Hvad er en Leaderboard-annonce? Hvordan giver det flere indtægter?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvad er en Leaderboard-annonce? Hvordan giver det flere indtægter?

Dette indlæg blev senest opdateret den 18. januar 2023

En leaderboard-annonce er en af ​​de mest populære og bedst ydende annonceenheder, der er tilgængelige for udgivere. Det er en rektangulær annonceenhed, der måler 728 pixels bred og 90 pixels høj. Denne annonceenhed er også en af ​​de standard IAB-enheder, der erstattede det ældre og meget mindre 468×60-banner.

Mestre din annoncebeholdning som de professionelle, og bliv en ad ops-guru med PubGuru University! Få adgang til vores skole for AdSense, Ad Exchange og Google Ad Manager-kurser for 99 USD! Klik her for at tilmelde dig

Det er det, der er kendt som en annonceenhed med stor effekt og er ofte placeret øverst på siden, så den straks kan ses af brugeren, når den besøger websiden.

Annonceenheden er populær blandt både udgivere og annoncører. 728×90 leaderboard-annoncen er en af ​​de mest effektive annonceenheder med hensyn til CPM, især for niveau 1-lande (USA, UK, CA, AUS osv.). Annoncen har høje synlighedsrater, især når den bruges øverst på en webside. Disse annonceenheder sælges ofte til sponsorat/private aftaler.

Udvidbare annoncer klarer sig også bedst med leaderboards, da deres placering alene tillader udvidelsen at udfolde sig på en mere tiltalende måde sammenlignet med andre placeringer.

Mens leaderboards ofte er placeret over skillelinjen, kan du også bruge dem til at tjene penge på områder under skillelinjen. De vil ikke præstere så stærkt som det første leaderboard, du placerer øverst, men de er nyttige til at generere trinvis indtjening.

Husk, at når du laver aftaler direkte med annoncører, er placeringer under skillelinjen normalt undtaget, og kun over skillelinjen er leaderboards inkluderet i opsætningen. Annoncører ønsker annonceplaceringer, der giver de bedste engagementsrater blandt seerne.

Overordnet set er leaderboard-annonceenheden en vigtig annonceenhed, når du tjener penge på dit websted med displayannoncer. Efterspørgslen er stor, ydeevnen er høj, og den kan anses for at være en vigtig del af strategien for dit websteds annoncelayout.

Hvorfor bruge Leaderboard-annoncering?

Når det kommer til on-side annoncering, er der leaderboardet, og så er der alt det andet. Leaderboards har en høj placering på annoncepladsen, hvilket tvinger brugerne til at rulle forbi dem for at komme til det indhold, de ønsker. Deres størrelse aftvinger opmærksomhed, og deres placering i et hav af annoncer skriger “klik på mig!” Og på grund af deres umiddelbarhed fanger de og fastholder opmærksomheden med lethed.

1- Tilbyder høj synlighed på grund af dens størrelse og placering på siden.

Leaderboards tilbyder også høj synlighed på grund af deres størrelse og placering på siden. De er faktisk så store, at de nemmere kan ses end de fleste andre former for online annoncering. Derudover sikrer ranglistens placering på siden, at banneret vil blive set af alle besøgende på siden – det er placeret over alle andre elementer på siden og vil altid forblive synligt, når brugerne ruller ned.

🔥 Anbefalede:  Sådan omformulerer du et afsnit og gør det nemt at læse

2- Øjeblikkelig opmærksomhed.

Leaderboard-annoncer er bedst til at fange opmærksomhed, da de er større end noget andet element på en side. Den øjeblikkelige iøjnefaldende karakter af leaderboard-bannerannoncer gør dem ideelle til annoncører, der ønsker øjeblikkelig opmærksomhed for deres brand eller produkt.

3- Højere klikfrekvenser.

Da leaderboard-bannerannoncer dukker op over alt andet indhold på en side, virker de større og mere umiddelbare end andre former for annoncering. Dette gør dem særligt effektive til at få besøgende til at konvertere. En god CTR er afgørende for en udgivers succes, da den direkte påvirker hans indtjening pr. besøgende.

4- Nem at bruge

Leaderboard-annoncer er nemme at arbejde med og kan nemt implementeres af annoncører sammenlignet med andre annonceformater.

Leaderboards kan nemt passe ind i ethvert rum på en webside og kan tilpasses på få sekunder. Du behøver ikke at være teknisk kyndig for at implementere dem.

5- Glat brugeroplevelse

Leaderboard-bannerannoncer er normalt mindre påtrængende og tiltalende sammenlignet med andre annonceformater som mellemliggende annoncer, når de gøres rigtigt.

6- Annonceserveraccept

Da dette annonceformat er universelt accepteret, står udgivere næsten ikke over for nogen problemer med at oprette leaderboard-annoncer. Du behøver heller ikke nogen form for specielle kodescripts for at implementere dem.

Nøglefunktioner i Leaderboard-annoncer

1- Mobile Leaderboards

Mobile leaderboard-annoncer (320×50) er også kendt som smartphone leaderboards og klarer sig bedst på Google AdSense. De er optimeret til at give en problemfri brugeroplevelse.

Mobile leaderboards har en høj klikrate og leverer fantastiske resultater, når du bruger dem sammen med andre typer mobilannoncer. Det er det, der gør mobile leaderboard-annoncer unikke – så længe du har et responsivt websitedesign, kan denne annonceenhed bruges til at vise dit brandbudskab på tværs af mange enheder og platforme.

2- Super Leaderboards

Med 970×90 pixels giver de endnu mere plads til annoncemateriale end almindelige.

