Hvad kan jeg sælge for at tjene penge online? 30 ideer forklaret!

Følgende artikel hjælper dig med: Hvad kan jeg sælge for at tjene penge online? 30 ideer forklaret!

En af de bedste måder at tjene penge online er ved at sælge dine tjenester eller dine egne fysiske eller digitale produkter.

Takket være internettet kan du markedsføre dine produkter eller tjenester online med minimale overheadomkostninger fra komforten af ​​dit eget hjem.

Hvis du spørger: “Hvad kan jeg sælge for at tjene penge?” du er kommet til det rigtige sted. Jeg har lavet følgende liste over måder at generere ekstra penge online uden at rejse sig fra din sofa.

De fleste af ideerne på denne liste er skalerbare og har potentiale til at blive din primære indkomstkilde.

Få mit gratis minikursus om, hvordan du starter en succesfuld e-handelsbutik

Hvis du er interesseret i at starte en e-handelsvirksomhed, sammensætter jeg en omfattende ressourcepakke det vil hjælpe dig starte din egen netbutik helt fra bunden. Sørg for at få fat i den, før du tager afsted!

Det bedste steder at sælge ting online for at tjene ekstra penge er eBay, Facebook, Etsy, Amazon og din egen onlinebutik.

Den rigtige markedsplads for dig afhænger af vare du sælger, din målgruppe og dine mål.

eBay

eBay er en af ​​de ældste online markedspladser lader dig sælge varer til en fast pris eller på en auktion.

Du kan sælge næsten alt på eBay, hvad enten det er en helt ny golfkølle eller en ødelagt computerdel. eBay opkræver et gennemsnitligt kommissionsgebyr på 12,9 %, men satsen falder for dyrere varer.

Facebook

Facebook har en egen online markedsplads kaldet Facebook Marketplace, hvor du kan sælg nye og brugte varer lokalt eller send dem til hele landet.

Du kan kommunikere direkte med købere via Facebook Messenger, hvilket gør det nemt for købere at forhandle. Men det bedste ved Facebook Marketplace er, at den har et af de laveste kommissionsgebyrer på 5%.

Etsy

Etsy er en global markedsplads med 440 millioner månedlige besøgende hvor du kan sælge kunsthåndværk, digitale genstande og andre håndlavede varer.

Det er gratis at oprette en onlinebutik på Etsy. Men Etsy opkræver et noteringsgebyr på $0,20 og et transaktionsgebyr på 6,5%.

Amazon

Amazon er verdens største e-handelsvirksomhed hvor du kan sælge nye og brugte varer.

Udover sin markedsplads har Amazon følgende to programmer til salg:

På grund af Amazons massive kundebase er dens provisioner også høje. Det gennemsnitlige henvisningsgebyr er omkring 15% på Amazon.

Du kan læse min artikel om Amazon-sælgergebyrer for mere information.

Online butik

Ud over at liste dine varer via en online markedsplads, kan du oprette din egen netbutik ved hjælp af webstedsbyggere som Shopify. Dette giver dig mulighed for at tilpasse dit websted, som du vil, og undgå at betale noterings- eller kommissionsgebyrer.

At oprette en netbutik er en af ​​de bedste måder at opbygge et loyalt publikum på. Du er dog ansvarlig for at få trafik til dit websted.

Sælg brugte mobiltelefoner

Hvis du er en nørd med teknologi og elsker at ordne ting, kan du tjene mange penge ved salg af brugte eller renoverede mobiltelefoner.

Brugte mobiltelefoner er brugte produkter, der måske eller måske ikke har problemer som f.eks dårlig batterilevetid eller beskadigede opladningsporte.

Renoverede telefoner er blevet repareret og ser ud og fungerer som nye telefoner.

Du kan købe brugte mobiltelefoner i løs vægt fra likvidationsselskaber og videresælge dem på Facebook Marketplace, eBay, Craigslist eller Swappa.

Nogle likvidationsfirmaer istandsætter brugte telefoner og sælger dem direkte til kunderne. Du kan køb renoverede telefoner i løs vægt fra dem med rabat og videresælge dem på Amazon Renewed og andre markedspladser.

