Hvad er de bedste måder at maksimere videoindtjening i 2023? [6 tips]

Følgende artikel hjælper dig med: Hvad er de bedste måder at maksimere videoindtjening i 2023? [6 tips]

Dette indlæg blev senest opdateret den 18. januar 2023

Når det kommer til at optimere videoindtjening på din blog, er vi i den digitale æra, hvor det ikke længere er et modefænomen og ikke blot er “nice-to-have”, men et totalt “must-have”.

Edgy udgivere, der ønsker at etablere en fremtrædende internettilstedeværelse, stoler på effektive videoreklamer som en nøglekomponent i deres succes.

Videoindhold er allerede blevet en integreret del af vores hverdag og tegner sig for op til 70 % af internettrafikken.

En af de største indtjeningsmuligheder i programmatisk annoncering er at bruge videoer til din fordel.

Med færre annoncer og færre penge brugt på hver annonce, skal digitale medievirksomheder gøre alt for at maksimere det indtægtsgenererende potentiale i deres aktiver.

Men med det komplicerede mediemiljø og skiftende nyhedsdagsorden er der ingen ensartet løsning, der automatisk vil øge din videoindtægt.

Der er dog flere foranstaltninger, som udgivere kan tage for at skabe en gentagelig indtægtsgenererende mekanisme.

Vi ønsker, at du får så mange videoindtægter som muligt, efter at al din indsats, tid og ressourcer går i at producere videoer for at fremvise dit håndværk på den bedst mulige måde.

Vores AdOps-teams borede i videostatistik og analyser på tværs af vores netværk for at hjælpe dig med at forstå, hvordan du kan implementere denne indsigt i handlingsrettede løsninger for at opnå større videoindtægter.

Det er tid til at se på følgende seks metoder til at øge indkomsten ved at optimere videoindtjening:

Her er den hemmelige sauce til at tjene mere penge for din video!

🔥 Anbefalede:  Web2-giganter til at skabe The Metaverse Standards Forum

Udgiverens opskrift på optimering af videoindtjening

Trin 1: Saml dine ingredienser

Annonceenheden, den beholdning, den vises på, og den interaktion, den modtager, er grundlæggende elementer af indtægtsgenerering.

Optimering af omsætningen kræver brug af indhold med høj interesse med de mest engagerende annoncer.

Videoannonceenheder resulterer generelt i større publikumsengagement, såsom længere tidsperioder brugt på en side, og opnår dermed højere CPM’er sammenlignet med generiske displayannoncer.

Fra tidligere statistikker var display-CPM’er faldet til under $2, mens premium-video blev prissat til omkring $20.

Men da videoannoncer tager længere tid at indlæse end andre typer displayannoncer, vil de ikke give det boost, der var tilsigtet, hvis de vises på nul til ubetydelig trafiksider, såsom dem med høje afvisningsprocenter.

Kombiner disse ideer i dit sind, og sæt dem til side for at trække i et par minutter.

Trin 2: Opdag dine søde og salte pletter

Tjek dit websteds analyser for at finde ud af, hvor dine besøgende tilbringer maksimal tid på dit websted (dine søde pletter) og mindst tid (dine salte pletter).

Dette kan opnås ved at finde ud af metrics som den gennemsnitlige tid brugt på en side eller afvisningsprocent, såvel som andre engagementsmetrics såsom affiliatelinkklik osv.

Brug disse parametre til at vurdere dit websteds ydeevne efter sidetype, webstedssektioner og/eller redaktionelle indholdskategorier, enhedstyper, operativsystemer eller respektive trafikkilder.

Liste ned dine bedste og laveste performere.

Pisk det op!

Trin 3: Udnyt dit Sweet Spot-potentiale

Overvej, hvordan du optimerer dine mest engagerende indholdsoplevelser til de bedst indtjenende videoannoncemuligheder ved at fokusere på dine bedst præsterende performere med højt engagement og lave afvisningsprocenter.

🔥 Anbefalede:  Apple forsinker MacBook Air, mens ventetiden på en opdatering fortsætter

Med din driftsgruppe skal du finde ud af, hvor på siden videoannoncen vil have maksimal synlighed og lokke maksimalt engagement.

Det videoannoncens position eller placering er også en nøglefaktor at se nærmere på. Når du har etableret din ideelle kombination, skal du gentage processen med nye kombinationer og teste, analysere og justere, indtil du når frem til de kombinationer med størst indtjeningspotentiale.

For eksempel kan du senere bemærke, at annonceindsættelser, der kan springes over, opnår lavere CPM’er (lad os sige omkring 9,99 USD). De giver bemærkelsesværdigt større engagement og dermed netto tilsvarende indtægter for annoncebeholdningen.

Du bør også overveje at tilpasse videoannoncernes udseende på disse sider for at gøre den besøgendes oplevelse mere problemfri, når de støder på en annonce, der er mere indbygget i dens omgivende sidekontekst.

Mange muligheder er tilgængelige, bare smag til.

Relateret læsning: https://www.monetizemore.com/blog/best-video-ad-formats-for-display-advertising-campaigns/

Trin 4: Grib muligheden

Tag et kig på de sider på dit websted, der ikke har præsteret op til mærket – dem med en høj afvisningsprocent og/eller kort tid brugt på siden.

Disse sider er muligvis ikke de bedste kilder til videoindtægtsgenerering, men de er stadig levedygtige for hurtigt indlæste displayannonceplaceringer.

Et andet område, hvor dine driftsteams kan hjælpe dig med at bestemme den bedste type og placering for din annonceoplevelse på disse websteder, er sporing af konverteringsrater over tid.

Trin 5: GENNEMGANGSTID

Mens du laver revisioner, test dine handlinger, mens du går. Sammenlign din gamle og nye tilstand. Vælg et mål, beslut dig for markører, du vil ramme, og fastlæg dine standarder.

🔥 Anbefalede:  Amazon dræber officielt rabatter - hvad betyder det?

Læg mærke til, hvad der fungerer bedst, og øg antallet af variabler for at forbedre din succes, hvor det er nødvendigt. Absorbere!

Der er meget at måle og overvåge, når det kommer til at forbedre dit websteds succes med indtægtsgenerering. Frygt ej! Succes kan opnås ved at følge disse trin og drage fordel af den rigtige form for støtte.

Relateret læsning: https://www.monetizemore.com/how-track-viewability-video-ads/

Trin 6. Konsekvent indholdsproduktion

Mange kanaler har været i stand til at holde styr på deres publikums tanker som følge af konsekvente udgivelsesplaner.

Det er helt op til dig at vælge den metode, du vil tage, uanset om det er en erfaren udbyder af daglig Buzzfeed eller et pop-up-underholdningssite som MTV News.

Prøv at gå efter det tidligere alternativ, hvis du ønsker at udvikle et hengivent og aktivt fællesskab af forbrugere.

Som en aktiv udgiver, der laver ensartet videoindtægt, vil du opfordre Google til at gå gennem dine websider oftere og spore dit indhold til en højere placering (SCORE!).

Stadig ved at finde ud af, om du skal investere i video? Tøv ikke længere!

Kom i gang nu med MonetizeMore for at tage din app-indtægtsgenerering til det næste niveau.

Table of Contents