De er også kendt som store leaderboards på grund af deres størrelse, da de skiller sig ud og tiltrækker brugernes opmærksomhed mere end en almindelig leaderboard. De er bedst, når det kommer til kamp bannerblindhed og annoncører er også villige til at betale mere for dem.

3- Top eller bund: betyder ikke noget

🔥 Anbefalede:  Thrive Theme Builder Review 2023: Det er lige blevet nemmere at bygge websteder

Udover at blive brugt øverst på websider (hvor de har stor ydeevne), kan de også placeres nederst eller midt på siden.

Det kan være en fordel for annoncører at placere leaderboard-annoncer nederst på siden eller i indholdet for at håndtere “bannerblindhed“, hvilket er, når en bruger har vænnet sig til at se bannerreklamer og ignorerer dem.

Annoncører foretrækker normalt at bruge leaderboards øverst eller mellem siden, mens udgivere bruger denne funktion til at øge annoncens synlighed.

4- Udvidbare annoncer

Udgivere kan også prøve udvidelige annoncer, dvs. 728X270 med meget mere plads til at vise kampagner. Udvidbare annoncer er en fantastisk måde for websteder at gøre deres indhold mere fremtrædende – og få deres besøgende til det. Mens flere og flere webstedsejere ser værdien af ​​dette stærkt konverterende annonceformat, har mange af dem stadig ikke denne type annoncering på deres websteder.

Hvis du er en udgiver med et websted eller en blog, der regelmæssigt tjener en anstændig mængde trafik, er det måske på tide at overveje at bruge udvidelige annoncer.

Kan Leaderboard-annoncer generere flere leads?

Det er sikkert at sige, at leaderboard-annoncen er fantastisk til at generere kundeemner og ikke er så slem, når du medregner de andre målinger som CTR’er og CPC (pris pr. klik).

Der er tre hovedårsager til, at de er effektive, når det kommer til at generere flere leads:

  1. Det har en højere klikrate end andre bannertyper
  2. Den vises i en højere position på siden og har derfor mere tid til at formidle dit budskab
  3. Det har potentialet til at skabe bedre ydeevne i Google Analytics takket være dets dynamiske karakter.

Leaderboard-annoncer: Bedste fremgangsmåder

1- Konvertering af overskrift

Hvis du vil bruge en enkelt, overbevisende overskrift og emnelinje, skal du sørge for, at dine budskaber forbliver konsekvente fra overskriften og ned til den sidste interaktion med annoncen.

De bedste slags overskrifter er korte, konkrete og vækker nysgerrighed hos læseren. På denne måde vil læserne være mere engagerede og mere tilbøjelige til at klikke sig igennem din annonce for at lære mere.

2- Spil med forskellige annonceplaceringer

Nøglen til succes med leaderboard-annoncer er at eksperimentere med forskellige placeringer og derefter prøve at forstå, hvilken der giver den bedste ydeevne. Det kan meget vel være, at din brugerbase ikke reagerer godt på et bestemt layout, så tag det også med i overvejelserne. Hvis du generelt ser mange klik på dine annoncer, skal du ikke være bange for at prøve noget nyt (som en alternativ placering).

3- Budskabet skal være kort og sødt

🔥 Anbefalede:  Alt du behøver at vide om Dogecoin

At designe en vellykket leaderboard-annonce med et højt klik-through handler om at holde det kort og godt, fokusere på dit budskab og få brugeren til at handle.

4- Brug billeder af høj kvalitet

Folk har tendens til at være meget visuelle, så det er vigtigt at bruge billeder af høj kvalitet i dine annoncer. For at få mest muligt ud af dine leaderboard-bannere skal du vælge billeder, som folk nemt kan forstå og sandsynligvis vil klikke på.

Husk også på, at de billeder, du bruger, kan sige noget om dit brand. Hvis de ser professionelt ud og er rene, vil det få folk til at tro, at deres oplevelse med din virksomhed vil være den samme. På den anden side, hvis de er rodet med klare farver og har en stor tekstoverlejring, vil det få seerne til at føle sig utilpas, før de overhovedet lærer mere om, hvad du har at tilbyde.

5- Glem ikke CTA-knappen

Selvom CTA-knappen kan være fristende at placere i toppen af ​​ranglisten, vil dette resultere i, at dit publikum helt ved et uheld går glip af knappen. Husk at opfordre seerne til at handle på din annonce ved at henvise dem til en stærk CTA. Du vil ikke have, at de klikker på det og derefter indser, hvad de har gjort.

Konklusion

For at finde ud af, hvordan du optimerer dit annoncelayout og implementerer leaderboard-annoncer på en sådan måde, at du maksimerer annonceindtægter på tværs af dit websted, skal du tilmelde dig en begynderkonto hos MonetizeMore i dag!


FAQ

Hvad er en leaderboard inden for digital annoncering?

En leaderboard-annonce er på de mest effektive annonceenheder for annoncører og udgivere. Det er ofte den første annonce, som brugerne ser, når de lander på en webside. Vi giver flere detaljer om det i vores blogindlæg.

Hvor vises leaderboard-annoncer normalt på websider?

Det er normalt placeret øverst på websiden eller i overskriftssektionen.

Hvilken størrelse er en leaderboard-annonce?

Hvad er en skyskraberannonce?

En skyskraberannonce er en annonce, der placeres i sidebjælken på et websted. Det vises ofte delvist på skærmen, efterhånden som brugeren lander på hjemmesiden og forbliver lidt synligt, når de ruller ned på siden. Almindelige annoncestørrelser omfatter 120×600, 160×600, 300×600 pixels.