Sælg smykker

Du kan tjene gode penge på at sælge smykker, fordi marginerne er meget høje. En smykkevirksomhed er også nem at skalere.

Udover at sælge lokalt, kan du sælge smykker online og nå ud til kunder over hele verdenda smykker er lette og nemme at sende.

Der er flere online markedspladser, hvor du kan sælge smykker. Her er et par stykker:

 • Amazon Håndlavet og Etsy: Hvis du elsker kunst og kunsthåndværk, så prøv at lave håndlavede smykker hjemmefra og sælg dem på markedspladser som Etsy og Amazon Handmade.
 • Ruby Lane: Hvis du har luksus vintage smykker, vil Ruby Lane hjælpe dig med at få en god fortjeneste.
 • Den virkelige og værdige: Hvis du har luksussmykker som vielsesringe, ædelstene og ure, er The RealReal og Worthy de bedste butikker til at sælge dem.
 • Kontanter til guld USA: Hvis du ønsker en mere ligetil løsning til salg af guld-, sølv- eller diamantsmykker eller har brug for penge akut, så kontakt Cash for Gold USA for at modtage et tilbud inden for 24 timer.

Sælg brevpapir

Papirvarer betragtes som en stedsegrøn produktkategori, fordi den aldrig går af mode, og mennesker i alle aldre og demografi bruger papirvarer.

Du kan med succes sælge en bred vifte af produktersom notesbøger, dagbøger, kuglepenne, gaveindpakning, kort, tape osv. Listen bliver ved og ved.

Tilføj skæve designs til produkterne og sælg dem på Instagram og Etsy, hvor efterspørgslen efter papirvarer er enorm.

Virksomheder og organisationer elsker at bruge papirvarer som reklamegenstande at uddele ved arrangementer. Du kan tilføje deres logoer til dine varer og få en god fortjeneste på bulkordrer.

Sælg T-shirts

Du kan starte en t-shirt-virksomhed gratis ved at bruge et print-on-demand-firma som Printful eller Printify.

Et print on demand firma trykker dine designs og sender dine t-shirts direkte til kunden. Du har ikke noget inventar, og der er ingen forudgående omkostninger andet end at bygge og markedsføre din butik.

🔥 Anbefalede:  Bedste Dropshipping-produkter at sælge online

Du kan også dropship t-shirts ved at vise en leverandørs produkter på din hjemmeside og bede leverandøren om det sende produktet direkte til din kunde.

Hvis starter en t-shirt virksomhed synes kompliceret eller skræmmendestart med at sælge dit gamle tøj på Poshmark, ThredUp, Depop og Mecari, hvor efterspørgslen efter mærketøj er stor.

Sælg onlinekurser

Et online kursus er et læringsprogram, der kan være undervist helt online. At sælge et online kursus kan være en stor kilde til passiv indkomst.

Online kurser kræver en stor tidsinvestering på forhånd. Du skal researche, filme og uploade dit kursus til en platform som Kajabi, Teachable, Udemy og Ruzuku. Men når det er gjort, skal du bare markedsføre kurset.

En anden fordel ved at sælge et online kursus er, at der ikke er nogen leveringsomkostninger, da det er digitale produkter. Der er ingen inventar at vedligeholde og få logistiske problemer at håndtere.

Imidlertid, du skal brænde for dit emne og ved nok til at give værdi til dine elever.

Sælg kæledyrstilbehør

Med en gennemsnitlig margin på omkring 65 %salg af kæledyrsprodukter og tilbehør er en fantastisk måde at tjene penge på.

Du kan lave og sælge hjemmelavede kæledyrsgodbidder, tøj og meget mere. Du kan også købe kæledyrstilbehør i engros såsom snore, halsbånd, bandanaer og legetøj og videresælge dem online.

Hundemindesmærker og mindeprodukter såsom personlige sten, fotorammer, urner og figurer er især populær blandt dyreejere.

Sælg ure

Hvis du har et værdifuldt ur, kan du auktionere det på eBay og opnå et betydeligt overskud. Andre steder, hvor du kan sælge luksusure, er Worthy, Crown & Caliber, Chrono24 eller Watch Finder.

