Hvad mener tech-ledere om metaverset?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvad mener tech-ledere om metaverset?

metaverse ledere

Alle inden for tech burde allerede vide, hvad metaverset er. Mange bryder sig ikke om konceptet og kritiserer det eller linker det kun til Meta. Nogle mener, at metaverse har et stort potentiale. Wall Street Journal komponeret en video fra “WSJ Tech Live”-konferencer, hvor eksperter i teknologibranchen diskuterer metaverset.

“Metaverset lever inde i en computer. Det sidste, jeg vil gøre, når jeg kommer hjem fra arbejde i løbet af en lang dag, er live inde i en computer.”

Snap CEO Evan Spiegel fortalte WSJ.

Mens Spiegel sprænger metaverset og VR, er han en fortaler for AR og implementerer augmented reality i Snaps sociale medieplatforme.

Ifølge Phil Spencer, Microsoft Gaming CEO, er metaverset “et dårligt bygget videospil”:

“Hvis jeg tænker på videospil, har vi i årevis sat mennesker sammen i 3D-rum for at redde verden fra de invaderende rumvæsener eller erobre slottet. Ved at bygge et metavers, der ligner et mødelokale, finder jeg bare ud af, at det ikke er der, jeg vil bruge det meste af min tid.”

“Metaverse er et ord, jeg aldrig vil bruge,”

Greg Joswiak, Apple SVP for Worldwide Marketing, fortalte WSJ’s reporter.

Craig Federighi, Apples SVP for Software Engineering, var enig med sin kollega. Ikke desto mindre er Apple all-in på VR og AR. Teknologivirksomheden arbejder på at udvikle sit første VR-headset og planlægger at udgive det næste år.

“Jeg er ikke en metavers skeptiker. Jeg tror, ​​jeg er mere en metaverse-hader,”

sagde Phil Libin, CEO for All Turtles and Mmhmm.

Han tilføjede senere:

🔥 Anbefalede:  6 Amazon sælgende hacks til at dominere din konkurrence

“Det er en slags meningsløst væddemål mod bred teknologi. Det er klart, at nogen på et tidspunkt vil lave noget, der vil lykkes, og du kan altid være i stand til at binde det tilbage til metaversen. På lang sigt er jeg altid meget positiv med næsten enhver teknologi. Jeg synes, at Facebook-visionen om metaverset er så dum, at det gør mig ked af det. Det udrettede intet. Årsagen er svær at definere, fordi den er så dum. Det her burde være som et rødt flag.”

Activate CEO Michael J. Wolfe sagde, at han tror på, at metaverset vil føre til ny teknologi. “I sidste ende vil alle digitale aktiviteter og nogle virkelige bevæge sig ind i de virtuelle verdener og metaversen.”

Activate er et teknologi- og strategikonsulentfirma, hvis grundlægger har hjalp mange tech-virksomheder med at få succes. Wolfe var en tidlig mentor for Zuckerberg og er en af ​​de mest indflydelsesrige personer i branchen.

“Videospil er fantastiske lukkede systemer af værdi, hvis du kan lide Call of Duty eller World of Warcraft. De vil blive ved med at være sjove i de kommende år. Og metaverse er ideen, i det mindste efter min mening, at man kan begynde at forbinde disse oplevelser sammen, og det er meget mindre interessant for spilvirksomheder, end det er for sportsligaer eller modemærker,”

Herman Narula, Usandsynlig CEO.

Narula er også grundlæggeren af Usandsynligden “britiske metaverse-teknologivirksomhed, der er banebrydende på nye måder at forbinde, spille, skabe og opbygge værdi på tværs af indbyrdes forbundne virtuelle verdener”, som for nylig rejste $150 millioner i en fundraising-runde ledet af a16z og SoftBank.

🔥 Anbefalede:  Dårlige nyheder - Apple kan forsinke nye Macs og MacBooks til 2023

Palmer Luckey, grundlæggeren af ​​Oculus VR, sagde: “Mark Zuckerberg er den største virtual reality-fan i hele verden. Han lægger flere penge i det, end nogen nogensinde har gjort i historien.” Luckey er passioneret omkring metaverset, men mener, at Horizon Worlds endnu ikke er et godt produkt. Han sagde, at metaverse-spillet er som en “projektbil”, som kræver udgifter til vedligeholdelse og skal forbedre ydeevnen.

“Vi har en tendens til ikke at bruge det ord [metaverse] fordi for os er det et stort bredt begreb. Men for os er det næste generations historiefortælling,”

sagde Bob Chapek, administrerende direktør for Disney.

Disney valgte for nylig seks acceleratorer med fokus på AI, AR og NFT’er. En af de udvalgte virksomheder var Polygon. Walt Disney Company søgte også efter en virksomhedsadvokat dedikeret til juridiske spørgsmål relateret til “nye teknologier”, som inkluderer metaverse, NFT’er, blockchain og DeFi.

Læs relaterede indlæg: