Hvad er så imponerende ved Meta’s Quest 2 hardwareopgradering?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvad er så imponerende ved Meta’s Quest 2 hardwareopgradering?

meta quest 2

Meta Quest 2’s nyeste v47 opdatering inkluderer baggrundslydafspilning, mixed reality-optagelser og, vigtigst af alt, kompatibilitet med Quest Pro-controllere. Quest 2-ejere kan parre de helt nye Quest Pro-controllere med deres headset for en markant forbedret VR-oplevelse.

Meta Quest Touch Pro-controllere er en del af det nye $1.500 Quest Pro-headset, men ejerne af Quest 2 kan købe controllerne separat for $300. Tilføjelsen tager det to år gamle VR-headset til næste niveau, da det ændrer nogle af headsettets muligheder. I stedet for sporingsringen bruger Pro-controllere kamerabaseret SLAM-sporing. Der er tre kameraer på hver controller, samt en dedikeret processor til at spore bevægelser uafhængigt af headsettet. Controllerne giver et meget bredere bevægelsesområde til hyperrealistiske spiloplevelser.

Den nye funktion, fuld mixed reality-optagelse, betyder, at brugere nu kan optage video og tage skærmbilleder med AR passthrough-funktionen. Opdateringen kan forbedre brugernes produktivitet, da den sætter dem i stand til at registrere, hvad de arbejder på, og dele materialet med andre.

Yderligere opgraderinger inkluderer Quest-mobilappens brugergrænsefladeopdateringer og nye Media Sync-funktioner. De billeder eller videoer, en bruger tager på deres VR-headset, går direkte til appen. Billederne kan også tages ved hjælp af en controller-genvej. Derudover kan Quest 2-ejere nu fastgøre og frigøre ofte brugte apps for hurtig adgang til deres yndlingsspil og oplevelser.

Meta har føjet avatarspejlet til hjemmemiljøet, så brugere nemt kan ændre deres avatars udseende – fra outfits til frisurer og ansigtsformer.

Baggrundslydafspilning giver Quest-ejere mulighed for at lytte til musik, mens de spiller spil. Funktionen er på panelet Eksperimentelle funktioner i Indstillinger. Endelig gør den delbare ønskeliste-opdatering brugere i stand til at gøre deres ønskelister offentlige og sende dem til andre.

🔥 Anbefalede:  Undersøgelse fra University of Otago siger, at VR kan behandle fobier