Selvom flere og flere mennesker bruger smartwatches, er traditionelle ure som analoge, kronograf-, schweiziske og quartz-ure. stadig i høj efterspørgsel.

Samlere og entusiaster driver industrien og er villige til det betale en præmie til limited editions og vintage ure af kendte mærker.

Sælg Amazon Returpaller

Du kan køb returpaller fra Amazon eller likvidationsselskaber som Bulq til clearingpriser.

Amazon returpaller er samlinger af produkter på tværs af forskellige kategorier, der er blevet returneret til Amazon.

Prisen for hver returpalle kan være mellem $100 til $20.000, afhængigt af pallens indhold.

Du kan bundt produkter sammen for at sælge mere og reducere dine marketingomkostninger. Alternativt kan du reparere og istandsætte elektronik og sælge dem på Amazon Renewed og eBay.

Sælg legetøj og actionfigurer

Hvis du kan lide at samle på legetøj eller har arvet en actionfigursamling, kan du tjene masser af penge på at sælge dem.

Action figur sæt af GI Joe, Star Wars, Teenage Mutant Ninja Turtles og WWF kan sælge alt mellem et par hundrede til tusindvis af dollars.

Et legetøjs gensalgsværdi bestemmes af dens sjældenhed, alder og tilstand.

Det bedste sted at sælge legetøj og actionfigurer er eBay. Du kan bruge eBays auktionsliste, tilføje en forventet minimumspris og lade interesserede købere byde på varen. På denne måde kan du sælge dem til en højere pris ved at starte en budkrig.

Sælg boligindretningsartikler

Salg af boligindretningsartikler er en nem måde at tjene penge på, da det er en kategori, der genererer tonsvis af salg. Faktisk forventes boligindretningsmarkedet at nå $838,6 milliarder i 2027.

Hvis du er nyindretning af dit hjem og ønsker at sælge dine gamle produkter, kan du losse varerne på Facebook Marketplace, OfferUp, eBay og Craigslist.

Du kan også hente ting som skilte og vægkunst fra AliExpress eller din lokale genbrugsbutikker og videresælge dem på markedspladser.

Sælg computertilbehør

Hvis du opgraderer din computer eller ønsker at slippe af med forældet tilbehør ligesom harddiske, kabler, musemåtter og højttalere, kan du sælge dem med en god fortjeneste på:

 • En auktionsside som eBay.
 • Dine lokale computerbutikker.
 • Online markedspladser som SellGPU, IT Connected og PCSwaps.

Hvis du ikke ønsker at forhandle med køberekan du altid sælge dit tilbehør til BuyBackWorld eller ItsWorthMore.

Sælg bøger

Hvis du har en samling af bøger, du ikke længere læser, kan du sælge dem online. Brugte børnebøger, kogebøger og selvbiografier er alle populære.

Men du kan tjene meget flere penge på at sælge romanserier, da kunderne er det villig til at betale en præmie for komplette samlinger.

Du kan også overveje at sælge større billetgenstande, såsom lærebøger. Studerende mangler penge og vil gerne betale for brugte bøger i god stand.

Sælg babyartikler

Babyer vokser hurtigt, så forældre køber hele tiden nyt babyudstyrsåsom tøj, legetøj, klapvogne, udsmider osv.

Hvis du har et barn, der ikke længere passer i deres autostol, højstol eller tøj, kan du sælge dine gamle børns ting på SwapBabyGoods, ThredUp, GoodBuyGear, Facebook Marketplace og eBay.

Men hvis du ønsker at bygge en forretning ud af at sælge babyartikler, kan du tjene penge med et af følgende profitable baby forretningsideer:

 • Babyplejeprodukter
 • Baby proofing tjenester
 • Baby tøj
 • Produkter til babyer med særlige behov

sælge møbler

Salg af møbel kan være en lukrativ sidejag da folk konstant opgraderer deres hjem og kontorer.

Hvis du har gamle møbler i god standkan du rense og reparere den, tage gode billeder og derefter oprette en fortegnelse på Facebook Marketplace, OfferUp, Remoov, 1st Dibs eller Bookoo.

Det er bedst at sælge tunge møbler lokalt fordi forsendelsesprisen kan være ret dyr afhængig af køberens vægt og placering.

