Hvor lang tid tager det at starte en online forretning?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvor lang tid tager det at starte en online forretning?

Jeg modtager mange spørgsmål via e-mail hver eneste dag, men mit nummer 1 mest stillede spørgsmål er…

Her er en anden almindelig permutation af det samme spørgsmål …

Og endelig min favorit…

Så her er sandheden.

Helt nye iværksættere er forfærdelige til at forudsige, hvor langt de kan komme med deres virksomheder på kort sigt.

Faktisk er de ofte groft overvurdere hvor mange penge de kan tjene på deres første år. Men på bagsiden er de også groft undervurdere hvor meget de kan tjene på 3+ år med deres virksomheder også.

Så hver gang en læser eller en studerende stiller mig et af ovenstående spørgsmål, begynder jeg straks at gøre det sætter spørgsmålstegn ved deres engagement og hvor seriøse de er med at starte en rigtig virksomhed.

Hvorfor?

Det er fordi, når nogen spørger mig, hvor meget de kan tjene på 6 måneder, betyder det normalt, at de kun er villige til at holde det ud i 6 måneder for at se, om deres forretningsidé har en chance. Det er ikke tid nok!

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

At starte en virksomhed kræver langsigtet tænkning

At starte en virksomhed kræver engagement. Og jeg mener ikke et år eller et par år. Når jeg siger engagement, taler jeg om at give det en chance mindst 3-5 år.

Da min kone og jeg startede vores netbutik, vi var i det i lang tid. Selvom vi satte os et mål om at tjene 100.000 før babyen ankom, var vi klar til at arbejde på det og holde butikken oven vande på ubestemt tid, indtil vi fik formlen korrekt.

Hvis vi ikke havde denne mentalitet, vi kunne have holdt op efter 6 måneder fordi salget ikke var, hvor vi ville have det.

Vi var ikke overbeviste at butikken nogensinde kunne tjene penge nok til at erstatte min kones indkomst.

Vi troede ikke at vores marked var stort nok. Vi troede ikke, at vi kunne knække den første søgningsside for at få den nødvendige trafik.

Det sjove er, at vi startede vores netbutik med dette storhedsbedrag at vores virksomhed ville begynde at tjene ordentlige penge inden for de første 3 måneder. Vi havde jo, hvad vi troede var en idiotsikker strategi.

Vores oprindelige plan var at fjerne eBay-kunder ved at lægge auktioner online og styre dem over til vores netbutik via links i auktionsbeskrivelsen.

Så ville vi strejfe rundt på bryllupsfora og guide kunder over til vores butik ved at give anbefalinger til kommende brude.

Men det, der endte med at ske, er, at vi overtrådte EBays servicevilkår og fik vores konto midlertidigt suspenderet for at have lagt eksterne links på auktioner. Desuden er vi gentagne gange blevet forbudt på bryllupsfora for at være alt for salgsfremmende.

Der er ingen genveje. Du skal være i det i det lange løb.

Hvis du spekulerer på, om du kan begynde at tjene penge med det samme fordi du er i en desperat situationså mangler du sandsynligvis viljen til at gennemskue din forretningsidé.

Estimering af tid, penge og menneskelig natur

Men her er det interessante ved den menneskelige natur. Da min kone og jeg nåede vores mål om at tjene 100.000 i slutningen af ​​vores første år, var vi ovenud lykkelige.

🔥 Anbefalede:  Amazon Multiple Seller Accounts: Her er hvad du behøver at vide

Men på det tidspunkt troede vi ikke, at vi kunne gøre det igen.

Vi troede ikke, at vores forretning kunne vokse mere. Fra vores perspektiv havde forretningen toppet!

Det var trods alt en stor kamp for os at nå det nummer i første omgang, fordi det indebar så meget benarbejde og en lille smule held. Faktisk troede vi ikke, at vi kunne opnå det samme salgstempo nogensinde igen.

Det vi ikke var klar over var det det første år var kun toppen af ​​isbjerget. Hvert år siden da har vores forretning gjort det øget i to- og trecifrede cifre! Aldrig i en million år troede vi, at dette kunne ske.

