Hvilke Amazon-produktvarianter sælger bedst?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvilke Amazon-produktvarianter sælger bedst?

Du bruger Helium 10 og har gennemsøgt Amazon med den gratis Amazon Chrome-udvidelse. Nu får du værdifulde salgsdata og rangeringsoplysninger overalt, hvor du ser. Jo længere du sælger på Amazon, vil du bemærke: data vil hjælpe dig med at træffe nogle af de vigtigste produktbeslutninger for dit voksende brand.

Hvis du har brugt Amazon-sælgerværktøjer, som f.eks. vores Amazon-søgeordsforskningsværktøj (uanset om det er vores eller andres), har du måske også bemærket noget forvirrende vedr. produkt variationer.

Salgsestimater for et givet produkt er alle de samme for hver variation!

Hvad er en produktvariation?

Enhver yderligere farve, størrelse eller stil på et enkelt produkt tæller som én variation.

Her er hvad du kan se, når du leder efter salgsestimater for Amazon-produktvariationer …

Med Xray (en del af Helium 10 Chrome-udvidelsen) kan du se produktdetaljer for ethvert produkt på Amazon. Dette inkluderer estimeret månedligt salg, visuelle salgsgrafer, estimeret månedlig omsætning, BSR, estimerede gebyrer og et ton mere.

Ved siden af ​​ethvert produkt i Xray kan du klikke på dropdown-pilen til venstre for produktets billede for at se alle variationer. Som du kan se, er det estimerede salg alle identiske!

Så hvorfor ser salgstal ens ud, selvom det er teknisk forskellige produkter? Hver enkelt kan ikke sælge det samme nøjagtige beløb … vel?

Svaret: Amazon tildeler den samme BSR (Best Sellers Rank) til en produktliste og alle dens underordnede variationer. Så når du bruger et Helium 10-værktøj (eller et hvilket som helst andet Amazon-sælgerværktøj, for den sags skyld), ser du salgsestimatet for ikke ét produkt alene, men for ALLE størrelser, farver eller variationer af dette produkt sammen.

🔥 Anbefalede:  Telegram sender ikke beskeder? 9 måder at løse problemet på (løst)

Heldigvis med værktøjet Gennemgå indsigt (du gættede det…. inkluderet i Helium 10 Chrome-udvidelsen), er der stadig en måde at undersøge, hvilke Amazon-produktvarianter der sælger bedst.

Sådan finpudses på specifikke produktvariationssalg

Åbn en hvilken som helst produktside (en med flere varianter). Gennemgå indsigt fra Helium 10 Chrome-udvidelsen. Når du har valgt dit datointerval (de sidste tre måneder burde være tilstrækkeligt), skal du klikke Uddrag anmeldelser.

Under Fanen Produktvariationervil du se alle Amazon-produktvariationer ASIN og deres respektive anmeldelser tæller.

Hvad kan vi udlede af listen?

For ethvert produkt med flere variationer vil der typisk være en eller to, der dominerer fortegnelsens anmeldelsesantal. I ovenstående eksempel kan vi se “Farve: Grå, Størrelse: Queen” varianten af ​​dette produkt har en tredjedel af alle produktanmeldelser! Faktisk udgør de tre øverste ASIN’er på denne liste tilsammen over 50% af anmeldelser.

Selvom det er langt fra en eksakt videnskab, peger brugen af ​​svimlende anmeldelsestal, oftere end ikke, på en variation, der sælger meget godt.

Indtil Amazon giver os alle mere adgang til mere specifikke data, er dette den bedste måde at få et glimt af værdifuld produktvariationsydelse.

Husk, hvor der er røg (masser af anmeldelser), er der ild (salg!)

Ny til Helium 10? Sørg for at tjekke vores blog for opdateret information om e-handelsindustrien! Helium 10 tilbyder alt-i-en pakke af værktøjer til e-handelssælgere, som vores gratis Amazon søgeordsforskningsværktøj!

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilføjer du en variant til en eksisterende Amazon-fortegnelse?

På Amazon Seller Central kan du bruge Variation Wizard til at tilføje en variant til en eksisterende Amazon-fortegnelse.

🔥 Anbefalede:  Bedst betalte undersøgelseswebsteder for at tjene ekstra penge

Hvor mange variationer kan du have på en Amazon-fortegnelse?

I de fleste tilfælde tillader Amazon én variation, men i visse kategorier tillader de to variationer. Et eksempel på to varianter ville være, hvis du sælger tøj og tilbyder shorts i varierende størrelse og forskellige farver.

Hvorfor kan jeg ikke tilføje en variant på min Amazon-fortegnelse?

Der kan være et par grunde til ikke at kunne tilføje en variant til en Amazon-fortegnelse, men en af ​​dem er, at visse produktkategorier ikke tillader variationer. Hvis du får en specifik fejlkode, når du forsøger at oprette en variation, bør du slå den fejlkode op i Amazon Seller Forums for at finde årsagen til det!

Table of Contents