Hvad gør Iran med bitcoin?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvad gør Iran med bitcoin?

Iran, som også er almindeligt kendt som Persien, er et land i det vestlige Asien. Det er det næststørste land i Mellemøsten. Landet har opdateret sine regler om de officielt udvundne kryptovalutaer i landet. Lad os se på, hvad landet planlægger at gøre med de udvundne kryptovalutaer i landet.

Irans nye Bitcoin-politik – Seneste nyheder
Irans centralbank
Iran legaliserer kryptovaluta
Bitcoin minearbejdere i Iran
FAQ

Irans nye Bitcoin-politik – Seneste nyheder

De iranske myndigheder har annonceret en ny politik, hvor de officielt udvinder landets kryptovalutaer til betaling af import. De havde opdateret sine regler om landets officielt udvundne kryptovalutaer for i vid udstrækning at bruge det til betaling af import.

Ifølge en rapport fra Financial Tribune har den iranske centralbank meddelt, at de licenserede banker og de finansielle betalingsvirksomheder kan bruge kryptovalutaerne, der udvindes af de licenserede minearbejdere, til at bruge dem til betaling af import.Irans centralbank

Iran var blevet hårdt ramt af sanktionerne internationalt for at se brugen af ​​kryptovaluta til at operere uden for den finansielle kontrol, der følger en traditionel måde. I år 2020 havde den iranske centralbank ændret sine regler for kryptovalutaerne, så minearbejderne kunne mine bitcoins og andre digitale mønter under regeringens kontrol officielt.

De minearbejdere, der kunne mine under regeringen, vil få adgang til subsidieret energi, og de bliver nødt til at levere deres udvundne kryptovaluta til regeringen for importbetalingerne. Nu har regeringen taget det yderligere skridt for at udvide den lovlige brug af kryptovaluta til de yderligere grupper i landet.

🔥 Anbefalede:  Sådan fortæller du, om dit produkt eller din tjeneste ikke fungerer for dine kunder

Den iranske centralbank har ikke givet yderligere detaljer om den nye ramme, der blev annonceret, de har meddelt, at långivere og pengevekslere er blevet underrettet om det vedrørende kryptobetalingen.Iran legaliserer kryptovaluta

I år 2019 havde Iran legaliseret kryptovaluta i landet ved at implementere en masse strenge regler og bestemmelser for at kontrollere den. Ved at acceptere cryptocurrency-minedriften på en måde at sanktionere den resistente fond, troede nogle, at Iran var på vej mod at blive en bitcoin-nation.

Minearbejderne i landet var i tvivl om ideen om, at Iran direkte ville handle eller skabe en stor gruppe til at beskæftige sig med bitcoins, men den seneste opdatering indikerede, at det gerne ville have individuelle virksomheder til at udnytte de digitale mønter i landet.

Bitcoin minearbejdere i Iran

En bitcoin-minearbejder, der er baseret i Teheran, har formidlet, at hun ikke tror, ​​at den iranske centralbank ville røre bitcoin på nogen måde, og tilføjede, at systemet ville give bare priser og de andre detaljer, og den digitale mønt bliver nødt til at overføre mønter fra afsender til modtager direkte.

De bemærkede også, at de regler, som centralbanken har fastsat for kryptovalutaer om, hvordan man bruger dem, kun vil motivere eller fremme minearbejderne til at udføre kryptovaluta-minedrift ulovligt.

FAQ

Bruger Iran Bitcoin?

Omkring 4,5% af al bitcoin-minedrift foregår i Iran, hvilket giver landet mulighed for at tjene hundredvis af millioner af dollars i kryptovaluta

Er der en Bitcoin pengeautomat i Iran?

Nej, der er ingen Bitcoin ATM i Iran.

I 2018 legaliserede Iran cryptocurrency-minedrift for at overvåge og regulere minefarmene.

Konklusion

Det menes, at ingen minearbejdere i landet er interesserede i at give deres bitcoins til regeringen, da der er et rigtig højt gebyr for brugen af ​​elektricitet og gas i landet, og loven ville blot resultere i at reducere cryptocurrency-minedriften i Iran.