Hvis du vil starte en møbelvirksomhedvælg én kategori, såsom ergonomiske møbler eller børnehavemøbler, i stedet for at sælge generiske møbler, og sørg for, at du inkorporerer forsendelsespriser i dine produktomkostninger.

Sælg håndlavede varer

Efterspørgslen efter håndlavede genstande er steget i de senere år, hvilket har gjort det muligt for sælgere af afslappet kunst og kunsthåndværk gøre deres hobby til en 7-cifret virksomhed.

🔥 Anbefalede:  13 rigtige måder at tjene penge online på

Du kan sælge stearinlys, sæber, smykker, keramik og andet håndlavet kunsthåndværk. Og hvis du tilbyder personalisering, kan du opkræve en præmie for dine specialfremstillede produkter.

Den nemmeste måde at sælge håndlavede varer på er at liste dem på Etsy og Amazon Handmade. Da online markedspladser har et stort publikum, dine produkter kan med det samme nå millioner af mennesker.

Når du er etableret, kan du oprette en online butik og bygge et brand. Dette træk vil hjælpe dig spare på kommissionsgebyrer og lad dig bygge din egen mailingliste.

Sælg samleobjekter

Samlerobjekter er genstande, der er mere værd, end de oprindeligt blev solgt for. Nogle populære samlerkategorier omfatter mønter, samlekort, tegneserier, frimærker og ad-world memorabilia.

Jo sjældnere varen er, jo højere vil prisen være. For eksempel blev en Disney’s Hidden Micky-nål fra 1971, en af ​​de kun fem tilbageværende, solgt for $12.000 i 2018.

Hvis du har en vare og ikke ved hvad den vil sælge for, få det professionelt vurderet hos lokale samlerklubber og forhandlere.

Hvis du har et vintage samleobjekt over 20 år gammelt, kan du sælge det på Ruby Lane. Til avancerede samleobjekterliste dem på Internet Antique Shop.

Prøv lykken på eBays auktionslister, hvis du har en unikt samleobjekt af gennemsnitsværdi og lad køberne byde på dem.

Sælg sportskort

Det markedet for sportskort steg i vejret under pandemien og fortsætter med at vokse.

Folk kan sælge deres sportskortsamlinger for hundreder eller endda tusindvis af dollars. Nogle samlere investere aktivt i sportskort og sælge dem efter et årti, hvor deres værdi er meget mere.

Hvis du har en samling kort liggende, så prøv auktionerer dem på eBay eller sælge dem til websteder, der specialiserer sig inden for området, såsom Check Out My Collectibles eller Dave and Adam’s Card World.

Sælg fitnessudstyr

Efterspørgslen efter hjemmefitnessudstyr steg under pandemien og fortsætter med at vokse. Hvis du har fitnessudstyr du gerne vil af medangiv det på lokale markedspladser som Facebook Marketplace eller Craigslist, da forsendelse kan være dyrt.

Alternativt kan du sælge dit udstyr til lokale butikker eller hjemmesider som Global Fitness købe brugt udstyr.

Sælg cykler

Hvis du ejer en brugt cykel eller har en evne til at finde tilbud på brugte cykler på Craigslist, kan du sælge dem til en god fortjeneste online.

Cykelindustrien er vokset under og efter pandemien, og det er der fortsat alvorlig cykelmangel over hele verden.

Du kan sælge cykler på online markedspladser som Bike Exchange, Bicycle Blue Book og Pink Bike.

Mange af disse markedspladser vil købe din cykel direkte uanset tilstanden. Disse firmaer reparerer og maler derefter cyklen og videresælge dem med en højere fortjeneste.

Sælg musikinstrumenter

Mange mennesker køber musikinstrumenter ikke kun for at spille musik, men også for at indrette deres hus. For eksempel kan et klaver være et godt statement i stuer.

Hvis du har en musikinstrument der kan bruges som møbler eller vægkunst, kan du sælge det til en lokal boligindretningsbutik.

Hvis du er en musikentusiast og ønsker at opgradere dit instrument, kan du sælge dit musikudstyr på auktionssider som Reverb og eBay.

