spil, herunder sådanne belønningsannoncer, tilbudsvægge, mellemliggende annoncer og spilbare annoncer i stedet for køb i appen.

🔥 Anbefalede:  Jak duży jest brytyjski przemysł gier hazardowych online?

Indtægten fra spilannoncer estimeres ved at gange antallet af visninger, en annonce modtager på en annonceplatform, med eCPM. I sidste ende har annonceindtægter fra mobilspil vist sig at være ret rentable med mobilspil og er på vej til at generere 39,8 milliarder dollars i reklamepenge alene.

Hvad tjener abonnementsapps?

Abonnementsapps er endnu en fremragende måde at tjene penge på via køb i appen. Tinder er det bedste eksempel på en sammenlignelig app til at tjene penge. Selvom Tinder-appen er tilgængelig til gratis download, skal brugerne betale for funktioner såsom ubegrænsede swipes. Denne funktionalitet giver brugerne et uendeligt antal muligheder for at finde et match.

Ydermere gør Tinders “Passport”-tilføjelse folk i stand til at forbinde med brugere i forskellige regioner, mens “Boost” giver brugerne mulighed for at blive vist øverst på listen foran Tinder-brugere i nærheden. Disse in-app-tjenester, som kun var tilgængelige for offentligheden, hvis de betalte for dem, tjente cirka 407,4 millioner dollars i omsætning.

Hvor mange penge tjener apps pr. annonce?

Andelen af ​​penge, en app tjener for hver annonce, bestemmes af adskillige faktorer som appens genre, annonceenheden, brugerens demografi osv. Det anslås, at den gennemsnitlige indkomst for belønnede videoreklamer i USA er 0,02 USD pr. visning. Den samlede udbetaling pr. fuldførelse for mellemliggende annoncer er 0,16 USD.

Med hensyn til genre giver kasino- og actionspil den største indtjening pr. belønnet videoannonce, mens hyper-casual og casual-spil genererer mindst, selvom de kompenserer for omsætningen med et større antal visninger.

Annonceenhedsvarianter

Den slags annonceenhed vil have en indvirkning på omsætningen. En eller flere annonceenheder kan bruges i en mobilapp. For mange enheder på en mobilenhed kan begrænse indkomsten og drive kunder væk. At finde den rigtige balance mellem annonceenheder er afgørende for at øge indkomsten og samtidig bevare appens funktionalitet og formål.

De fleste mobilapps tjener til at vise og videoannonceenheder. De bannere, der vises på skærmen, er kendt som displayannoncer. Placeringen varierer, selvom det er normalt, at en stang fylder lige under en tredjedel af den øverste eller nederste skærm. Pop-up-annoncer i fuld skærm, der varer et par sekunder eller afspiller en video, er også ansat.

Struktur af CPM-prissætning

En CPM-prismodel bestemmer omsætningen. CPM er en forkortelse for pris pr. mille (tusind) første indtryk. Værdien af ​​indtryk varierer afhængigt af mennesker og marked.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du Google PaLM 2 AI-model lige nu

En app i finanssektoren er mere tilbøjelig til at have en større CPM-værdi end en med et lavt prispunkt og en stram margin.

Omsætningsberegningen er kun antallet af visninger ganget med CPM og divideret med 1.000. Hvis du modtager 10.000 visninger, og din CPM-pris for en annonceenhed er 8 USD, vil din indtjening være 8 USD*(10.000/1000) = 80 USD.

Afgør potentialet

Indtjeningspotentialet for mobilappannoncering er praktisk talt ubegrænset, så længe marketingfolk er klar til at bruge penge, og forbrugerne interagerer med din app. Når din kundebase udvides, vokser din omsætning også. Antallet af downloads har ingen direkte sammenhæng med annonceindtægter. Brugere skal fortsætte med at engagere sig i appen og blive på siden for virkelig at tjene penge.