Hvilket får mig til at gentage mit andet punkt.

Som mennesker overvurderer vi ofte, hvad vi kan udrette på kort sigt, men vi undervurderer kraftigt, hvad der kan gøres på lang sigt.

Da jeg startede MyWifeQuitHerJob.com, Jeg håbede at begynde at tjene betydelige penge inden for et år efter lanceringen.

Selvom jeg startede min blog med en 5-årig plan mod rentabilitet, forventede jeg at blive det laver mindst 5 figurer ved udgangen af ​​år 1.

Men i virkeligheden var det først et godt stykke ind i år 3, hvor jeg begyndte at se, at hockeystaven voksede. I dag vokser bloggen praktisk talt på autopilot.

Da jeg første gang lancerede mit Opret en profitabel onlinebutik-kursus, håbede jeg kun at tilmelde omkring 30 studerende. Men i dag har jeg overstået 70 gange det beløb og kursets vækst fortsætter med at overraske mig!

At sætte de rigtige forventninger

Nøglen til at drive enhver succesfuld virksomhed er at sætte de rigtige forventninger og det rigtige niveau af engagement.

Da min kone og jeg startede vores onlinebutik i 2007, vi planlagde stadig at være i drift i 2012. Da jeg startede min blog i slutningen af ​​2008, planlagde jeg stadig at blogge 5 år senere.

Da jeg lancerede mit kursus “Create A Profitable Online Store” i 2011, Jeg påtog mig en langsigtet forpligtelse løbende at tilføje indhold til kurset i mange år fremover.

Selvom kurset startede praktisk talt uden indhold, er jeg i dag godt overstået 100 timers video i kurset og en 400 siders PDF e-bog for at vise til det. Og det bedste er, at kurset fortsætter med at vokse og udvikle sig!

De fleste mennesker stopper deres virksomhed inden for deres første år. Hvis du ikke er villig til at afsætte mindst 3-5 år til din virksomhed, skal du ikke engang gider det. Hvorfor? Fordi det meste af formuen og overskuddet skal haves i god tid efter dit første år.

At forvente, at din virksomhed vil være enormt rentabel inden for en kort tidsramme, er en halvgod måde at tænke din virksomhed på.

Lad os være realistiske.

I løbet af det første år af enhver online-forretning vil din hjemmeside sandsynligvis ikke have en overlegen søgemaskineplacering. Din virksomhed vil sandsynligvis ikke have en stor kundebase. Din virksomhed vil sandsynligvis ikke have meget navneanerkendelse.

Det tager tid for mund til mund at sprede sig. Det tager tid for tingene at snebolde sig. Når jeg ser tilbage på min blog, så troede jeg slet ikke, at jeg kom nogen vegne efter år 1. Men efter at have gjort dette i 7 år nu, ser jeg tilbage og er fuldstændig overrasket over, hvor langt jeg er nået.

🔥 Anbefalede:  5 bedste gratis online puslespil, du kan spille lige nu

Skift dit tankesæt

Her er det største problem, som jeg ser hos de fleste mennesker.

De forventer at tjene et betydeligt beløb på under et år, og så giver de op når de ikke når deres mål. Jeg har haft flere studerende i mit kursus opgive tidligt og endda haft en ekstremt talentfuld studerende opgive sin online butik efter blot 6 måneder!

Det første år bliver hårdt og det mest akavede. Du ved jo ingenting i løbet af dit første år. Selvom du har en god mentor eller lærer, er du muligvis stadig ikke i stand til at absorbere alt med det samme. Så du laver fejl…men det er fint!

Det første år er også det tidspunkt, hvor du vil have det sjovest, fordi du vil lære en hel del. År 1 bør ikke være dit slutspil. I stedet bør du behandle år 1 som dit læringsår og forvente at høste frugterne i de kommende år.

I en nylig undersøgelse foretaget blandt studerende på mit Opret en profitabel onlinebutik-kursus, 56 % af eleverne i min klasse der lancerede et produkt og stak det ud for en hele år laver nu MINDST 4 tal om måneden.