Sælg sneakers

Den amerikanske sneakerhead-kultur er så stærk, at samlere er villige til det udskyde tusindvis af dollars til et par sko i begrænset oplag.

Nogle mennesker lav 6 til 7 figurer bare vendende sneakers. Du kan også prøve det ved at finde værdifulde sneakers fra markedspladser og videresælge dem på GOAT, StockX, Flight Club, eBay og Grailed.

Du kan også sælge sneakers til din lokale konsignationsbutikker og tag en udbetaling på 80/20 på salget.

Sælg dine billeder

Du behøver ikke at være professionel fotograf for at tjene penge på at sælge dine billeder. Mange stockfotograferingswebsteder vil med glæde acceptere dine billeder og give dem licens til deres abonnenter.

Det bedste er, at du får et snit, hvis nogen downloader dine billeder. I gennemsnit betaler stock fotobureauer omkring $0,30 pr. salg for en royaltyfri licens.

Sælg værktøj

Det boligforbedringsindustrien er vokset dramatisk siden pandemien. Som følge heraf er onlinekøb af værktøjer og relaterede produkter til boligforbedring stigende.

Du kan sælge mange typer værktøjsåsom havearbejde og håndværktøj og værktøjsholdere, såsom bakker, tasker, bælter og skabe.

Du kan også købe værktøjer fra genbrugsmarkeder, lokale byggemarkeder eller pantelånere og sælge dem på eBay, SawMillCreek, Craigslist og Facebook Marketplace.

Sælg ubrugte kuponer

Hvis du nyder at samle kuponer, kan du sælg dine ubrugte kuponer på online markedspladser, fora og lokale butikker.

Du kan finde kuponer i aviser, magasiner, købmandswebsteder og forhandlere og sælge dem på eBay. Bare vær opmærksom på reglerne. For eksempel kan du kun liste en maksimalt 25 kuponer værd $100 på 30 dage.

Nøglen til at tjene penge ved at sælge kuponer er ved finde kuponer med høj dollarværdi.

Sælg dine tjenester

Alle har en problem, de skal løsemen de mangler ofte tid, dygtighed eller energi til selv at finde ud af det.

Hvis du har en særlig interesse eller færdighed, kan du sælge dine tjenester som freelancer og hjælpe folk med at løse deres problemer.

Hvis du for eksempel har stærke skrivefærdigheder, kan du skrive CV til folk som har svært ved at finde job.

hvis du nyd at organisere dit huskan du sælge dine hjemmeorganisationstjenester på markedspladser som TaskRabbit eller Craigslist.

Det bedste ved at sælge tjenester er det du er din egen chef; du sætter dine priser og styrer din tidsplan.

Sælg planlæggere

Hvis I er begge organiseret og kreativat sælge planlæggere er en fantastisk måde at tjene penge på.

🔥 Anbefalede:  Har du brug for et 1800 gratis nummer til din onlineforretning?

Du kan lave fitness-, bryllups- og børneaktivitetsplanlæggere, indkøbslister og familie budgetplanlæggere.

Ikke kun kan du sælge fysiske planlæggere, men du kan også sælge printables. Samlet set er digitale planlæggere et af de bedst sælgende produkter på Etsy.

Hvis du er en professionel designer, kan du oprette digitale printables vha grafiske designværktøjer som Adobe Photoshop. Hvis du har et budget, kan du bruge Canvas gratis skabeloner, finjustere designs og sælge dem online.

Sælg hjemmelavet mad/slik

At sælge hjemmelavet mad eller slik er en fantastisk måde at gøre din hobby til en rentabel hjemmebaseret virksomhed.

Men hver stat har deres egne hyttefødevarelove, som bestemmer hvad madvarer, du kan sælge eller sende hjemmefra.

Når du har forstået love og regler, kan du spørg lokale detailbutikker at bære dine madvarer.

Du kan også sælge din mad til lokale biografer, landmandsmarkeder, pensionistsamfund og event management virksomheder.

Sælg vintage elektronik

Selvom markedet for vintageelektronik ikke er så stort som sportskort, antikviteter og sneakers, er der mange folk er villige til at betale en præmie for gammel elektronik.

