Huobi, Visa og Solaris er klar til at lancere krypto-til-fiat-kort i EU

Følgende artikel hjælper dig med: Huobi, Visa og Solaris er klar til at lancere krypto-til-fiat-kort i EU

Seychellerne-baseret cryptocurrency exchange Huobi samarbejder med en tysk finansiel tjenesteudbyder Solaris for at muliggøre crypto-to-fiat-transaktioner i EU.

Fra andet kvartal af 2023 vil Huobi-brugere baseret i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) være i stand til at betale med deres kryptovaluta-konti. Som en sidebemærkning omfatter EØS 27 EU-lande, Norge, Island og Liechtenstein.

Kortene bliver bakket op af finansgiganten Visa. Takket være virksomhedens godkendte ordning vil Huobi-brugere være i stand til at bruge deres digitale aktiver på salgssteder i forskellige dele af verden. Solaris vil give brugerne sin Buffer-kortteknologi, som gør det muligt for indehavere at betale via en primær fiat-konto ved at forbinde den til en krypto-pung.

Brugere vil blive tilbudt fem forskellige kortniveauer. Afhængigt af korttypen vil enkeltpersoner få adgang til en række fordele. For eksempel, når de betaler for varer og tjenester med Huobi Token, vil kortejere modtage cash-back fordele.

“Vi er glade for at samarbejde med en markedsledende virtuel aktivudveksling for at levere friktionsfri krypto-til-fiat salgsstedsudgifter til Huobi-samfundet gennem vores markedsledende bufferteknologi. Dette er kun det første skridt i vores partnerskab, da vi ser fremad mod at levere flere betalingsmuligheder til brugere i EØS-regionen og udenfor,”

sagde Chief Strategy Officer hos Solaris, Andrea Ramoino.

Huobi og Visa annoncerede først deres partnerskab og den kommende lancering af Visa Huobi-kort I december 2022. Inden da samarbejdede Visa med kryptovalutabørsen FTX for at introducere debetkort i over 40 lande. Men grundet FTX’s konkurs i november 2022 gik initiativet ikke igennem.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Meta vil arbejde sammen med indbyggere i Hong Kong for at øge den globale interesse for Metaverse