Udvikling af apps, der tilføjer værdi og vedligeholder brugerne, vil resultere i øget annoncørværdi og -indkomst over tid. Evaluer din potentielle indtjening ved at undersøge gennemsnitlige CPM-værdier i din sektor og sammenligne dem med dine forventede download- og eksponeringstal. Det er svært at forudsige visninger for en ny app, men en, der er blevet testet og har statistikker, der viser besøgstendenser over tid, kan nøjagtigt estimere indtjeningsmuligheder baseret på de aktuelle trafikforhold.

Prismodeller forklaret

CPM står for pris pr. mille (1.000) visninger. Andre mål bruges ofte til at vurdere resultater og omkostninger. Annoncen eller organisationen, der opererer på deres vegne, bruger en pris pr. klik (CPC) og pris pr. anskaffelse (CPA) til at definere kampagnens Key Performance Indicators eller KPI’er.

Overvågning af CPC eller CPA udføres rutinemæssigt på annonceserversiden, fordi klik og køb eller konverteringer registreres, når en kunde klikker sig videre fra annoncen til et eksternt websted. Din kompensation beregnes normalt ved at måle annonceklik fra dit websted som udgiver.

Hvordan fungerer indtægter?

Mængden af ​​rigtige besøgende, der gør indtryk på de annoncer, der leveres til dit websted, bestemmer indtjeningen. CPM bestemmes på forhånd i et økosystem for lige køb.

CPM vil ændre sig i et auktionssystem, og din indtjening vil være mindre statisk. Når ønsket om relevant emne presser annoncepriserne op, kan det være til din fordel.

Finans og andre temaer af høj værdi har større CPM’er og indtægtsudsigter, men at få klik er også ret konkurrencedygtigt. Som udgivelse bliver du betalt af din annoncemanager, men CPM vil ikke altid blive vist. Dette tal beregnes ved at sammenligne din trafik med betalingen.

🔥 Anbefalede:  Writesonic anmeldelse: Hvor god er denne AI-assistent?

Hent antallet af besøgende på dit websted i samme tidsramme som din kompensation. Omsætningen er bundet til en specificeret tidsramme, og datoerne skal være sammenfaldende. Du bør køre en månedlig opgørelse for at spore sæsonbestemte tendenser og beregne din gennemsnitlige CPM for hvert kvartal og hele året.

Divider dit samlede overskud med antallet af besøg på din hjemmeside eller app i løbet af tidsperioden. Den CPM, du får, beregnes ved at gange resultatet med 1.000. Hvis din annonceserver rapporterer CPM, og du forstår visningerne, skal du bare dividere dem med 1.000 og gange med CPM for at få din nuværende omsætning. Denne metode er nyttig til at spore indtægter før den officielle rapport og betaling.

Hvilke apps har kapacitet til at give flest penge i 2022?

Spilapplikationer tegner sig for størstedelen af ​​verdensomspændende app-indkomst. Omsætningen af ​​iOS App Store-mobilapps i 2018 oversteg $33 milliarder, mens Google Play-spilomsætningen var $21,5 milliarder.

Omsætningen steg med 11,3 procent i første halvår af 2019 til i alt 29,6 milliarder dollars. Forbedringer inden for spilteknologi, såsom forbedret grafik, kontrol og gameplay, såvel som fremkomsten af ​​e-sport, betragtes som vigtige hovedårsager til væksten i mobilspilbranchen.

Ifølge rapporterne spiller 56 % af mobile spillere spil mere end ti gange hver uge, hvilket viser de vanedannende kvaliteter ved dette mobilbaserede underholdningsnetværk.

Træt af ikke at tjene meget ud af din app? Kom godt i gang med MonetizeMores næste niveau for indtægtsgenerering i appen til 5X din apps annonceomsætning på ingen tid.

————————————————————————————————————————

Author Bio: Blogindlægsbidrag af Akash Yadav, en erfaren digital marketingmedarbejder og strateg, han har været i IT-branchen i de sidste 5+ år. Er dygtig til at konstruere en digital strategi, Growth Hacking mv.

Table of Contents