Hvad er AdSense til søgning?

Følgende artikel hjælper dig med: Hvad er AdSense til søgning?

Dette indlæg blev senest opdateret den 3. november 2022

AdSense til søgning er et værktøj skabt af Google, der giver udgivere mulighed for at oprette tilpassede Google-søgemaskiner på deres websted og tjene penge på dem. Udgivere kan gøre det via desktop-, mobil- eller app-enheder. Her er et eksempel:

Hvordan virker det?

Udgivere kan placere AdSense til søgning boks på deres websted med et par linjer kode, brugere søger efter søgeord via søgefeltet, og et sæt søgeresultater præsenteres for dem. Hvis brugere klikker på et af Googles søgeresultater, tjener udgivere annonceindtægter gennem AdSense.

Husk, at udgivere kun kan tjene annonceindtægter, når brugere klikker på søgeresultater. Det er ikke baseret på visninger af søgeresultater.

Det er relativt enkelt at oprette en søgemaskineannonceenhed i AdSense. Opret en annonceenhed i AdSense, vælg “Søgemaskine”, giv den et navn, vælg dine foretrukne indstillinger, tilpas den i overensstemmelse hermed, og placer koden på dit websted.

Hvad med tilpasning?

Det gode ved denne annoncetype er, at udgivere har meget kontrol over søgeresultater og udseendet og følelsen. Udgivere kan tilpasse udseendet og fornemmelsen ved at ændre søgemaskinens layout, farver eller vælge fra forudlavede temaer. Du kan også inkludere eller udelukke bestemte websteder fra at blive vist i resultaterne.

Hvis du gerne vil vide mere om tilpasning, kan du læse denne Google-hjælpeartikel: https://support.google.com/programmable-search/answer/4513783

Politikker at huske på

Når du opsætter AdSense til søgning på dit websted, skal du være opmærksom på alle de politikker. Her er nogle af de vigtigste at huske på.

  • Udgivere må kun vise to AdSense til søgning-felter på en side
  • Udgivere kan ikke ændre koden på nogen måde
  • Koden må kun bruges på søgeresultatsider
  • Som med enhver AdSense-annonce må udgivere ikke tilskynde brugere til at klikke på annoncerne
🔥 Anbefalede:  Jeg brugte ChatGPT til at skrive en podcast: Her er hvad der skete

Konklusion

AdSense til søgning er en afprøvet AdSense-annoncetype, som udgivere kan tilføje til deres arsenal og potentielt øge annonceindtægterne. Leder du efter flere måder at øge din AdSense-indtjening på? Med PubGuru School Of University hjælper vi dig med at mestre din AdSense-annoncebeholdning med videolektioner over skulderen.

Er du klar til at tage din AdSense-annonceindtægt til næste niveau? Tilmeld dig i dag!

Table of Contents