En af de mest uheldige aspekter af den menneskelige natur er, at vi alle elsker genveje. Vi elsker alle at tro, at vi kan blive rige på kun 6 måneder.

Misforstå mig ikke. Det er stadig muligt at lave en god del forandringer i løbet af dit første år, men du bør gå ind i det og forvente at forpligte dig i mindst 3-5 år.

Undgå de nemme kortsigtede penge

Hvis du nu vil forpligte dig til en virksomhed i 3-5 år, vil du også være sikker din forretningsmodel har et langsigtet potentiale.

Overalt hvor du ser, er der en række “tjen hurtige penge”-typer af ordninger derude på internettet. Og ja, nogle af disse kan faktisk fungere men kun på kort sigt.

For eksempel er der en populær ordning lige nu, hvor folk køber varer på Amazon og sælger dem på eBay til højere priser, og mange mennesker tjener penge på denne måde.

Men tror du, at denne “forretningsmodel” kan holde?

De fleste mennesker er tiltrukket af virksomheder, der er “så nemme som muligt at tjene penge”, men jeg er det stik modsatte.

Jo sværere er det at starte din virksomhedjo mere varig kraft vil den have.

Jo mere værdi kan du tilføjejo flere penge vil du tjene.

Så før du vælger en online forretningsmodel, spørg dig selv, hvordan du tilføjer værdi.

Giver det mere værdi at købe overskudsvarer online og sælge dem på Amazon end at finde på dine egne mærkevarer at sælge?

Bruger du al din tid på at tjene penge på kort sigt der aldrig vil skalere?

Før du beslutter dig for, hvad du skal gøre, skal du sørge for at tjekke mit indlæg om fordele og ulemper ved 8 forskellige e-handels-forretningsmodeller og vælge med omhu.

At finde en balance

Nøglen til at finde den rigtige virksomhed at forfølge er at undgå at trække dig selv tilfældigt i alle retninger på én gang.

Lad være med at kaste op med en masse virksomheder, giv dem en chance i 6 måneder som en prøvetid og tag dem alle ned, fordi de ikke træner.

Du bør gå ind i alle forretningsforetagender med fuldt engagement at sætte din bedste fod frem. Har du stadig lyst til at drive denne virksomhed om 3-5 år? Hvis du ikke tror, ​​du vil være i stand til at fastholde din interesse så længe, ​​så skal du ikke engang gider det.

🔥 Anbefalede:  Enhver selvfremstillet millionær har denne tankegang ... gør du?

Det du gerne vil undgå er at starte forfra hver 6. måned. Hvis dette sker for dig, så er du ikke engageret, og du siger op uden at give din virksomhed en chance for at vokse til noget større.

Husk, at det meste af overskuddet for din virksomhed kommer til at ske efter 3-5+ år, så sørg for, at du vælger noget, som du er villig til at opretholde i mindst så lang tid.

Tag tid ud af ligningen

Faktisk når du har besluttet dig for, hvad du vil gøre, helt tage “tid” ud af ligningen. Giv ikke dig selv NOGEN kunstige begrænsninger for, hvor godt du skal præstere i en given tidsramme.

Gør i stedet din virksomhed til en del af din daglige eller ugentlige rutine.

Det er rigtigt.

Sæt noget tid af, det samme tidspunkt, hver dag eller uge til at arbejde på din virksomhed.

Tænk ikke engang over det.

Bare arbejd på det med jævne mellemrum og fortæl det til dig selv du kommer til at opretholde denne rutine FOR ALLTID!

På denne måde bliver din virksomhed en del af dit liv, og tiden bliver irrelevant.

fotokredit: Cyber ​​Monkey swahili solnedgang Solnedgang over Deception Bay-1= Clever Cogs! Vi køber biler til pengeskilt, 9/2016, Brooklyn, NY, Billeder af Mike Mozart fra TheToyChannel og JeepersMedia på YouTube. #Køb #Biler #Kontant

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i Kom godt i gang med e-handel

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.