For eksempel, vintage produkter som iPhone Classic, Sony Walkman og Bakelite-telefoner kan sælges for tusindvis af dollars afhængigt af tilstanden.

Hvis der er vintageelektronik, der samler støv på din hylde, kan du auktionere dem på eBay, hvor du vil sandsynligvis få et godt afkast.

Sælg digitale designs

Hvis du kan lide at skabe smukke og unikke designs, kan du sælg dine designs og onlinetryk på markedspladser som Fine Art America og ArtPal.

Du kan også bruge print-on-demand virksomheder som Redbubble og Society6, der sælger tilpassede t-shirts, krus og puder.

At sælge gennem et print on demand-firma er nemt og gratis. Alt du skal gøre er at uploade dit design. Når en kunde køber et produkt med dit design, vil du tjene en kommission på salget.

Det print-on-demand virksomhed udskriver og sender derefter produkterne til købere, så du ikke behøver at bekymre dig om ordreopfyldelse.

Sælg klistermærker

At sælge klistermærker kan være en fremragende sidetrængsel at du kan løbe fra dit hjem. Klistermærker er sindssygt populære på tværs af næsten alle nicher og tilbyder marginer så høje som 80 %.

Starter en mærkatvirksomhed er også billig, da klistermærker er lette, nemme at sende og kan laves af omkostningseffektive materialer.

Der er mange typer klistermærker, du kan sælge til forskellige målgrupper. For eksempel kan du sælge klistermærkeark til lærere, dyreelskere, rejsende osv…. Der er uendelige muligheder.

I første omgang kan du outsource produktion ved hjælp af en print-on-demand-virksomhed som Printify eller Camaloon. Efter det kan du køb klistermærker engros fra websteder som StickerMule.

Sidste tanker om, hvad du skal sælge online

Hvis du kæmper for at beslutte dig for, hvilket produkt du vil sælge, er her nogle få ting at huske.

Først, fokus på produkter, du brænder for eller har erfaring med at bruge. Hvis du for eksempel elsker mode, så overvej at sælge tøj eller smykker.

Anden, fokus på produkter med høj margin og lav overhead. Dette vil øge dine chancer for at få en god fortjeneste.

Husk det endelig succes i erhvervslivet tager tid. Vær forberedt på at gøre en indsats og vær tålmodig. Dit arbejde vil i sidste ende betale sig.

Klar til at blive seriøs med at starte en online-forretning?

Hvis du virkelig overvejer at starte din egen online virksomhed, så skal du tjekke mit gratis minikursus på Sådan opretter du en niche-onlinebutik i 5 nemme trin.

På dette 6-dages minikursus afslører jeg de skridt, som min kone og jeg tog for at tjene 100 tusind dollars i løbet af blot et år. Det bedste af det hele er, at det er gratis, og du vil modtage ugentlige e-handelstips og strategier!

Relaterede indlæg i Sådan finder du produkter at sælge

Om Steve Chou

Steve Chou er en meget anerkendt influencer inden for e-handel og har undervist tusindvis af studerende hvordan man effektivt sælger fysiske produkter online over på ProfitableOnlineStore.com.

Hans blog, MyWifeQuitHerJob.comhar været omtalt i Forbes, Inc, The New York Times, Entrepreneur og MSNBC.

Han er også en medvirkende forfatter for BigCommerce, Klaviyo, ManyChat, Printful, Privy, CXL, Ecommerce Fuel, GlockApps, Privy, Social Media Examiner, Web Designer Depot, Sumo og andre førende virksomhedspublikationer.

Derudover driver han et populært e-handel podcastMin kone sagde sit job op, som er en top 25 marketingshow på alle Apple Podcasts.

For at holde sig ajour med alle de seneste e-handelstrends driver Steve en 7-cifret e-handelsbutikBumblebeeLinens.com, med sin kone og sætter på en årlige e-handelskonference hedder Sælgertopmødet.

Steve har både en bachelor- og en kandidatgrad i elektroteknik fra Stanford University. På trods af hovedfaget i elektroteknik, brugte han en god del af sin kandidatuddannelse på at studere iværksætteri og mekanikken i at drive små virksomheder.